Tarzimi çakmisin, görüyorum da. Begendim bu beyi. Kimdir, neyin nesidir bu bey?
Güzel olacak bence sizin için, yaşadıklarınızı ayrıntılı bilmesemde aşabilecek gibi duruyorsunuz.Yaa işte night a da dedim bugün. Tam psikolog bulduk ben gidecektim, eşim de ben de gideceğim dedi o zaman evlilik danışmanı bulalım dedik, demeye kalmadan bu corona olayı çıktı kaldık öyle. Savaşıyor ve sevgisini hissediyorum evet yoksa aynı evde olmak da çok zor olurdu çünkü benim tahammülüm çok az, eğer o alttan almıyor olsaydı hatasının farkında olmasaydı taş üstünde taş kalmazdı :) bakalım artık şu an bir aileyiz üçümüz bu süreç geçince sağ salim atlatırsak nasıl olur bilemiyorum.
Olur bence. Ikinizde çözüm için emek vermeye hazırsınız.
Önemli olan bu
E sebisiyormussun da Duvardan duvara
Yokuspokus bacım öyle dedi.
Halılardan dizleriniz kabuk bağlamış.
Onun yalancısıyım
848484 sayfayı okuyup geldim
Güven çok tuhaf bir olay azizim.Kaynananın dogruyu söylice ne mağlum?
Yalnız şaka bir yana, ben bu olayı bizzat yaşayandan dinledim.
Çocuğun nişanlısı çocuğu arayıp ulaşamayınca kayınvalidesini aramış. O da "x hasta biraz, uyuyor" demiş. Ama o sırada oğlu sevgilisiyle seksten sekse koşuyor.
Bunu anlatan da olaydaki şrfszlerden erkek olanı.
Arkadaşım falan değil bu arada kendisi, onu da belirteyim
Ama ben yine de güveniyorum yavru ceylanıma
İşte canım sen küçükbaş sınıfına giriyorsun o yüzden koç ideal tosun biz gibiler içinBen 47 kiloyum ama sevgilim bana koç bu koç diyor sırtıma vuruyor. Bende hırs yapayım mı
Güzel olacak bence sizin için, yaşadıklarınızı ayrıntılı bilmesemde aşabilecek gibi duruyorsunuz.
Sen toprağımı gözden çıkarma hemen
Yaa işte night a da dedim bugün. Tam psikolog bulduk ben gidecektim, eşim de ben de gideceğim dedi o zaman evlilik danışmanı bulalım dedik, demeye kalmadan bu corona olayı çıktı kaldık öyle. Savaşıyor ve sevgisini hissediyorum evet yoksa aynı evde olmak da çok zor olurdu çünkü benim tahammülüm çok az, eğer o alttan almıyor olsaydı hatasının farkında olmasaydı taş üstünde taş kalmazdı :) bakalım artık şu an bir aileyiz üçümüz bu süreç geçince sağ salim atlatırsak nasıl olur bilemiyorum.
Ben de bdvlik yanıt vereyim.
Canım eşinle aranızda saygı kalmamış. Benim eşim bana assla öyle bir laf demez, dese de ben sindiremem. Benim için boşanma sebebi bu. Ben çok hassasım bu konularda, zaten inan öyle değil çok bakımlı bir bayanım. Hem kilolu olsam da tosun denir mi, br erkek bir bayana tosun diyemez. Ben olsam kesinlikle boşanırdım.
Daha o kıvama nasıl gelmediniz ya çoluk çocuklaBizim muhabbetler de iyice tuhaf oldu korona sağolsun, asker arkadaşı muhabbeti diyeceğim eşim bedelli yaptıyani bu süreç uzarsa ensesine vurup naber len kıvamına geleceğiz
İlahi adalette zaman aşımı yokturYa benim buradayken millete ilk yaptığım yorumlar bunlar ya hahahah. Kınadım, yaşadım.
Sende bir umut görüyorum. O boldladigim cümle mesela bizde yok. 3 farkli psikologa gittik, halen anlatamadim adama derdimi. Sonunda pes ettim iste.
Ama sen farklisin bence. Sadece biraz herseyin üst üste gelmesi, bunalma var sizde bence. Bu koronada umarim daha baglanirsiniz ve bittikten sonra iyi bir psikologa gidersiniz beraber. Ki bu bunalma tekrar yasanmasin diye.
Ben "yavru kuşum, küçük bey" falan demeyi severim adama. Bunu 1.95 adama da derim 100 kilo adama da, kimse de alınmaz hatta güleriz.Ben 47 kiloyum ama sevgilim bana koç bu koç diyor sırtıma vuruyor. Bende hırs yapayım mı
Jack falafee mi falafel mi ne vardı.Charlie Weber. How to get away murder'da oynuyor. Koooskoca dizide gözüme hitap eden tek erkek kendisi ve bu beni üzüyor.
Ben de bdvlik yanıt vereyim.
Canım eşinle aranızda saygı kalmamış. Benim eşim bana assla öyle bir laf demez, dese de ben sindiremem. Benim için boşanma sebebi bu. Ben çok hassasım bu konularda, zaten inan öyle değil çok bakımlı bir bayanım. Hem kilolu olsam da tosun denir mi, br erkek bir bayana tosun diyemez. Ben olsam kesinlikle boşanırdım.
İlahi adalette zaman aşımı yokturSen milleti boşandır boşandır bak noldu şimdi
Charlie Weber. How to get away murder'da oynuyor. Koooskoca dizide gözüme hitap eden tek erkek kendisi ve bu beni üzüyor.
O başka yere alınmıştırBen "yavru kuşum, küçük bey" falan demeyi severim adama. Bunu 1.95 adama da derim 100 kilo adama da, kimse de alınmaz hatta güleriz.
Buradaki flört bey de enine boyuna bir bey. Bir kere küçük bey dedim adam bozuldu ahdha ciddi bozuldu, "bir daha demeyeyim o zaman" "tamam sevinirim" noktasına geldik
Yaa işte night a da dedim bugün. Tam psikolog bulduk ben gidecektim, eşim de ben de gideceğim dedi o zaman evlilik danışmanı bulalım dedik, demeye kalmadan bu corona olayı çıktı kaldık öyle. Savaşıyor ve sevgisini hissediyorum evet yoksa aynı evde olmak da çok zor olurdu çünkü benim tahammülüm çok az, eğer o alttan almıyor olsaydı hatasının farkında olmasaydı taş üstünde taş kalmazdı :) bakalım artık şu an bir aileyiz üçümüz bu süreç geçince sağ salim atlatırsak nasıl olur bilemiyorum.
Bende öyle minnoş şeyler kullanırım. Piremses gibi şımartıyorum adamı aldığım cevap koç bu koç diyip sırtıma vurulmasıBen "yavru kuşum, küçük bey" falan demeyi severim adama. Bunu 1.95 adama da derim 100 kilo adama da, kimse de alınmaz hatta güleriz.
Buradaki flört bey de enine boyuna bir bey. Bir kere küçük bey dedim adam bozuldu ahdha ciddi bozuldu, "bir daha demeyeyim o zaman" "tamam sevinirim" noktasına geldik
Tam "belki bu karantina iyi gelir size" diyecektim ki night'ın yazdıklarını gördüm.
Bazen terapiye gerek almıyor demek ki
Hayırlısı olsun, umarım daha da yoluna girer her şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?