Benziyorlardı zaten, öyle anımsadım
Jack falafee mi falafel mi ne vardı.
Ilk sezonunda oynuyormuydu bu? Ben sadece ilk sezonuna baktim, ama baya oldu çogu seyleri unuttum.
Değil, stolkladım.Evet çok da çok beğendim aslında. Yampiri yampiri gülüyor.
Ama 2. sezonda mal mal hareketler yapıyor şu an, gıcık olduğum için görmezden geliyorum kendisini
O adam gerçekten eşcinsel mi acaba?
Evet oynuyor. Avukat kadının yardımcısı mı diyeyim ayakçısı mı diyeyim, öyle bir şey işte :)
Onu monoton çiftler alsın yahu halı halı nereye kadar
Of yaa beni de raydan çıkarttı bu night
Evet oynuyor. Avukat kadının yardımcısı mı diyeyim ayakçısı mı diyeyim, öyle bir şey işte :)
Aslinda sey çok heycanli gibi görünüyor. Filmlerde oluyor ya, masadaki tüm herseyi bir hamle ile yere firlatiliyor. Sonrasi iste...
Ki bence en heycanli tarafi, o tüm herseyi yere firlatmaktir. Sonrasina binbir sorum var. Kim topluyor? Birseyler kiriliyormu? Ne olacak bu yerin hali? O masa cidden sert degilmi? Bu nasil hijiyen, kim daha o masadan yer?
Onun reeldeki karşılığı halı işteAslinda sey çok heycanli gibi görünüyor. Filmlerde oluyor ya, masadaki tüm herseyi bir hamle ile yere firlatiliyor. Sonrasi iste...
Ki bence en heycanli tarafi, o tüm herseyi yere firlatmaktir. Sonrasina binbir sorum var. Kim topluyor? Birseyler kiriliyormu? Ne olacak bu yerin hali? O masa cidden sert degilmi? Bu nasil hijiyen, kim daha o masadan yer?
Benimki en küçük çocuğum zaten bütün problemim o
Şu kadar söyleyeyim, 1 haftadır tanıdık, aile dostu falan işletiyoruz.
Bu gerizekalı saçlarını kazıttı bana, sabah evde almış nebülizatörün maskesini, bulmuş bir çarşaf yatmış üzerine, video çekmiş ‘ben iyiyim, merak etmeyin, tedavim başladı ankara şehir hastanesindeyim’ diye, millete atıyor.
Bununla evlendim ya ben, komik geliyor ona.
Ben "yavru kuşum, küçük bey" falan demeyi severim adama. Bunu 1.95 adama da derim 100 kilo adama da, kimse de alınmaz hatta güleriz.
Buradaki flört bey de enine boyuna bir bey. Bir kere küçük bey dedim adam bozuldu ahdha ciddi bozuldu, "bir daha demeyeyim o zaman" "tamam sevinirim" noktasına geldik
Aslinda sey çok heycanli gibi görünüyor. Filmlerde oluyor ya, masadaki tüm herseyi bir hamle ile yere firlatiliyor. Sonrasi iste...
Instagramdan çok takip ettim ama anlayamadımEvet çok da çok beğendim aslında. Yampiri yampiri gülüyor.
Ama 2. sezonda mal mal hareketler yapıyor şu an, gıcık olduğum için görmezden geliyorum kendisini
O adam gerçekten eşcinsel mi acaba?
E napcaz evde bütün gün.
Bizim kız sarı, ama.kaslari tek kas. tüy gibi Gerçi yavrumun da işte sonuc bu.
Bugün bir baktım oğlum çocuğa frida diye sesleniyor
Ortancanin sacları gözüne geliyor diye saclarini kesmis, beslemeye donmus yavrum
Biz 5 eski arkadas, 3 ciftiz, bir whatsapp grubumuz var, oraya beni konuşturup ses kaydı göndermiş.
Daha sayayım mi? Ki ciddidir aslinda. Dışarıdan görsen böyle anlatsam kimse inanmaz.
Bana ve arkadaşlarının yanında böyle.
Avukat yardımcısı ama daha çok bodyguard gibi geziniyor ortada. Belki öyle tanırsın. Frankti adı galibaBen nasil fark etmedim?
Acaba tekrarmi izlesim diziyi? Ilk sezondan sonrasini birakmistim, fazla fantastik gelmeye baslamisti.
Sorularının cevabı bende var ama verirsem artık dilden dile gezer adım o yüzden birşey demek istemiyorum
Ben yazdım o konuya tutamadım kendimiBir bdv'ye göz atim dedim, bu konuyu gördüm
"Neden bu kadar sarkmış ki dedi."
Oha ya, bu kadar odunlukta olmaz ki. Bide millet tartismaya baslamis bile, estetik yes no diye. Ah bizim kadinlar..
Onun reeldeki karşılığı halı işte
Beyinde 3 saniye kadar düşünme payı, sonra halıya devriliş.
Hii ondan sonra night iftira atiyor de. Ha hali, ha masa ne fark eder?
Ya ne güzel canın sıkılmaz işteHer şeyi böyle, kafayı yiyecem artık.
Kendi ruh hastası beni de kendine benzetti.
İnsan ciddi 10 dk durup konuşamaz mı, yok.
O sebeple bizde sürekli enseye şaplak, memitoya mıncık, fırından yemek alırken böö yapar yanarsın falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?