Coronasavar

Jack falafee mi falafel mi ne vardı.

Evet çok da çok beğendim aslında. Yampiri yampiri gülüyor.
Ama 2. sezonda mal mal hareketler yapıyor şu an, gıcık olduğum için görmezden geliyorum kendisini
O adam gerçekten eşcinsel mi acaba?

Ilk sezonunda oynuyormuydu bu? Ben sadece ilk sezonuna baktim, ama baya oldu çogu seyleri unuttum.

Evet oynuyor. Avukat kadının yardımcısı mı diyeyim ayakçısı mı diyeyim, öyle bir şey işte :)

Değil, stolkladım.
Gayet gudubet bir sevgilisi var ‘kadın’

Onu monoton çiftler alsın yahu halı halı nereye kadar
Of yaa beni de raydan çıkarttı bu night

Aslinda sey çok heycanli gibi görünüyor. Filmlerde oluyor ya, masadaki tüm herseyi bir hamle ile yere firlatiliyor. Sonrasi iste...

Ki bence en heycanli tarafi, o tüm herseyi yere firlatmaktir. Sonrasina binbir sorum var. Kim topluyor? Birseyler kiriliyormu? Ne olacak bu yerin hali? O masa cidden sert degilmi? Bu nasil hijiyen, kim daha o masadan yer?

Sorularının cevabı bende var ama verirsem artık dilden dile gezer adım o yüzden birşey demek istemiyorum

Onun reeldeki karşılığı halı işte
Beyinde 3 saniye kadar düşünme payı, sonra halıya devriliş.

E napcaz evde bütün gün.
Bizim kız sarı, ama.kaslari tek kas. tüy gibi Gerçi yavrumun da işte sonuc bu.
Bugün bir baktım oğlum çocuğa frida diye sesleniyor
Ortancanin sacları gözüne geliyor diye saclarini kesmis, beslemeye donmus yavrum
Biz 5 eski arkadas, 3 ciftiz, bir whatsapp grubumuz var, oraya beni konuşturup ses kaydı göndermiş.
Daha sayayım mi? Ki ciddidir aslinda. Dışarıdan görsen böyle anlatsam kimse inanmaz.
Bana ve arkadaşlarının yanında böyle.

Ben normalde böyle minnoş sıfatlar kullanmam ama bazen cıvıttığımda söylerim.
İlişkimizin ilk yılında ben buna "kuşuuum" dedim diye bana küsmüştü. Ciddi ciddi küstü asdfgh ki normalde asla küsen bir insan değil. Gönlünü alana kadar canım çıkmıştı.
Deli mi bunlar?

Sonunu düşünen kahraman olamaz.

Evet çok da çok beğendim aslında. Yampiri yampiri gülüyor.
Ama 2. sezonda mal mal hareketler yapıyor şu an, gıcık olduğum için görmezden geliyorum kendisini
O adam gerçekten eşcinsel mi acaba?
Instagramdan çok takip ettim ama anlayamadım gay olabilir ama çünkü ben genelde gay ve acaba gay mi diye düşündüğüm erkekleri beğeniyorum.
Sevgilimden önce son çıktığım kişi gaydi sevgilimde çok naif bir insandır

Benim durum koronaya özel değil ama hep böyle.
Ailesi dışında her şeye yaklaşımı bu.
Zekam eriyor, hissediyorum.
Gün be gün benziyorum

Hii ondan sonra night iftira atiyor de. Ha hali, ha masa ne fark eder?

Ama işte abartıyor ben diyorum taytla gezemem evde sıkıntı geliyor, Night diyor ki donsuz geziyor

Şimdi ben masanın nasıl dağıldığını nasıl toplandığını filan anlatsam artık neler neler der

Ya ne güzel canın sıkılmaz işte

Çocuklu evde köşeye sıkıştırılmak, mıncıklanmak olmazsa olmaz evliliğin tadı.

Ben eşimi asla öyle düşünemiyorum yok yani, sadece aklına başka şeyler düşüğünde kimlik değiştirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…