En sonunda Çoşkun Levent Taşçı Beye gitmeye karar verdim ve kararım içim de çok mutluyum. Pazartesi günü saat 9 'da beni ameliyata aldılar gözüme göz bandı verdiler hiç bişey hatırlamadım sadece operasyon bittiğinde biraz ağladıgımı hatırlıyorum okadar. İlk 2 gün birazcık acı , sızı oldu oturup kalkarken , tualet ihtiyacını görürken ve özellikle gece uyurken :) Ama sadece 2yada 3 gün sabredeceksiniz bu duruma ve sonunda hersey ıstedıgınız gıbı olucak . Bugun bandajlarım çıktı ve kendıme ınanamadım :) Mutluluktan aglıcaktım resmen :) Armut gibi vucudum kaybolmustu:) Morluk kısmınıza asla kafanızı takmayın ben beyaz tenlı bır hatunum :) ve cok nazık bır derı yapısına sahıbım :) sadece hafıf bır morluk oldu Çoşkun Beyın cıdden elleri sihirli. Biraz dalgalanma oldu sağ tarafımda ama oda geçiçek henuz %50 gıtmıs gerıye kalan kısmı ıse onumuzdekı haftalarda gıdıcekmıs :)
Mutevazi , insan ve hasta ilişkilerinde de mesleğindeki gibi başarılı bir Doktorum oldu :)
Sevgi ve Saygılarımı da yolluyorum ::) Ben mutlu olunca doktorumun da gözlerinin içi güldü :)İnanın herşeyiyle mükemmel bir insan mükemmel bir cerrah...
Kesinlikle gidin , görüşün ve mutlu sonuca varın arkadaşlar
Mutevazi , insan ve hasta ilişkilerinde de mesleğindeki gibi başarılı bir Doktorum oldu :)
Sevgi ve Saygılarımı da yolluyorum ::) Ben mutlu olunca doktorumun da gözlerinin içi güldü :)İnanın herşeyiyle mükemmel bir insan mükemmel bir cerrah...
Kesinlikle gidin , görüşün ve mutlu sonuca varın arkadaşlar