- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.499
- Konu Sahibi humukulasyon
Hastalıgı bıle bullanıolarBunu da kullanırlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastalıgı bıle bullanıolarBunu da kullanırlar
Kolonyacılık kazandı.80 derece kolonya daha etkili
Olanlar kafayı yedi zaten. Misal ben.Okb olucaz bu gidisle
Sizi okudukca evdeki 7 sise kolonyayi unutup kosasim geliyor etmeyin eylemeyin
7 sisenin 2sini ben aldim 5 i hediyeydi..
Ben birazdan markete gideceğim sırf içimdeki merak yüzünden bakayım istila yaşanmış mı:))Kolonya hicbiyerde asla yok. Gittim gittim abuk sabuk biyerde abuk sabuk bir 1 milyoncuda 15 liraya buldum kolonya ve aldim donuş yolunda kendimi cok salak hissettim.
15 lirama uzuldum suan keske almasaydim. Kolonyayi kullansam mi onu da bilemedim icinde bir dalavere varsa diye aklima geliyir simdide kenar köşe dandik biyerdi . Keske yalniz cikmasaydim eşim akli selim dusunmemi saglardi. Kendimi dumduz mal hissettim suan
Kolonyayi çöpe atacagim valla sinirim bozukdu
Sıkmayın canınızı, en kötü masa, eşya falan silersiniz hiç bişeycikler olmaz.Kolonya hicbiyerde asla yok. Gittim gittim abuk sabuk biyerde abuk sabuk bir 1 milyoncuda 15 liraya buldum kolonya ve aldim donuş yolunda kendimi cok salak hissettim.
15 lirama uzuldum suan keske almasaydim. Kolonyayi kullansam mi onu da bilemedim icinde bir dalavere varsa diye aklima geliyir simdide kenar köşe dandik biyerdi . Keske yalniz cikmasaydim eşim akli selim dusunmemi saglardi. Kendimi dumduz mal hissettim suan
Eminim evinde siselerce kolonyasi olanlar da almaya koştu zaten aç gibi o yuzden yok. Bende kucuk yarim sise vardi sadece bulsam bir tane alcaktim alti ustu.
15 liraya kolonya aldim o da sahteyse diye dusunuyorum simdi cunku cok kenar kose biyerden buldum. Kolonyasi batsin valla bugunden sonra kosturmayacagim. Ölmeyeceksem ölmem zaten.
Sıkmayın canınızı, en kötü masa, eşya falan silersiniz hiç bişeycikler olmaz.
Ben babamın cenazesine yetişmem lazım diyen adama 100 Euro verdim bir keresinde, %99 büyük bir mallıktı. Geri dönüşü olmayacak büyük hatalar yapmayalım inşallah.
80 drc yazıyor muKolonya hicbiyerde asla yok. Gittim gittim abuk sabuk biyerde abuk sabuk bir 1 milyoncuda 15 liraya buldum kolonya ve aldim donuş yolunda kendimi cok salak hissettim.
Benim aklıma muzip şeyler geliyor, şimdi kolonya, dezenfektan gibi ürünler bulunamıyor ya, alkol oranı yüksek ürünler hijyen sağlıyor diye içki reyonlarına da hücum olur mu:))) ismini vermeyeyim bu virüs yüzünden bir ülkede alkol iyi geliyor hastalık riskini azaltıyor diye haber yayılmış, merdiven altı alkoller almış bazıları ve zehirlenmişlerEsim 2 pk makarna bulabilmis biz hic makarna yemeyiz yeter bu bize diyor
Hic kuru bakliyatta yok 1 pk nohutmu alaydikki ya
Markası varsa bir internette araştırın, içinize sinmese atın gitsin. En kötü ihtimal bir ders çıkarmış oldunuz, her türlü kayıp değil benceHeryerde bu kadar tukenmisken o dandik bir milyoncuda bir suru kolonya vardi ya sahteyse diyorum valla direk cöpe atacagim kullanasim kaçti. Boyle salak salak işler yapinca kendime tahammul edemiyorum. Ne diye mallaştiysam sanki ölcektim kolonyasiz. Boye boyle insanlar gaza geliyir iste
Siz baya bir gerilmissinizEminim evinde siselerce kolonyasi olanlar da almaya koştu zaten aç gibi o yuzden yok. Bende kucuk yarim sise vardi sadece bulsam bir tane alcaktim alti ustu.
15 liraya kolonya aldim o da sahteyse diye dusunuyorum simdi cunku cok kenar kose biyerden buldum. Kolonyasi batsin valla bugunden sonra kosturmayacagim. Ölmeyeceksem ölmem zaten.
Her türlüsünü severim. Pamellos’un portakal ve akide şekerli olanını almıstım 2 ay önce. Rebul almıstım bouquet olanını.Kolonyacılık kazandı.
Limon kolonyası çok severim, devamlı da kullanırım. Sonunda bu alışkanlığım bir işe yarayacak