Coronasavar

Ahafhah benim adamlar hep fırlama oluyor, o adamlarla geyik yapmazsam espriden anlamayan, salak modunda olurum ahfhaha Bir kere karşıma çıkan böyle ağırbaşlı, efendi adama ayak uydurdum. Tuttum çenemi, tuttum kendimi, ben de hanım hanımcık oldum. Ay içim sıkıldı daraldım bunaldım

Fırlama adamlar için turan taktiği uygulayacaksın. Muhabbetine mübtela edip geri çekileceksin pusuya. Sonra arayacak muhabbetini "Lyanna, bugün hiç sesin çıkmadı" diyecek, "Bilmem kendimi biraz tuhaf hissediyorum düşünmek istedim sadece" filan kafan karışmış rolü yapacaksın. Sonra adım adım gelecek sana, hoop aldın mı hilalin içine arkadan kapatacaksın "Bana ümit verme niyetin yoksa" diye. Kırılgan hassas kız olacaksın, ceylan olup sekeceksin. Yaz bunları yaz, bir daha bulamazsın bak. Uzman dükolog ağıztopugangsta konuşuyor.

Taktik alacağım zamanlar gelirse bana böyle akıl vermeyin pilis

+1 please

Bence Yokuspokus tan Türk "millionaire matchmaker" olurdu. Reyting rekorlari kirardi

Çok pis bi arkadaş çevrem vardı benim vaktinde. Ne taktikler, aman ne taktikler...
Bi cluba giderdik, bunlar çocuk keser nasıl ağır duruyorlar bir görsen, ben hıyar djye bağırıyom "Pamp it aç pamp it açç laan" diye. Dansımlan milleti büyüleyeceğim sanki. Yaptığım da şöyle bi şey hea:
https://giphy.com/7TM8kWy04HzcA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…