Coronasavar

Güzel olacak bence sizin için, yaşadıklarınızı ayrıntılı bilmesemde aşabilecek gibi duruyorsunuz.
Sen toprağımı gözden çıkarma hemen

Güven çok tuhaf bir olay azizim.
Boynuzlarım başka illerden görülecek kıvama gelmiş bir ilişkizede olarak bu noktada olmak özellikle tuhaf

Sende bir umut görüyorum. O boldladigim cümle mesela bizde yok. 3 farkli psikologa gittik, halen anlatamadim adama derdimi. Sonunda pes ettim iste.

Ama sen farklisin bence. Sadece biraz herseyin üst üste gelmesi, bunalma var sizde bence. Bu koronada umarim daha baglanirsiniz ve bittikten sonra iyi bir psikologa gidersiniz beraber. Ki bu bunalma tekrar yasanmasin diye.

Ya benim buradayken millete ilk yaptığım yorumlar bunlar ya hahahah. Kınadım, yaşadım.

Hiç bilemiyorum bazı şeyleri aşamamak ya da aşmamak da benim suçum aslında, hayırlısı olsun yine de ne diyelim belki dediğin gibi olur. İnşallah senin için de en güzeli olur mutlu olursun

Ben 47 kiloyum ama sevgilim bana koç bu koç diyor sırtıma vuruyor. Bende hırs yapayım mı
Ben "yavru kuşum, küçük bey" falan demeyi severim adama. Bunu 1.95 adama da derim 100 kilo adama da, kimse de alınmaz hatta güleriz.
Buradaki flört bey de enine boyuna bir bey. Bir kere küçük bey dedim adam bozuldu ahdha ciddi bozuldu, "bir daha demeyeyim o zaman" "tamam sevinirim" noktasına geldik

Seyi unuttun kiz

Herkes bizi parmak ile gösterir mutlu çift diye. Ki gerçekten öyle. Ve benim içinde hep çok güzel derler. Zaten daima hep makjajli olurum, esimi o sekilde karsilarim. Bu arada cinsel hayatiniz nasil?

Yani ben hiç bu kelimeleri esimden duymadim, bana ismim ile bile hitap etmez. Hep askimli konusur zaten. Bir dedigimi iki etmez. Allah bize uzun ömürler versin beraber.

İlahi adalette zaman aşımı yoktur Sen milleti boşandır boşandır bak noldu şimdi

Zerre şaka yapmıyorum, evde bir nah savaşı var. Bi de utanmadan gülüyoruz gördüğümüz an. Böyle eğlence anlayışı mı olur olm? Sorgulamıyoruz artık akışa bıraktık. Gözümüz kapalı geziyoz evde. Lades gibi, unutturup bir süre güven kazanıp en olmadık yerde "Nah". Birinde çantasında sigara arıyorum, bulamadım dedim yanıma geldi. Aa bu ne dedim çantadan nah çıkardım baktı elime ben yerde 5-10 dk gülme krizine girdim. O kadar saf baktı ki. Kendi de dayanamadı "Boş bulundum ulan" dedi gülmeye başladı. Biz buradan toparlayamayız gari.

O başka yere alınmıştır

Tam "belki bu karantina iyi gelir size" diyecektim ki night'ın yazdıklarını gördüm.
Bazen terapiye gerek almıyor demek ki
Hayırlısı olsun, umarım daha da yoluna girer her şey.

Bende öyle minnoş şeyler kullanırım. Piremses gibi şımartıyorum adamı aldığım cevap koç bu koç diyip sırtıma vurulması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…