country home için yardımlarınızı bekliyorumm

lethem

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
2.680
390
688
sonunda kararımı verdim ve tarzımı buldum:)))
daha 1 iğnem bile yok ve 4 ay sonra düğünüm var arkadaşlar.. bir yerden başlamam lazımm
bu tarzı çok beğendim, nerden nasıl alabilirim? indirimleri nerelerden takip edebilirim. English home'u beğendim onun dışında bu tarz mobilya mutfak gereçleri vs nerden edinebilirim? yardım edin lütfenn, sizin çeyiz konusundaki tecrübelerinize güveniyorum:31:

güzel bi konu benim 6 ay sonra düğüm bende şaşırmış durumdayım.

Country modası patladı gitti zaten, çeyiz topiclerini gez illa fikir edinirsin. :27:
Bunun dışında ikea, tepehome, englısh home hemen hemen bende dahil olmak üzere herkesin alışveriş yaptığı mağazalar zaten.:34:

Son düzenleme:
saolun arkadaşlar

nette arıyorum country home vs diye ama çıkmıyor doğru dürüst bir şey. bernardo da varmış sanırım mutfak takımları. bu arada bu tarz pahalı bir tarzmış onu da öğrendim :43:

canım bende o tarza bayılıyorum benim çeyiz sayfamda da var parçalar bakabilirsin english home o konuda çok iyi gerçekten hem müşterisi hemde çalışanı olarak bayılıyorum oraya birde madame coco süper orayada mutlaka bakmalısın bugün mesaj geldi tüm ürünlerinde :%50+%20 indirim var 1 hafta boyunca birde sana tavsiyem şehrinde olan küçük hediyelik mağazalarınada bakman ben öyle bir yeri gezerken bi baktım 150tl lik aksesuar almışım hem fiyatları iyi oluyor hemde ürünleri

canım bende o tarza bayılıyorum benim çeyiz sayfamda da var parçalar bakabilirsin english home o konuda çok iyi gerçekten hem müşterisi hemde çalışanı olarak bayılıyorum oraya birde madame coco süper orayada mutlaka bakmalısın bugün mesaj geldi tüm ürünlerinde :%50+%20 indirim var 1 hafta boyunca birde sana tavsiyem şehrinde olan küçük hediyelik mağazalarınada bakman ben öyle bir yeri gezerken bi baktım 150tl lik aksesuar almışım hem fiyatları iyi oluyor hemde ürünleri

aa madame ı bilmiyordum bakayım canımm çok teeşkkk :16:

evmanya handikaplarla dolu bir site sanki, birkaç kez alışveriş yapıp pes etmiştim yanlış hatırlamıyorsam ysmgzldr? sen memnun musun?
country'i yatak odalarına ve girişlere yakıştırıyorum en çok. banyo ve mutfak da olabilir.
ama salon, oturma odası, çalışma odası gibi yerlere yakıştırmıyorum, bence bir yerden sonra bıkkınlık verir insana. toprak tonlarını ararım gibi geliyor bana bir zaman sonra :44:
yine de bu kararı verdiyseniz fırsat sitelerinde limbo home, mia, sude home gibi kampanyaların ürünleri tam size göre.
mobilya olarak da genelde masif mobilya tercih etmek zorundasınız, o da pahalı ve yapanı bulmak zor. büyük bir şehirdeyseniz ve maddi zorluk yoksa onu da kolaylıkla halledersiniz. arkadaşların verdiği adresler dışında aklıma gelenler gitti gidiyorda country mobilya dükkanı vardı sanırım orası olabilir, koza country, güven mobilya, vb de country tarzı mobilya üretiyorlar. country tarzında ferforjeler de baskın, bunları da çeyize koymanız lazım.

