country home için yardımlarınızı bekliyorumm

kusura bakmayın yeni gördüm mesajları, girememiştim kk ya..
ben smeg kullanmıyorum, ama tasarımlarını çok beğendiğim için fikir olarak gönderdim, benim bütçem de o fiyatlara uygun değil, ama uygun olsaydı alırdım..
içinize sinmediyse franke, teka gibi markalarda da böyle country tarzında tasarım ürünler var, isterseniz oradan da bakın..sanırım teka daha uygun fiyatlı..
bir de smeg in türkiye içi ana yetkili servisi istanbulda, diğer şehirler için de anlaşmalı olduğu yerler var :71:

Son düzenleme:
kızlar merhaba. bu haftasonu istanbul maskoya gidip country mobilya bakıcaz hatta alıcaz:) sizce nerelere gidelim. gidip, bakıp, beğenen var mı? Fiyatlar nasıl? ben ikea düşünmüyorum kalitesiz diye söylentiler beni rahatsız ediyor bir de yabancı firmalara para kaptırmak da akıllıca gelmiyor

Modoko'da çok güzel country mobilyalarına rastlayabilirsiniz. Ancak peşin parayla alışveriş yapmayın. Eşim çok sabırsız olduğu için her şeyi peşin almaya çalışıyor. Sonuçta müthiş bir ilgisizlikle karşılaşıyoruz. Modoko'daki Koza mobilyadan aldığımız oturma grubunun sorunlarıyla hala uğraşıyoruz. Bu yüzden tavsiyem ya çok büyük markalardan alışveriş yapmanız (Tepe, Casa, İkea vs.) ya da ürünleri iyice kontrol etmeden almamanız. Büyük heveslerle mobilya aldıktan sonra istediğiniz gibi olmaması inanın çok üzücü.

Modoko'da çok güzel country mobilyalarına rastlayabilirsiniz. Ancak peşin parayla alışveriş yapmayın. Eşim çok sabırsız olduğu için her şeyi peşin almaya çalışıyor. Sonuçta müthiş bir ilgisizlikle karşılaşıyoruz. Modoko'daki Koza mobilyadan aldığımız oturma grubunun sorunlarıyla hala uğraşıyoruz. Bu yüzden tavsiyem ya çok büyük markalardan alışveriş yapmanız (Tepe, Casa, İkea vs.) ya da ürünleri iyice kontrol etmeden almamanız. Büyük heveslerle mobilya aldıktan sonra istediğiniz gibi olmaması inanın çok üzücü.

Aynı şeyi masko da arkadaşım yaşadı, parayı peşin alınca adamlara bir rahatlık geliyor kızın yatak odasını düğünden 1 hafta sonra teslim ettiler. 1 hafta öncesi arıyorlar adamlar telefonlara cevap vermiyorlar. En iyisi eğer maddi durum iyi olup peşin alacaksan önce bir mikitarını verip üretime başlatıp, gerisini mobilya bittiğinde vereceksin.

Biz de sevgilimle modokoyu alt üst ettik, fiyatlar yemek odası 7-8 bin, yatak odası 8-9 bin civarı, şuan adını hatırlayamıyorum bir mağazaya girdik, satış sorumlusu bize bir miktarını ödediğiniz de üretime başlanır, bittiğinde çağırılır ham halini görür, cila rengini seçersiniz sonra tamamen hazır olduğunda tekrar görür ona göre kalanını ödersiniz demişti, gayet mantıklı gelmişti ama tabii sözlerinin eri midir bilemem? Sanırım biraz da şans. :31:

Back
X