• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coşku listesi :) coşkulu olalım,yaratalım

*yeni yıla yeni kararlar alarak girmek
*yeni yıl yada bir doğumgünü yada öylesine bir günde evi süslemek..balonlarla salonu doldurmak:)
*kurumuş yaprakları toplayıp kendi tablonu yaratmak

Eger imkanim olsaydi yilbasi icin cocuk esirgeme kururmuna gidip cocuklara hediye dagitmak isterdim,
Fakir ailelere yiyecek alabilmek isterdim canlari ne istiyorsa.
Birde parasi olmayan tedavi olmasi gerekenlere yardim ederdim,
Bunlar bana muthis cosku veriyor, birgun bunlari yapabilmeyi cok isterdim.

hep olmlu sıcak kelimeler kullanmaya çalışmak...nasılsın diye sorana eh işte değil güçlü sıcak bir sesle "iyiyim" yada "harikayım" diyebilmek..
nefret ediyorum yerine pek sevmiyorum diyebilmek
çok sinirliyim yerine bozuğum, keyfim kaçık diyebilmek..
hayatı keyifle geçirmek, coşkulanmak için fırsatlar yaratmak....

yürüyüş yaparken karşılaştığın her yabancıya gülümsemek ve slm vermek,son ses müzik açıp onu bastıracak kadar bağırarak şarkı söylemek,şapkandan ayakkabına hatta çoraplarına kadar kırmızı giyip sokağa çıkmak,çevredeki tüm sokak çocuklarını toplayıp şık bi lokantada yemek yedirmek,sonra onlarla sabaha kadar dolaşıp şarkı söylemek.... şimdilik bu kadar. bu arada fikrin çok güzel teşekkürler..

*yezavel ben teşekkür ederim ne güzel şeyler yazmışsın:)

---güne klasik müzik dinleyerek başlamak

* bir gününü ayırıp evi baştan aşağı kolaçan edip geröekten işe yaramayan, özel bir önemi olmayan herşeyi evden çıkarmak üzere harekete geçmek..
eski kitaplar ya kitap alan kitapçılara yada bağış olarak biryerlere, eski kıyafetler de ihtiyacı olanlara..hiç kullanmadığınız biblolar yada süs eşyaları hediye olarak birine verilebilir..ya d abir gün hediye olarak kullanmak üzere bir kutuya kaldırılabilir... kullanmadığınız cam kavanozları şişeleri dönüşüm kutularına, gazeteleri dergileri de ....
ruhumuzda birikenlere geçmeden evdeki birikenleri temizlemek ne iyi:)

*yeni yıla zinde başlamak için bütçeme uygun bir spor merkezine yazılmak...

güzel bir sofra kurup hoş bir müzikle restaurant havasında eşimle yemek yemek...

YAPMAK İSTEDİĞİMİZ VE YAPTIĞIMIZDA ÇOK MUTLU OLDUĞUMUZ OLAYLARLARI NASIL DA ZAMAN ZAMAN ERTELEYEBİLİYORUZ.ŞU AN YAZILAN HERŞEYİ OKUDUM VE YÜZÜMDE KOCAMAN BİR GÜLÜMSEME OLDU.
TEŞEKKÜRLER MOLEDYYY:)

*** YÜZÜME MASKE YAPIP CEP TELEFONUYLA ÇEKMEK
*** KK DEKİ ARKADAŞLARIMA KÜÇÜK HEDİYELER GÖNDERMEK.AYRICA ARKADAŞLARIMA ZAMANSIZ VE SEBEPSİZ HEDİYELER ALIP ONLARIN YÜZÜNDEKİ MUTLULUĞU İZLEMEK.
*** PAZAR SABAHI KIZARMIŞ EKMEK YEMEK. VE DUDAĞIMIN KENARINDAKİ REÇELİ YALAMAK.
*** İLTİFATLAR VE TAKDİRLER ALMAK.
*** DAHA ÖNCE YAPILAN BİŞİYLERİ ARKADAŞLARLA HATIRLAYIP GÜLMEK ÖZELLİKLE ŞARHOŞLUK ANILARI
***KENDİNİ ŞIMARTMAK SÜPRİZLER YAPMAK.
***ALLAHA ŞÜKR ETMEK.
***MP3 HAZIRLAMAK.
***ŞAKİRA KEMERİNİ BAĞLAYIP ORYANTEL YAPMAK.
*** PATRONUNDAN İZİN ALMAK AMA ASLA GERÇEK SEBEBİNİ SÖYLEMEDEN
*** MAAŞIMA ZAM GELMESİ
*** KAHVE FALI BAKTIRMAK.
***DELİLER GİBİ AĞLAMAK HIÇKIRA HIÇKIRA
***ANNEYE SÜPRİZLER YAPMAK.
*** AÇMAYAN YADA KURUMAKTA OLAN ÇİÇEĞİN CANLANDIĞINI İZLEMEK.
*** BEBEK KOKLAMAK.
*** BİR BEBEĞİN İSİM ANNESİ OLMAK.( BEN BİR İSİM ANNESİYİM.KÜÇÜK KURBAĞAM NİSA )
*** SAÇLARIMIN UZADIĞINI GÖRMEK.
*** KREDİ KARI BORÇLARININ BİTTİĞİNİ HAYAL ETMEK.
*** BELGESEL İZLEMEK.
*** SOBANIN ÜSTÜNDE KESTANE YAPMAK.
*** MISIR PATLATMAK. ŞEKİLLERİ HARİKAA
*** KIRMIZI RUJ SÜRÜP AYNAYA İZ ÇIKARMAK
*** KAVANOZLARI RENKLİ KURDELYELER VE ÇİÇEKLERLE SÜSLEME

