Coronasavar

Mesaj kutum hala bos, bekliyorum

3nity geliyor yavaş yavaş

Ve geldi gelecek olan. Bensiz tanistiniz ya, su corona gecsin, bulusma zirvesi yapacagim. Eksiden neyim eksik
Siteyi alirim kazenden

Siz atamazsınız ödleksiniz az, anca göz atarsınız, onu da ben atarım kesin. Bi donsuz atmadığım kalır, o da seneye inşallak

Ahsjfjksfs

Mune müdürüm zaten sana dair şüphelerim var..erkeksin di mi. Di de de hep birlikte yikilalim.

Olum atsanıza özelden bana bak tükürürüm.

Pis. Corona senin gibiler yuzunden yayildi. Lama misin sen? Napcan bunlarin egri bugru fotoğraflarını. Yollarım ben sana benimkini

Tamam pazarlık yapalım. Ben yine gözümü atayım paylaşan herkes bana özelden atsın fotoyu ajsjsjs
[/QUOTE]
Gözüne gurban

Arkada kocam bile var
Hadi son snler hanimlar yetisen saapiyo
Ahah ben gördm tabikisi, Allam herkesi görüp kimseye göstermemek çok hoşmuş
Tekliflere açığız, çıta yükseldi
Ahaha ben ona da yetişirim muhtemelen. Zombiyim ben uyumuyorum. Yaşlandık artık 3-5 saat uyku yetiyo

Ne şovu peki? Kuku şovu mu? Çünkü foto şov çıtasını ancak kuku şov aşar
Neden ama neden öyle bişey yapıyosun, uyu ya valla bak bizim yerimize de uyu

Şu ara twitterda popo şov meşhur hemen kukuya geçmeyelim

Ya sen ne fena, ne gazlayıcı çıktın.O muhteşem, zarafetle ışıldayan surete hiç yakışıyor mu? Töğbest... Göründüğün gibi ol kadın.

korona belası olmasa atın bebeleri gece bana dicem ama diyemiyorum

Popo sov da olur sıkıntı yok.

Koalina yaaa
Ben senin oglunu gormustum yine sansli sayilirim

korona belası olmasa atın bebeleri gece bana dicem ama diyemiyorum

Popo sov da olur sıkıntı yok.
Gece uyuyor sıkıntı yok ama sabah 7de hortluyor ka ko vööö hööö diyerekten. 07.01 desen yok asla. Tam 7 olacak
Yani cidden alacaksan corona farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…