çorumda yaşayanlar burayaaa:)

javandora

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
68
0
Allahın selamı üzerinize olsun hepinze saygılarımı iletiyorum.. çorumlu olan ve çorumda yaşayan arkadaşlarımla güzel paylaşımlar olması dileğiyle..

ben izmirliyim ay sonu iş dolayısıyla çoruma yerleşicez ama çorum hakkında hiçbirşey bilmiyoruz. size şunu sormak istiyorum ev tutucaz orada site var mı? ve en nezih merkezi yeri neresidir?

merhabalar..siteler var evet ;Çorum anadolunun iyi şehirlerinden ulaşımı kolay her yere yürüme gidebilirsin sosyal imkanları olan yerleşim olarak düz bir alanda kurulmuş 250 bin nüfuslu bir il
ama sizler sahil kentine alışık olarak çorum karasal iklimli denizi olmayan bir şehir bu yönden zorluk çekebilirsiniz belki , hakkınızda hayırlısı olması dileğiyle..saygılar

teşekkürler mesajınız için izmirden ayrılmak zor gerçekten.haftaya geliyoruz kısmetse en iyisi yaşayıp görmek sanırım.

Kızlar çorumda öğrenciyim. dolgu ve diş çekimi yaptırcam da tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mı çorum ağız dişte…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…