- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Ahafhah benim adamlar hep fırlama oluyor, o adamlarla geyik yapmazsam espriden anlamayan, salak modunda olurum ahfhaha Bir kere karşıma çıkan böyle ağırbaşlı, efendi adama ayak uydurdum. Tuttum çenemi, tuttum kendimi, ben de hanım hanımcık oldum. Ay içim sıkıldı daraldım bunaldımAdamlar sonra bu kız çoh sağlam abi flörtte kaybetmeye gelmez, kankeyto olam diye ayırıyor. Bah yanlıştasıın. Olmaz.
Sen espri yapmayacaksın, sen bir premses olacaksın, her şeyi bilerek atlamayacaksın. O nedir diye soracaksın bırak anlatsın kendini bir moh sansın karşında, biraz gerizekalı gibi davranacaksın erkek böyle tavlanır. Korkutuyon adamları korkutuyon!!!11! Aa kelebek mi nereye konmuş? diyeceksin, ahaha at yaprağında kelebek demeyeceksin.
O önemli bakdüüüüüüüüüüüüüük
O zmanda kalk dersin kalkmazlarBizde ayni seyi denedik ve ayni sonucu elde ettik :/
Diyorum ya, 14-15 yaslarinda ögle saatlere kadar uyumalarini ip ile çekiyorum.
Ahafhah benim adamlar hep fırlama oluyor, o adamlarla geyik yapmazsam espriden anlamayan, salak modunda olurum ahfhaha Bir kere karşıma çıkan böyle ağırbaşlı, efendi adama ayak uydurdum. Tuttum çenemi, tuttum kendimi, ben de hanım hanımcık oldum. Ay içim sıkıldı daraldım bunaldım
O zmanda kalk dersin kalkmazlarben yatılı okul falan düşünüyorum en temizi
Taktik alacağım zamanlar gelirse bana böyle akıl vermeyin pilisFırlama adamlar için turan taktiği uygulayacaksın. Muhabbetine mübtela edip geri çekileceksin pusuya. Sonra arayacak muhabbetini "Lyanna, bugün hiç sesin çıkmadı" diyecek, "Bilmem kendimi biraz tuhaf hissediyorum düşünmek istedim sadece" filan kafan karışmış rolü yapacaksın. Sonra adım adım gelecek sana, hoop aldın mı hilalin içine arkadan kapatacaksın "Bana ümit verme niyetin yoksa" diye. Kırılgan hassas kız olacaksın, ceylan olup sekeceksin. Yaz bunları yaz, bir daha bulamazsın bak. Uzman dükolog ağıztopugangsta konuşuyor.
Taktik alacağım zamanlar gelirse bana böyle akıl vermeyin pilis
Taktik alacağım zamanlar gelirse bana böyle akıl vermeyin pilis
Hoff şakasını bile hayal edemiyorum
O derece mükemmel mi buldun, hayal bile edemeyecek kadar uu beybi beybiHoff şakasını bile hayal edemiyorum
Yok başkasıyla flört etmeyi hayal edemedimO derece mükemmel mi buldun, hayal bile edemeyecek kadar uu beybi beybi
Yok başkasıyla flört etmeyi hayal edemedim
Sebüşüyolar bence
İstemiyorum. Revirginise olup bakire ölcem benTabiki simdi hayal edemezsin. Hatta hayli bir gaddar olman lazim simdiden hayal etmek için.
Ama gün gelecek hayal degil, gerçekten flört edeceksin.
İstemiyorum. Revirginise olup bakire ölcem ben
Bana bakın dizi izlemeye gidiyorum çok eğlenmek, geyiğin dibine vurmak, fotoğraf paylaşmak yassah
Aklım burada kalıyor 10 dk da bir gelip kontrol ediyorum sonra.
Uslu durun. Öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?