evmanya handikaplarla dolu bir site sanki, birkaç kez alışveriş yapıp pes etmiştim yanlış hatırlamıyorsam ysmgzldr? sen memnun musun?
country'i yatak odalarına ve girişlere yakıştırıyorum en çok. banyo ve mutfak da olabilir.
ama salon, oturma odası, çalışma odası gibi yerlere yakıştırmıyorum, bence bir yerden sonra bıkkınlık verir insana. toprak tonlarını ararım gibi geliyor bana bir zaman sonra :44:
yine de bu kararı verdiyseniz fırsat sitelerinde limbo home, mia, sude home gibi kampanyaların ürünleri tam size göre.
mobilya olarak da genelde masif mobilya tercih etmek zorundasınız, o da pahalı ve yapanı bulmak zor. büyük bir şehirdeyseniz ve maddi zorluk yoksa onu da kolaylıkla halledersiniz. arkadaşların verdiği adresler dışında aklıma gelenler gitti gidiyorda country mobilya dükkanı vardı sanırım orası olabilir, koza country, güven mobilya, vb de country tarzı mobilya üretiyorlar. country tarzında ferforjeler de baskın, bunları da çeyize koymanız lazım.

canım benim sorun yaşadığım iki site var: cookplus ve pera bulvarı. genel anlamda diğerlerinde sorun yaşamadım. evmanyanın ürünleri de sağlam geldi bana... ama sana katılıyorum.mutfak ve yatak odasında olabilir ama salonda çok klasik-yaşlıymış gibi bi göörünüm verebilir... benim beğendiğim yatak odası country tarzı. masif çok pahalı... o yüzden tamamen mdf olan bi model beğendim. ki mdf de bi türlü eskimiyor insanı bıktırıyor hatta :D Bu anlamda Koyunlu Mobilya'yı öneririm. Yatak odaları bir harikaaa :16: Ki ben zaten başka hiçbir yerde yatak odasını beğenemedim.... Mutfakta tamamen olmasa da bi kısmını country tarzı yapıcam. Ama salonumda istemiyorum. Salonumu da merinostan beğendim. İşlemeli yastık ve patchwork tarzı halılarla otantik bi salon yapmayı düşlüyorummm :34:

canım koyunlu'ya baktım şimdi ama yatak odaları çok büyük sanki :26: countryde mobilyaların ebatları çok büyük olmuyor diye biliyorum, tabi yakından hiç görmedim ama fotoğraflarda hep minik ve kibar modeller var, hatta parçalanmış gardıroplar vs.
sorun yaşamamana sevindim ayrıca evmanyada :46:

canım koyunlu'ya baktım şimdi ama yatak odaları çok büyük sanki :26: countryde mobilyaların ebatları çok büyük olmuyor diye biliyorum, tabi yakından hiç görmedim ama fotoğraflarda hep minik ve kibar modeller var, hatta parçalanmış gardıroplar vs.
sorun yaşamamana sevindim ayrıca evmanyada :46:

yok canım ben burda olduğum yerde yakından gördüm. Nişanlım da ben de bakakaldık. Çok hoş modelleri gerçekten ve ideal boyutta.... Benim beğendiğim şuna benziyor ama bunun gibi altın rengi kulpları yok: YTK0001 | Koyunlu Mobilya Ayak kısımlar ve dolaplar daha fazla oymalı ve pembe boya ile eskitilmiş havası verilmiş... Bu arada Koyunlu Safranbolu markasıymış, yakınsan direk görüp inceleyebilirsin. İstanbul ve İzmitte muhtemelen bayileri vardır. Ben Tekirdağdayım ve Güneş Mobilya diye bi yerde gördüm bunu...

Son düzenleme:
ama canım bu model de kocaman, komidinlere bakar mısın, countryde mini mini komodinler var :26:
neyse her şey uyacak diye bir şey yok da ev sizin değilse bence bu kadar büyük bir şey alma, bu devasa duruyor, sığdırmama olasılığın yüksek.
ben evliyim canım, yatak odamı da koymuştum, hatta sen de beğenmiştin:31:
bizden geçti artık, sadece salonumu ve mutfağımı yeni taşınacağımız evde istediğim gibi yapmak istiyorum. bir de çalışma odamızı da hafif değiştirmeyi.
hiçbirinde de country uygulamıcam, sadece yatak odası ve antre olursa yeter de artar bana. çok çabuk sıkılıyorum zira:50: renkli şeyler de daha çabuk sıkıyor farkettim. ara renklerde mobilyalar alıp arada dekoratif nesnelerle havayı değiştirmek daha ekonomik olacak sanırım benim için.

