Ne kadar süre kullandın ? 6 ayı tamamladın mı ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
daha fazla kullandım bende işe yaramadı umarım sizdeki etki geçici olmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar süre kullandın ? 6 ayı tamamladın mı ?
Benim kullandığım gibi mi kullandınız yoksa başka türlü mü ? Yani şuan biraz moralim bozuldudaha fazla kullandım bende işe yaramadı umarım sizdeki etki geçici olmaz.
yüzümü keseledim yara oluşumu saglamaya çalıştım hatta kalçamdaki çatlakları topuk taşı sürüp yara yapsammı diye düşündügümde oldu :/ sonrada düzenli kullandım işe yaramadı ama moralinizi bozmayın herkesin cildi farklı yıllardır araştıryorum denemedigim kalmadı şu çukurların çaresini bulamadım, ben şuan yüzüme sakısıdaki aleoverayı kopartıp jeli sürüyorum en azından güzel görünüyor cildim ama tabi çukurlar aynen duruyor onun dışında leke varsa karbonat yogurt çok güzel leke açıcı onuda kullanıyorum çukurlar içinde altın igneyi çok övdüler tvde o var aklımda öle yaniBenim kullandığım gibi mi kullandınız yoksa başka türlü mü ? Yani şuan biraz moralim bozuldu
yüzümü keseledim yara oluşumu saglamaya çalıştım hatta kalçamdaki çatlakları topuk taşı sürüp yara yapsammı diye düşündügümde oldu :/ sonrada düzenli kullandım işe yaramadı ama moralinizi bozmayın herkesin cildi farklı yıllardır araştıryorum denemedigim kalmadı şu çukurların çaresini bulamadım, ben şuan yüzüme sakısıdaki aleoverayı kopartıp jeli sürüyorum en azından güzel görünüyor cildim ama tabi çukurlar aynen duruyor onun dışında leke varsa karbonat yogurt çok güzel leke açıcı onuda kullanıyorum çukurlar içinde altın igneyi çok övdüler tvde o var aklımda öle yani
dermaroller yapmıştım ben dedigin gibi şişiyor yüz iyileşti sanıyorsun.
Bu arada ziya bey exoderm
Nilgün hanımda tca cross yapıyormuş
Mutlaka bekliyoruz sonuçlarıı
Ağustos ayı sonunda exoderm yaptırıyorum arkadaşlar sonuçları mutlaka sizlerle paylaşacağım
Bu forumda boyle diyip sonradan tek kelime yazmamış insanlar olmuş ben cok kızmıştım onların yaptığını yapmicam ve yazıcam belki birine bir yardımım dokunur
Bu arada countractubexi bıraktığımdan beri yanaklarımın şişliği indi yani su tutan hucreler suyu bırakmaya başladı ve çukurlar eski haline donuyor kalıcı değilmiş
Merhaba kızlar son durumlarımı paylaşıyorum yine
İlk ve son hali
Eki Görüntüle 1197039
Eki Görüntüle 1197040
Sizlerle son paylaştıklarımla karşılaştırması
Eki Görüntüle 1197041
Eki Görüntüle 1197042
Ve yüzümün uzaktan görünüşü
Eki Görüntüle 1197043
Eki Görüntüle 1197044
Artık countractubexi bıraktım
Yazın streçle uyumak çok zorlaştı
Yarın dr ziya bey ve dr nilgün ertugay 'a muayene olacağım kendim için en iyi yöntem hangisiyse onu yaptıracağım TCA CROSS ya da EXODERM ikisinden biri umarım benim sorunumu çözer
Zaten izler artık fondoten surduğumde belli bile olmuyor hatta bb krem bile işimi görüyor
Yarın muayenelerden sonra size yazarım
Exoderm biraz tuzlu olduğu için belki tca cross yaptırabilirim
Sonador sanırım countractubexi kullanmıyosun sanırım şuan cildinin durumu nasıl? Bi foto eklermiisn işacın etkisi geçicimiymiş ki((
MErhaba cnm exoderm yaptırdınmı nasıl bır sonuç aldın bende yptırmayı dusunuorum lütfen yardım edersen sevınırım bıde ücretler nedırAğustos ayı sonunda exoderm yaptırıyorum arkadaşlar sonuçları mutlaka sizlerle paylaşacağım
Bu forumda boyle diyip sonradan tek kelime yazmamış insanlar olmuş ben cok kızmıştım onların yaptığını yapmicam ve yazıcam belki birine bir yardımım dokunur
Bu arada countractubexi bıraktığımdan beri yanaklarımın şişliği indi yani su tutan hucreler suyu bırakmaya başladı ve çukurlar eski haline donuyor kalıcı değilmiş
Forumda gezerken yeni gördüm sivilce çukurlarınıza çare bulabildiniz mi acaba?Merhaba kızlar son durumlarımı paylaşıyorum yine
İlk ve son hali
Eki Görüntüle 1197039
Eki Görüntüle 1197040
Sizlerle son paylaştıklarımla karşılaştırması
Eki Görüntüle 1197041
Eki Görüntüle 1197042
Ve yüzümün uzaktan görünüşü
Eki Görüntüle 1197043
Eki Görüntüle 1197044
Artık countractubexi bıraktım
Yazın streçle uyumak çok zorlaştı
Yarın dr ziya bey ve dr nilgün ertugay 'a muayene olacağım kendim için en iyi yöntem hangisiyse onu yaptıracağım TCA CROSS ya da EXODERM ikisinden biri umarım benim sorunumu çözer
Zaten izler artık fondoten surduğumde belli bile olmuyor hatta bb krem bile işimi görüyor
Yarın muayenelerden sonra size yazarım
Exoderm biraz tuzlu olduğu için belki tca cross yaptırabilirim