- 17 Kasım 2016
- 10.270
- 25.715
- Konu Sahibi humukulasyon
- #1.401
5 kişi olmus ...5 ide aynı aileden, 2 sinde solunum sıkıntısı varmış Allah'ım sen ülkemize şifa ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pozitif çıkarsa bakanlıkta söyleniyor. Ama değilse sadece karantina da tutuluyor 14 gün.Bugün konya Zafer meydanında bir kadın bayılmış aniden karantinaya almışlar diğer vakalar nerde acaba buradaki söylemler de konya da 3 kişi olduğu yönünde
Evet onu biliyorum hani hangi şehirde olduğunu bilsek daha mı iyi olur diyorum ama ne iyi ne kötü hiç bilmiyorum bugün çarşıya çıktık diken üzerindeyim başım çatlıyor stresten migrenim tuttu bir de o bayılma vakasını duyuncaPozitif çıkarsa bakanlıkta söyleniyor. Ama değilse sadece karantina da tutuluyor 14 gün.
Bende de psikolojik olarak grip belirtileri var sanki sakin olmak tevekkül gerekiyor...Evet onu biliyorum hani hangi şehirde olduğunu bilsek daha mı iyi olur diyorum ama ne iyi ne kötü hiç bilmiyorum bugün çarşıya çıktık diken üzerindeyim başım çatlıyor stresten migrenim tuttu bir de o bayılma vakasını duyunca
Ya zaten ben 1 aydir oksuruyorum. Simdi bu hastaligin semptomlari arasinda oksurukte var ya inanilmaz moralim bozuluyor. Burda bir kisi öldü toplam vaka sayisi 34. Bugun cok kalabalik ortamlarda bulunmak zorunda kaldim alisveris icin. Cok tedirginim.Bende de psikolojik olarak grip belirtileri var sanki sakin olmak tevekkül gerekiyor...Eki Görüntüle 2604787
Bak doktor böyle demiş..
Ya Allah yardımcınız olsun orası nere?Ya zaten ben 1 aydir oksuruyorum. Simdi bu hastaligin semptomlari arasinda oksurukte var ya inanilmaz moralim bozuluyor. Burda bir kisi öldü toplam vaka sayisi 34. Bugun cok kalabalik ortamlarda bulunmak zorunda kaldim alisveris icin. Cok tedirginim.
Tekirdağ çorluda da 3 kişi diye yazmışlardı bir videodaki yorumda. Sayı artsa sağlık bakanı açıklama yapardı. İnsanlarsa biraz yerinde dursunlar ordan oraya ne işiniz var özel bir durum yaşıyoruz gerekmedikçe çıkmayın işte dışarı.Bugün konya Zafer meydanında bir kadın bayılmış aniden karantinaya almışlar diğer vakalar nerde acaba buradaki söylemler de konya da 3 kişi olduğu yönünde
Ya Allah yardımcınız olsun orası nere?
Bol bol hijyen ve burnunuzu spreyleyin
Evet canım bende gördüm bunu bu yüzden ne doğru ne yanlış hiç algılayamıyorum Allah'ım sonumuzu hayra çıkarsın inşallahBende de psikolojik olarak grip belirtileri var sanki sakin olmak tevekkül gerekiyor...Eki Görüntüle 2604787
Bak doktor böyle demiş..
Benim oğlum ocakta influenza geçirdi okullarda feci bi salgın vardı, o zamandan beri sinemaya gitmiyoruz. Tedbir amaçlı. Çocuklara bu durumu anlatmak zor, ama onlarda tehlikenin farkında ki ısrar edemiyorlarBencede avm ye gidilecekse hic tatil olmasin. Oğlum 5 yaşında bu cuma sinemaya aslan diye cizgi filim geliyor istiyordu , konuştum gidemeyiz sinemaya daha sonra tvde izleyebiliriz dedim anladi çünkü heryerde duyuyor okulda evde ama tatil olunca gezilecekse cok sacma
Ya hic duymadım tekirdağ merkezde yaşıyorum twitterda minyaziyor. Orda bursa filanda yazıyor sayı olarak yüksek ay panik oldumTekirdağ çorluda da 3 kişi diye yazmışlardı bir videodaki yorumda. Sayı artsa sağlık bakanı açıklama yapardı. İnsanlarsa biraz yerinde dursunlar ordan oraya ne işiniz var özel bir durum yaşıyoruz gerekmedikçe çıkmayın işte dışarı.
Yok canim zaten gitmeyiz bikac film ayarladım şimdi evde bakar. Aynen anlıyorlarBenim oğlum ocakta influenza geçirdi okullarda feci bi salgın vardı, o zamandan beri sinemaya gitmiyoruz. Tedbir amaçlı. Çocuklara bu durumu anlatmak zor, ama onlarda tehlikenin farkında ki ısrar edemiyorlar
Bendede aynı sorun var:/Sayfa kaymiyor mu bende mi sorun var başka sitelerde olmuyor
internette bir çok yer ilçe yazıyor yok şura katantinada vs diye itibar etmeyin sağlık bakanı açıklama yapardı diye düşünüyorum. Konyada biri Afgan bir göçmeni bıçaklamış ülkeme corona mı getiriyorsunuz diye. Dün haberde gördüm insanların psikolojileri ne hale gelmeye başlamış yazık gerçekten. Yüksek risk grubunda olanlar dışarı çıkmasın ve insanlarla yakın durmaz güvenli mesafeyi korursak sorun aza iner diye düşünüyorum.Ya hic duymadım tekirdağ merkezde yaşıyorum twitterda minyaziyor. Orda bursa filanda yazıyor sayı olarak yüksek ay panik oldum
Ne diyorsunuz!internette bir çok yer ilçe yazıyor yok şura katantinada vs diye itibar etmeyin sağlık bakanı açıklama yapardı diye düşünüyorum. Konyada biri Afgan bir göçmeni bıçaklamış ülkeme corona mı getiriyorsunuz diye. Dün haberde gördüm insanların psikolojileri ne hale gelmeye başlamış yazık gerçekten. Yüksek risk grubunda olanlar dışarı çıkmasın ve insanlarla yakın durmaz güvenli mesafeyi korursak sorun aza iner diye düşünüyorum.