gönlünüze sinen bir evinizin olması dileğiyle :16:

ama canım bu model de kocaman, komidinlere bakar mısın, countryde mini mini komodinler var :26:
neyse her şey uyacak diye bir şey yok da ev sizin değilse bence bu kadar büyük bir şey alma, bu devasa duruyor, sığdırmama olasılığın yüksek.
ben evliyim canım, yatak odamı da koymuştum, hatta sen de beğenmiştin:31:
bizden geçti artık, sadece salonumu ve mutfağımı yeni taşınacağımız evde istediğim gibi yapmak istiyorum. bir de çalışma odamızı da hafif değiştirmeyi.
hiçbirinde de country uygulamıcam, sadece yatak odası ve antre olursa yeter de artar bana. çok çabuk sıkılıyorum zira:50: renkli şeyler de daha çabuk sıkıyor farkettim. ara renklerde mobilyalar alıp arada dekoratif nesnelerle havayı değiştirmek daha ekonomik olacak sanırım benim için.

gönlünüze sinen bir evinizin olması dileğiyle :16:

Ya aslında almayıp da beklememizin nedeni yeni yapılan kiralık evlerde yatak odalarında kendinden dolaplar olabiliyor. Eğer ki öyle olursa o dolaba gerek kalmayabilir... Şimdilik her şeyi beğenip aklımın bi köşesinde bekletiyorum :31:
Dediğin gibi insan şu aralar popüler olan bi modeli beğeniyor, sonra yenisi çıkınca eskisini atmak istiyor. O yüzden bence popüler tarzı değil de kendi tarzını saptamak ürünü uzun kullanma ve sıkılmama açısından daha önemli. Ben o yüzden salonda rahat ve otantik tarzın ruhuma daha çok uyduğunu ve kullanışlı olduğunu sezdim :34:
Sanırım insanlar evlenirken bi sürü şeyi olsun istiyor sonrasında evlenince de eşyalar çok yer kaplayınca yavaş yavaş evden atmak istiyor değil mi :9:

senin de gönlüne göre olur her şey umarım :54:

Son düzenleme:
ben her zaman popüler kültüre karşı bir duruş sergilemeye çalışıyorum.
çok okunanlar'ı okumam, pop müzik girdiğim mağazalarda dışında nerdeyse hiç dinlemem -soner karadayı mı neyse, o hariç, onun müziği beni çok mutlu ediyor :9:-, evimde tv yoktur, kot pantolonum da yok -ama almak istiyorum gerçi:9:- vs vs...

hasılı dediğin gibi kesinlikle popüler kültüre göre değil kendi ruh dünyamıza dönüp, ona göre seçimler yapmalıyız.
country bana geçmişi hatırlattığı ve bulunduğu alanı beyazdan ötürü genişlettiği için önemli, hatta keşke toplumsal baskı olmasa da evlerimizde eski eşyalar da kullanabilsek dekore edip.
countryi moda olduğu için veya her yerde gördüğü için veya ingilizlere, fransızlara -hangi kültürden doğduğunu tam bilmiyorum- özendiği için tercih edenler varsa ilerde çok fena bodoslayabilirler, tabii ki fikirleri ve zevkleri değişirse.
sıkılma olayını ise tam olarak popüler kültüre değil de kadınların tatminsizliklerine ve fazla blog, komşu ziyaretlerine bağlayabilirim:9:

bir de arkadaşlara dıy-kendin yap projelerini araştırmalarını, her şeyi hazır almamalarını, evdeki var olanlarla yeni bir şey oluşturmanın zevkini alışverişten çok daha fazla olduğunu bildirmek isterim.

