O değil de3nity önceki sayfaları okuya okuya geliyor. Beğenilerinden onu anladım. Şu sayfaya geldiğinde kaçırdıklarını görünce ne hissedecek bilmiyorum. Kendisine tam boy, bikinili fotomu atacağım teselli olarak.
Siz atamazsınız ödleksiniz az, anca göz atarsınız, onu da ben atarım kesin. Bi donsuz atmadığım kalır, o da seneye inşallak
Parça parça mıpuzzle gibi birleştirince göreceklerinizden korkarsınız, o yüzden halk sağlığı için benim kendimi paylaşmamam yerinde olacaktır, uçuk çıkar, çarpıntı yapar, şeker tansiyon oynar hahahahaha
Olum atsanıza özelden bana bak tükürürüm.
Sana özelden atcam kıyamam ilk senigördük
Ahaha
Cocuklular gitti simdi ama tanisiriz bizde
Ay utandim ya
Ahah ben gördm tabikisi, Allam herkesi görüp kimseye göstermemek çok hoşmuşArkada kocam bile var
Hadi son snler hanimlar yetisen saapiyo
Tekliflere açığız, çıta yükseldiNe gibi
Neden ama neden öyle bişey yapıyosun, uyu ya valla bak bizim yerimize de uyuAhaha ben ona da yetişirim muhtemelen. Zombiyim ben uyumuyorum. Yaşlandık artık 3-5 saat uyku yetiyo
Ne şovu peki? Kuku şovu mu? Çünkü foto şov çıtasını ancak kuku şov aşar
Ya sen ne fena, ne gazlayıcı çıktın.O muhteşem, zarafetle ışıldayan surete hiç yakışıyor mu? Töğbest... Göründüğün gibi ol kadın.Yav he. Gerçekmiş. Gerçekse göster bak iki dakika demedi "Ondan şaaptım kırıldım vazgeçtim" hemene viraj, hemene zigzag. Sizi gidiler siziiiğ fenasınız fena.Lyanna Mormont boşuna dememiş kurtlar sofrası diye. Bak gördün mü gurdu, elma gurdunu?
O gülüşümü zarif mi sandın sen? Kenarda ışıldayan şey, sakızdı, yanlış görmüşsün.Ya sen ne fena, ne gazlayıcı çıktın.O muhteşem, zarafetle ışıldayan surete hiç yakışıyor mu? Töğbest... Göründüğün gibi ol kadın.
Gitmeeeee, ilişkiyi canlı tutalım, biraz yakınlaşalım. Henüz foto göndermeye hazır değilim ama içimde olumlu hisler var.Biz forumun sol köşeden gidelim bari
Showw başladı diyebilirsinKizlar esim dik dik bakmaya basladi nasil aciklasam
Sarki soyler gobek atariz.Ahaha ben ona da yetişirim muhtemelen. Zombiyim ben uyumuyorum. Yaşlandık artık 3-5 saat uyku yetiyo
Ne şovu peki? Kuku şovu mu? Çünkü foto şov çıtasını ancak kuku şov aşar
Ahah ben gördm tabikisi, Allam herkesi görüp kimseye göstermemek çok hoşmuş
Tekliflere açığız, çıta yükseldi
Neden ama neden öyle bişey yapıyosun, uyu ya valla bak bizim yerimize de uyu
Şu ara twitterda popo şov meşhur hemen kukuya geçmeyelim
Ahah ben gördm tabikisi, Allam herkesi görüp kimseye göstermemek çok hoşmuş
Tekliflere açığız, çıta yükseldi
Neden ama neden öyle bişey yapıyosun, uyu ya valla bak bizim yerimize de uyu
Şu ara twitterda popo şov meşhur hemen kukuya geçmeyelim
Ulan yıllardır niye atmıyorsun öyle bir şey varsa?Özelden hepinize nude atıp taciz etcem
Fotoğraf gönderenleri takip ederken ben:Fark ettim deee... tek bir kişiyi görmedik.
SENİ!
Vallaha küsüştüm dmdkdkd yapacak bir şey grupça sevişirlerBiz forumun sol köşeden gidelim bari
Ben sana atarım dkdkd merak etme boşverBiz forumun sol köşeden gidelim bari
Gece uyuyor sıkıntı yok ama sabah 7de hortluyor ka ko vööö hööö diyerekten. 07.01 desen yok asla. Tam 7 olacakkorona belası olmasa atın bebeleri gece bana dicem ama diyemiyorum
Popo sov da olur sıkıntı yok.
Sus ya, ben güzellikten ve zarafetten anlarım.O gülüşümü zarif mi sandın sen? Kenarda ışıldayan şey, sakızdı, yanlış görmüşsün.
Twerk falan yapın da gözümüz gönlümüz şenlensin hadi.korona belası olmasa atın bebeleri gece bana dicem ama diyemiyorum
Popo sov da olur sıkıntı yok.
Ben her şeyi kaçırdımBenNeverOne 'ın gözü ve Yokuspokus (onu daha önce de görmüştüm zaten) dışındaki herrrrkesi kaçırdım. Geriden okumanın zararları puh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?