• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coşku listesi :) coşkulu olalım,yaratalım

_kış günü sahile gidip avazının çıktığı kadar bağırmak,koşmak,şarkı söylemek
_kapıyı açtığında ansızın karşında özlediğin birini görmek
_güzel bir kitabı sevdiklerinin de okumasını sağlamak
_ummadığın bir anda gelen seni seviyorum mesajı
_eşe yada sevgiliye akşam yaşanacak romantizm için hazır olduğunu mesajla bildirmek ve telefonu hemen kapatmak.
_bebeğinin yeni bir şeyi öğrendiğini görmek ve bunu yakınlarla paylaşmak
_parasız kaldığında önceden saklanılıp unutulmuş parayı bulmak
_sabah uyanında yatakta şekerleme yapmak
_mağazada gördüğün bir çantayı veya takıyı evde yapıp beleşe getirmek ve böbürlenmek
_patron yokken gizlice şekerleme yapmak(gece bebek uyutmuyo bazen)

*tüm yaşadıklarını hatırlamak, eksilerini artılarını düşünmek, yeni kararlar almak...hayata yeniden başlamak

*google da ismini aramak :smile:

*eşimin omuzunda ağlamak :rolleyes2:

inciraltında balık ekmek yemek ,esimle elele saatlerce yurumek ,yagmur altında acık alanda avazım cıktıgı kadar bagırmak tabıkı sehır dışında kosmak ,

ani bir kararla ceketını ve cantanı alıp baska bır sehre gıtmek 1 gunlugune,oglumla kırlara gıdıp onun yasındaymıs gıbı davranarak 1 gun gecirmek (oglumunda cok hosuna gıdıyor),

aslinda biliyormusunuz arkadaslar bu yapmak istediginiz seyler hic cilginda degil yada ne bileyim yada olanaksiz degil yada imkansiz degil annenizle pastahaneye gitmek yada ne bileyim cocuklari sevindirmek ama bana sorulsa bu soru cilgin olunmak gerekirse cok uzak bir ada sadece sevdigm insanla deniz oratasin bir ev kurmak isterdim yada denizde yasayn bir deniz kizi olmak isterdim biraz cilginmi

benmi yalnış anladım acaba maksat cılgınlık degılki hayata guzellık ve bıraz cosku katmak degılmı?????:biggrin:

başlığı açan olarak diyom ki
bu başlık altına
*yapmaktan zevk aldığınız
*yapmayı isteyip hiç yapamadığınız
*çılgınlık olarak görüp yapamayacağınız
*yapsam güzel olurdu dediğiniz
*deneyip de tavsiye edeceğiniz

herşeyi yazzıııın işte :)

plajda şezlonga uzanıp güneşlenirken yanında buz gibi birayla kitap okumak

çok kolay..mutlaka hoşunuza giden ve gidecek, gideceğini düşündüğünüz şeyler vardır....

* bir yerde okudum .hoşuma gitti.arada bir bir gününüzü "isimsiz verme günü" yapabilirsiniz. o gün birini seçip o kişiye hediye, şeker, motive eden bir not, kart...vs verebilir,gönderebilir,masasına koyabilirsiniz.. ama tek şart "isimsiz" olucak..yani kimin gönderdiğini yaptığını bilmeyecek...

* dergilerde,gazetelerde gördüğüm hoşuma giden saç,makyaj,farkı şeyleri kesip özel ajandama yapıştırıyorum. canım sıkıldığında yada bir yere gideceğim zaman deniyorum..çok zevkli

günlük tutmak bence çok faydalı...

*bugünün güzel şeyi diye minik bir defter tutup..hergün güzel birşey bulmak yada güzel birşeyi unutmamak için yapılabilir.. mesela..şu kişi bana bugün gözlerimin ne kadar güzel olduğunu söyledi..ya da müdürüm bravo dedi..yada hiç aramayan arkadaşım bugün aradı gibi..

Msn de yeni bir adres alıp gıcık olduğunuz kişileri işletmek,
Bayansa zaten yakışıklı bir resim koyup , ne kadar salak olduklarını görmek (ben bunu aylarca yaptım , sevgilimin çalıştığı firmedak bi kıza )

Yağmur yağarken denize girmek
Normal bir erkek arkadaşınızla romantik bişeyler yapmak :)

İnternette yeni insanlarla tanışmak

Sanal alem de aşk yaşıyomuş gibi kendinizi avutmak (hiç yoktan iyidir )

sevdiğimle kızkulesinde güneşin doğuşunu izlemek...
doğu illerinde durumu olmayan çocukları okutmak...
tüm sevdiklerimi bi yemekte toplayıp onların benim dünyam olduklarını yüzlerine ,gözlerine bakarak söylemek...

+ soğuk ve hatta yağmurlu bir günde dışarlarda deliler gibi dolaşmak , sonra sıcacık evime dönmek
+ uyumadan önce yatağımda kitap okumak
+ yeni değiştirilmiş çarşaf takımlarının kokusuyla uyumak
+ taa kozyatağından moda sahile kadar yürümek , 2 bardak çay içip , bahariyede bir dövmeciye girip , dövme yaptırmaya karar vermek ( 2 sene önce :) )
+ gece vardiyasının bitmesine yarım saat kalaki ( 06:30 daki ) hislerimi anlatmamsa mümküüüüüün diiiiiil :)

ne hoş şeyler yazmışsınız arkadaşlar:)

*kıyafete uygun fular kullanmak
*gözlükten kurtulmak
*hayatındaki negatif birinden kurtulmak
*blog açmak
*eşin için oruç tutmasanda sahur hazırlamak

İnternette bir site kurup, küçükken oynadığımız oyunları tekrar buluşarak oynamak ve bunu bir gelenek haline getirmek.

Seksek, is-tan-bul-lar (ip atlama), üçgen (yine ip atlama), laleli belkıs içeriye gel kıs ipten tut kız dışarıya çık kız!:smilewinkgrin:

Back