:10::10::10:

Oldum olası ingiliz ve fıransız evlerine hastayımdır, ilk aşkı memnu da matmazel' in odasını göstererek ben böyle ev istiyorum demiştim.. :31:

2 senedir de babamla maskoya girdiğimiz de country mobilyacılarının vitrininden gözlerimi alamaz hale geldim, özellikle 1 yıldır da country baya yaygınlaştı, önceden nerden bulurum, nasıl yaparım diye düşünürken, englısh home' dan geçerken sinek avladığını görürken umudum kırılıyordu bir tek ben hayranıyım herhalde diye, ama çok şükür ki tam tersi oldu. Şimdi englısh home da iğne atsan yere düşmez vaziyette. Artık her yerde bu tarza uygun aksesuar, eşya ve mobilya bulmak kolay hale geldi.

1,5 yıl önce en yakın arkadaşım evlendi ve yatak odası mobilyasını spor modern olarak 6500 TL' ye nakit aldı, bunu düşününce country' nin 8000-9000 TL olması bana abes gelmiyor açıkçası, bir yerle görüşmüştüm fiyat olarak 9900 TL gelirseniz kapışırız demişlerdi, pazarlık payı da var elbet, ama kimin ne kadara fiyatı indireceği meçhul olduğundan, bende bir imalatçı kızı olduğumdan sanırım önce imalatçı gezeceğim. Kendi işyerimizden biliyorum, mağazaların kat be kat altında fiyat veriyorlar, yani imalat ile mağaza aynı olmuyor...

Tabii biraz da şans işi,

Mesela bu yatak odası;
$yatak-odalarý-country-134-o.webp

8.350,00 TL

Beğendiğim bir model..

ben her zaman popüler kültüre karşı bir duruş sergilemeye çalışıyorum.
çok okunanlar'ı okumam, pop müzik girdiğim mağazalarda dışında nerdeyse hiç dinlemem -soner karadayı mı neyse, o hariç, onun müziği beni çok mutlu ediyor :9:-, evimde tv yoktur, kot pantolonum da yok -ama almak istiyorum gerçi:9:- vs vs...

hasılı dediğin gibi kesinlikle popüler kültüre göre değil kendi ruh dünyamıza dönüp, ona göre seçimler yapmalıyız.
country bana geçmişi hatırlattığı ve bulunduğu alanı beyazdan ötürü genişlettiği için önemli, hatta keşke toplumsal baskı olmasa da evlerimizde eski eşyalar da kullanabilsek dekore edip.
countryi moda olduğu için veya her yerde gördüğü için veya ingilizlere, fransızlara -hangi kültürden doğduğunu tam bilmiyorum- özendiği için tercih edenler varsa ilerde çok fena bodoslayabilirler, tabii ki fikirleri ve zevkleri değişirse.
sıkılma olayını ise tam olarak popüler kültüre değil de kadınların tatminsizliklerine ve fazla blog, komşu ziyaretlerine bağlayabilirim:9:

bir de arkadaşlara dıy-kendin yap projelerini araştırmalarını, her şeyi hazır almamalarını, evdeki var olanlarla yeni bir şey oluşturmanın zevkini alışverişten çok daha fazla olduğunu bildirmek isterim.

:10::10::10:

kesinlikle aynı fikirdeyimmmm :10:

beğendiğin takım çok güzel canım :31:
biz en son yedi bine anlaşmıştık sanırım ama işte kiracıyız dedik, nakliyata da para vereceğiz dedik, vazgeçtik.
bu sitede aqualilly yanlış bilmiyorsam 5500'e almıştı:46: kesinlikle araştırırsan bulursun. zamanın varken başlayabilirsin.
ben bir ara eski ankara mobilyasını boyatmayı düşündüm ama o da araba boyasıyla boyarız dediler, ne kadar sağlıksız:53:
güven mobilyada ham mobilyalar var mesela, eniaksesuar sitesine girersen görebilirsin. onları da boyatıp mis gibi bir evin olabilir :16::17:
aqualily ham mobikyayı boyatıp kâra geçmişti galiba ya ham ya eskiydi onunki :31:

Back
X