• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coşku listesi :) coşkulu olalım,yaratalım

pazardan meyve sebze kasası alıp, onları boyayıp.. saksılık, sehpa, kitaplık yapmak. sonra da bu nasıl kitaplık böle die karşısına gecip gülmek..
eski tisörtleri yada atletleri (kocanızın olsun, daha buyuk oldugundan ) boyayıp yastık, bebek yapmak..
evin şeklini değiştirmek.
abuk subuk makyaj denemeleri yapmak.

[FONT="Century Gothic"*yatak odasına kırmızı ampul takmak, farklı bir ışıklandırma sistemi kurdurmak
][/FONT][/SIZE][/COLOR]
[SIZE="4"]WAŞŞŞŞŞŞ BU ÇOŞKU ADAMI BOZAR BEEEEE:)))

Yemek pişer pişmez tencere üstünden höpürdetmek
Eşimi işe gönderip müzikle ayna karşısında dans etmek ve (kanepede zıplamak)
Takılarımı yaptıktan sonra 'Bunu ben mi yaptım?' diye hava atmak.
Örgünün kolları bittiğinde boğazını örüp bitirirken dikmek
Banyoda duş jeliyle havalara girmek
Yeğenlerimin msn de beni görüp 'Teyze bugün de çok güzelsin' demeleri.
Eh..yeter şimdilik : ) : ) : )

yazan arkadaşlar .. ne kadar hoş şeyler yazmışsınız :) sevindim .. çeşit çeşit bir liste olucak ne güzel :)
*kendi karışımlarınla farklı yemekler yaratmak
*polaraid makineyle kendi seksi fotoğraflarını çekmek... sevgilinin yastık altına koymak..şaşırtmak :)

*büyüklerine çocukluğunla ilgili sorular sormak, o günleri anımsamak, anımsamaya çalışmak
*kendi zevkinle kartpostal yapmak...ipler,pullar,rengarenk kalemler,kartonlar kullanarak
*satranç oynamak veya öğrenmek

*evde piknik yapmak..salonun ortasına koca bir örtü sermek.. etrafa evde ne kadar çiçekvari şey varsa çevirmek..ve mamalarla oturup..müzik açıp..piknik havasıyla yemek yiyip sohbet etmek
*küçük çapta da olsa maskeli balo düzenlemek
*renkli rimel kullanmak

*lunaparka gitmek
*salaş bir balıkçıda denize karşı balık ekmek yemek
*kıyafetine uygun bandana takmak

*bir çörek/poğaça/kek gibi sevdiği bir yiyeceği hediye paketi yapıp..üzerine de aşk sevgi dolu bir not kağıdı yapıştırıp sabah işe giderken göreceği bir yere bırakın..hoşuna gider:)
*fuları broşla kullanmak
*moda sahilinde yürüyüş yapmak

*küveti doldurmak içine de bademyapı/gülsuyu veya bol köpük koymak..mum ışığı,müzik...ohh dinlenmek
*çikolata yemek
*saçlarında marjinal bir değişiklik yapmak, uzunsa kısacık kestirmek, dalgalıysa düzelştirmek, rengini değiştirmek...yenilenmek

Sabah çayımı alıp kk'nde gezinmek
Yeğenimin msn de teyze napıyosun yazması..
Eşimin karıcım bu ne güzellik böyle demesi
Teoman dinlerken onunla bağırmak: )

*bir arkadaşın blogunda gördüm.. bir tepsiyi mantar pano haline getirmişler..öyle hoş olmuş ki..denemeli
*patatesli yumurta ..üzerine pul biber,nane...yanına çay...ohhhh mis
*müze gezmek

hayat kısa..keyfini çıkar..ve unutma SEN SADECE BİR İNSANSIN..gülümse
SENİN FELSEFEN BU HERHALDE TEBRİKLER BULAŞICIMI BU ?????????

bulaşıcı olsun istiyorum :)
*aşk karnesi hazırlamak...eksiler artıları yazmak not vermek..sevgiliye/eşe zarf içinde göndermek..fizik/seks/saygı/hediye/kültür/sevgi
*bowling oynamak
*tv de gördüm h.sonu.. incir kızartması yapmak..inciri yumurta un tarçına falan buluyosun kızartıyosun yanına da dondurmaa ohhhh:)

*tavuk göğsü üstü dondurma yemek
*bir blog oluşturmak
*günlük yazmak
*farklı,değişik düğmeleri gömlek yada tişört üstünde dikerek kendi stilini oluşturmak
*toprakta yalınayak gezinmek

Back