DAHA VARDIR EMİNİM AMA ŞİMDİLİK BU KADARRRRR

Tüm sorunların ortadan kalkmasını ve o çok sevdigim kara gözlümle evlenmeyi onla yaşlanmayı istiyom,

yaşanmışlıklarımı anlatabildigim tek şey olan dansımı tüm dünyaya göstermeyi dünyaya karşı dans etmeyi istiyorum,

papatyaların oldugu bi evde yaşaamk istiyorum,

sabahları kalktııgımda istanbula karşı gny demek istiyorum,

kumpir teşekkürler :) ne güzel liste:)
papatyalı bir ev.....azem çok hoş bir istek..

ilginç fikirleri, çılgınlıkları olanlarda yazsın:)

tam icim daralmis bunalmisken bi bakim dedim melodyyyyyy ya ben nerden kalkim simdi camlica ortakoy sariyer vs vs dolasayim offffffffffffff icim dahda darladi cosku filan kalmadi :mymeka:
40 yasa 1 ay kalmis ben iskolik koca surekli puzzel yapalim kitap okuyalim diyen 3 yasinda bi cocukla ben nasil coskulu olayim ya bu gun icimden hic bisi yapmak gelmiyo neyse bi kirmizi ruj surup aynaya iz ciakrtayim belki eglenceli olur

KAKUUUUU allah iyiligini vermesin gulmeye tam ihtiyacim vardi yani

Kardan Adam Yapmak.
Okey Oynarken Taş Yürütmek:))))))))))))
En Yakin Arkadaşina Naz Yapip Portakal Ve Lavanta Yağiyla Masaj Yaptirmak.
Telefonla Konuşurken Karşi Taraftan Sesin Ne Kadar Pozitif Geliyor Lafini Duymak.

meltemm hanım :) ne tatlı yazmışsınız ..mizah yönünüzü kaybetmediğiniz sürece yaşam sizinle:) umarım rujunuzu sürüp dediğinizi yapmışsınızdıR:)
KUMPİR ben de telefonda canlı ve güleryüzlü konuşmaya çalışırım ve bunun geri dönüşünü alınca ohhh mest olurum:)* eşimin yanında içip çakırkeyf olup onunla cilveleşmek:)
* bütün gün evden çıkmayıp hımbıl hımbıl birşeyler yapmak, uzun uzun gazete okumak

işte bir coşkum daha;

* hani tırnak süsleri var ya..yada yapışkan süslü şeyler..onları kullanarak yüzümü süslemek istiyorum..ille bir yere gitmeye gerek yok..di mi:)
aşağıdaki resimden etkilendim..

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Bir sabah saat altıda eşimle motora atlayıp muğladan istanbula annemleri ziyarete gidip akşam akşam onları şaşkına çevirmek...
Annem teyzem ben bizim evin terasında yağmurun altında sarılıp öylece durmak (o anı ölünceye kadar unutmayacağım)...
...veee, eşimle başbaşa yaptığımız düğün... Nikahtan sonra tanıştığımız otele gittik ve iki kişilik bir düğün yaptık: Sarhoş olup takıların dolu olduğu çantayı ilk defa gördüğümüz ve bir kelime bile konuşmadığımız insanlara verip sahneye çıkıp göbek attık... Sonra iskelede dans ettik, tam öpüşecekken havai fişekler patlamaya başladı ama güzel olan tesadüf olması, yani para verip o anda patlatın deseydik böyle anlamlı olmazdı... Sonra eşim lobide bana piyano çaldı, ben de bet sesimle bağıra bağıra Şebnem Ferah'ın sigaralı şarkısını söyledim... Başka başka....He, gecenin bir yarısı motora atlayıp Dalyan'a gitmek, sabaha karşı eve dönmek -ama motor çok hızlı gitçek bi de tümseklerde hoplayıp hoplayıp yere inerken ooolleeeyy diye bağırılacak...
-Bi de henüz gençken ve öğrenciyken beyoğlunda tekbaşıma, ellerim cebimde yürüyüp ıslık çalmak...
Bi de hayatımda ilk defa baklava-mantı-yaprak sarması yapıp (hem de süper olmuştu) beni tembel bilenleri şaşırtmak... Ama hiç birini bi daha yapmadım... Yapabiliyorum ya, yeter...

***bluzumun renginde goz fari surmek
***calisma masamin uzerine cok beyenecegim bir aksesuar koymak.
***banyodan sonra mis gibi bir vucut kremi surmek.
***camlari silmek.
***yuzumu kremlerle temizlemek
***bir cicek ekmek
***guzel birseyler alip giymek
***aerobik yapmak

Back