• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çoşkun levent taşçıya sevgiler ve teşekkürler ....

edepsiz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
29
0
16
İstanbul
En sonunda Çoşkun Levent Taşçı Beye gitmeye karar verdim ve kararım içim de çok mutluyum. Pazartesi günü saat 9 'da beni ameliyata aldılar gözüme göz bandı verdiler hiç bişey hatırlamadım sadece operasyon bittiğinde biraz ağladıgımı hatırlıyorum okadar. İlk 2 gün birazcık acı , sızı oldu oturup kalkarken , tualet ihtiyacını görürken ve özellikle gece uyurken :) Ama sadece 2yada 3 gün sabredeceksiniz bu duruma ve sonunda hersey ıstedıgınız gıbı olucak . Bugun bandajlarım çıktı ve kendıme ınanamadım :) Mutluluktan aglıcaktım resmen :) Armut gibi vucudum kaybolmustu:) Morluk kısmınıza asla kafanızı takmayın ben beyaz tenlı bır hatunum :) ve cok nazık bır derı yapısına sahıbım :) sadece hafıf bır morluk oldu Çoşkun Beyın cıdden elleri sihirli. Biraz dalgalanma oldu sağ tarafımda ama oda geçiçek henuz %50 gıtmıs gerıye kalan kısmı ıse onumuzdekı haftalarda gıdıcekmıs :)
Mutevazi , insan ve hasta ilişkilerinde de mesleğindeki gibi başarılı bir Doktorum oldu :)
Sevgi ve Saygılarımı da yolluyorum ::) Ben mutlu olunca doktorumun da gözlerinin içi güldü :)İnanın herşeyiyle mükemmel bir insan mükemmel bir cerrah...
Kesinlikle gidin , görüşün ve mutlu sonuca varın arkadaşlar

En sonunda Çoşkun Levent Taşçı Beye gitmeye karar verdim ve kararım içim de çok mutluyum. Pazartesi günü saat 9 'da beni ameliyata aldılar gözüme göz bandı verdiler hiç bişey hatırlamadım sadece operasyon bittiğinde biraz ağladıgımı hatırlıyorum okadar. İlk 2 gün birazcık acı , sızı oldu oturup kalkarken , tualet ihtiyacını görürken ve özellikle gece uyurken :) Ama sadece 2yada 3 gün sabredeceksiniz bu duruma ve sonunda hersey ıstedıgınız gıbı olucak . Bugun bandajlarım çıktı ve kendıme ınanamadım :) Mutluluktan aglıcaktım resmen :) Armut gibi vucudum kaybolmustu:) Morluk kısmınıza asla kafanızı takmayın ben beyaz tenlı bır hatunum :) ve cok nazık bır derı yapısına sahıbım :) sadece hafıf bır morluk oldu Çoşkun Beyın cıdden elleri sihirli. Biraz dalgalanma oldu sağ tarafımda ama oda geçiçek henuz %50 gıtmıs gerıye kalan kısmı ıse onumuzdekı haftalarda gıdıcekmıs :)
Mutevazi , insan ve hasta ilişkilerinde de mesleğindeki gibi başarılı bir Doktorum oldu :)
Sevgi ve Saygılarımı da yolluyorum ::) Ben mutlu olunca doktorumun da gözlerinin içi güldü :)İnanın herşeyiyle mükemmel bir insan mükemmel bir cerrah...

siz hangi operasyonu yaptırdınız biraz bahsedermisiniz ben de çoşkun beye gitmeyi düşünüyorum karın estetigi için

BEN DE 4 TEMMUZDA GÖĞÜS BÜYÜTME VE POPO BEL BASEN SLİMLİPO OLDUM HEPSİ BİR ARADA ÇIKTI. COŞKUN BEY MÜKEMMEL BİR DOKTOR. ÖYLE MEMNUNUM Kİ ONA ÖMÜR BOYU DUA EDECEĞİM DİYORUM ŞİMDİDEN. BENDE DE MORLUKLAR VAR AMA GERÇEKTEN GEÇECEK. AYRICA AMELİYATTAN ÇIKTIĞIMDA BİLE POPOM GİTMİŞTİ. GÖRÜNTÜYE İNANAMIYORDUM. ŞU AN AĞRIM YOK. AĞRIKESİCİ ALMIYORUM. ORUCUMU TUTUYORUM. ÇOK İYİYİM. SADECE YATIP KALKARKEN GERGİNLİK HİSSİM VAR. O DA HER GÜN DAHA DA HAFİFLİYOR. AMELİYAT OLDUĞUNUZ YER ÖNEMLİ, SONRASINDA YALNIZ BIRAKILMAMANIZ, EKİBİN TAMAMEN GÜLERYÜZLÜ İNSANLARDAN OLUŞMASI, HASTANENİN MUAYENEHANENİN ÜST KATI OLMASI BUNLARIN HEPSİ HARİKA. REFAKATÇİM YOKTU. ŞEKER HEMŞİRELER REFAKATÇİM OLDU. DOKTORUM HER FIRSATTA YANIMA UĞRADI. SUPERPLAST'TAN BAŞKA YERE, cOŞKUN BEYDEN BAŞKA DOKTORA HİİÇ GİTMEYİN .SON TEKNOLOJİYİ SİHİRLİ ELLERİYLE KULLANAN MÜTEVAZİ VE GÜLER YÜZLÜ BİR DOKTORU SİZ DE HAKEDERSİNİZ VE EMİNİM SONRASINDA BENİM KADAR MUTLU AYRILIRSINIZ. BÖYLE MUTLU OLUNCA DA ANLATIP DURMAK İSTERSİNİZ :)

geçmiş olsun :)

Back