- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
- Konu Sahibi humukulasyon
Orası öyle ama olağan üstü bir durumGunumuz sartlarinda pek mumkun degil. Sonucta hayat devam ediyor. Insanlar calisiyor, okuyor. Gitmek zorunda olanlar var. Gelmek zorunda olanlar var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orası öyle ama olağan üstü bir durumGunumuz sartlarinda pek mumkun degil. Sonucta hayat devam ediyor. Insanlar calisiyor, okuyor. Gitmek zorunda olanlar var. Gelmek zorunda olanlar var.
önceki sayfalarda da yazdım yine yazayım hanımefendi bu ülkenin tv kanallarında Libya' da şehit düşen mit personelinin bilgileri çarşaf çarşaf yayınlandı bu nasıl saklı kalsın kalabilsin?
siz hiç İran' da günlük hayatta insanların yere aniden yığılarak öldüğünü gördünüz mü? siz etrafınızda yığılan insan gördünüz mü? ben görmedim Ankara' da yaşıyorum.
sizce ülkede vaka olsa sosyal medya gibi organlar sıklıkla kullanılırken bunun gizli kalması mümkün mü?
Kırşehir gibi görünüyorVaka Nevşehir Kayseri arası bir yerde. Tam nerede olduğunu anlamadım.
Güncel enfekte ve ölüm haberini takip etmek için Operations Dashboard for ArcGIS bu siteye bakabilirsinizEki Görüntüle 2603656
Virüsün İstanbul-Samatya hastanesinde olduğu söyleniyor.
Salgını kapan kişi bir kaç hafta önce İtalya'dan gelmiş; Başakşehir de oturuyormuş 1-2 gece önce kendisi ve ailesi ambulans ile evinden alınmış.. Ailesi gözetim altında tutuluyor.
Bu bilgiler Sağlık A.Ş. de çalışan biri tarafından bize geldi. Net bilgi.. Hastanın durumu maalesef kötü
Ben kendimi öyle teselli ediyordum ya, üzüldüm şimdi :/Ben de internette okudum doğrusu. Dün akşam cnn türk'te bir spiker Istanbul diye ağzından kaçırmış. Sabah videosunu izledim.
Trendyol'da n11'de falan satılıyor. El ve cilt dezenfektanı yazınca çıkıyor.O sıvıyı nerden buldunuz ? Ben eczanelern hçbrnde ellermi temzlemek için jel ble bulamadm bulunduğum şehrde
İstanbul Avrupa imiş malesef.Kırşehir gibi görünüyor
Gece açıklanan vaka İstanbul’da. Kesin ve net bilgi ama bence Türkiye’de bir vakadan fazlası var. Açıklamıyorlar.
-Eller, kollar sık sık dirseklere kadar bol su ve sabunla 30 saniye kadar ovalanarak yıkanacak.
- Gün içinde tuzlu su ile gargara yapılacak.
- Sıcak içecekler içilecek.
- Kalabalık yerlerden uzak durulacak.
- Tokalaşma, öpme vb yapılmayacak.
- Panik yok!
Vallahi hiç bilemiyorum görümcem sağlık a.ş yani isper de çalışıyor bize dediği bu yönde ki hastane yanlış bile olsa bu virüsün İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir bölgelerinden birinde olduğunu düşünüyorum.Panik yaratılmaya çalışlıyor
Sağlık A.Ş. iki yıl önce fes edildi, yeni kurum İsper A.Ş (İstanbul Personel A.Ş.)
İlaveten kurumun ambulans ve sağlık hizmetleri ile asla ilgisi yok, ambulanslar, evde sağlık hizmetleri, yaşlı bakımları vs.. gibi durumlar sağlık bakanlığının dahilinde
Lütfen inanmayın
Sözü edilen kurumla yakın bağlantım var, bilgim nettir
Panik yaratılmaya çalışlıyor
Sağlık A.Ş. iki yıl önce fes edildi, yeni kurum İsper A.Ş (İstanbul Personel A.Ş.)
İlaveten kurumun ambulans ve sağlık hizmetleri ile asla ilgisi yok, ambulanslar, evde sağlık hizmetleri, yaşlı bakımları vs.. gibi durumlar sağlık bakanlığının dahilinde
Lütfen inanmayın
Sözü edilen kurumla yakın bağlantım var, bilgim nettir, çok basit bir şekilde kontrol edebilirsiniz, google da sağlık a.ş. diye aratın İsper çıkıyor, artık yok öyle bir kurum
Nasıl tespit edilmedi? van da bir çok insan karantinaya alındı sonunda yalanlama oldu ama bu videolar hep sosyal medyada dolaştı. yazdığım yorumda "ölüm" oldu demiyorum insanlar bu hastalığa yakalanır tedavi edilir ama daha dün tespit edilmiş gibi servis edilmesi çok komik geliyor bana.
siz kullandığınız ilaçların içeriklerini biliyorsunuzdur veya bu hastalığın belirtilerini biliyorsunuzdur yüksek ateş çok öksürük gibi belirtiler zaten başlıca belirtisi bunu anlamamakta biraz zor eczacı için diye düşünüyorum.
bu hastalık ciğerlere inerse ölümle sonuçlanıyor ve buna da zatürre deniliyor. daha geçenler de bir akrabam zatürreden öldü ve genel de ölen insanların kronik hastalıkları oluyor..
dünyada olan şeyleri sadece tv de haberlerden takip edersek sadece bilmemizi istediklerini öğreniriz sosyal medya bazen çok tehlikeli olsa da çoğu zaman daha da bilinçlendiriyor. en azından ben dün açıklandı daha yeni geldi diye düşünüp hayatımı zehir etmiyorum, almışım dezenfektanımı sıkıp duruyorum 1 aydır
Hayır halkın spora yönlendirilmesiyle alakası dahi yok..Bu kurum spor kompleksleri, halkın spora yönlendirilmesiyle ilgili değil miydi ya? Ben de öyle hatırladım ne alaka dedim birden
Zaten kimliğini açıklamadılar ama ikamet yeri BaşakşehirUmarim hasta olan kisinin kimligi ortaya cikmaz
panik yapmayan ulkeleri gorduk hrpsi suan bitmis durumda ekonomik olarak coktu saglik su bu derkenYa gerçekten bu kadar paniğe gerek yok diye düşünüyorum. Yani ne yapılabilir daha fazla?
Hayır halkın spora yönlendirilmesiyle alakası dahi yok..
Faaliyet alanları;
Kadın ve Aile Sağlığını koruma hizmetleri
Evde sağlık hizmetleri
Cenaze ve defin hizmetleri
Zabıta Hizmetleri
Kreş ve Anaokulu Hizmetleri
Tıp Merkezleri
Mesela hangi ülke?panik yapmayan ulkeleri gorduk hrpsi suan bitmis durumda ekonomik olarak coktu saglik su bu derken
Sağlık A.ş İsper A.Ş olarak geçiyor şuan ..Spor a.ş benim bahsettiğim kurum, spor.istanbul olmuş şimdi. Faaliyetleri de buymuş
Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru
Spor İstanbul'un kurulduğu tarihten bugüne kadar yürütmüş olduğu en önemli sosyal sorumluluk projesi; 2008 Ağustos ayında hayata geçirilen “Ücretsiz Spor Projesi” ve yeni adıyla “Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi”dir.