Aldatıyorsa virüs kapacak diye endişelenirim ben aldatmasından önceBDVye bağlayayım mı?
Hee uyuyordur hee hee cnm kesin aldatıyor seni bence ayrıl.
Aaa gerçektenmi? Bende seni evli ve mutlu saniyordum. Konusmak istersen, daima özel mesaj atabilirsin bana. Yada tabiki grubun içinde konusabiliriz. Beni anlayan birinin olmasi beni hem mutlu etti hem üzdü.
Bencil olarak yanliz olmamam mutlu etti fakat tabiki baska biride bu süreçlerden geçmesi üzücü. Umarim ikimizde diger ucundan daha güçlü olarak çikariz.
Ben şimdi uzaktan bağlanıyorum
Aşka geldiğimden sevgilime benzeyen ünlüyü gösterecektim size. Sonra sizden de isteyecektim ama adamlar kapı önüne konulmuş hep
Aldatıyorsa virüs kapacak diye endişelenirim ben aldatmasından önce
Sevgilisinin uyuduğuna inananlar olarak çok tatlıyız dimi(kinaye içermez)
@Vander alıntılayamadım. İşe gitmiyor 2 haftadır ama bugün toplantıları vardı gitti. Yorulmuş
Ben de reglim az önce bana kahve yapıp çikolata getirdi kıskandırmak gibi olmasın.
Çikolatayı al Gözünü seveyim dedim,
Yok nolur ye, hepimizin ruh sağlığı için diyip yedirdi.
Bu karantina bize iyi geldi aslında diyeyim geçeyim bari
Çok zor aslında biz daha önce de bir kez evleri ayırdık ama yapamadık tekrar bir araya geldik. Şimdiden sonra nasıl olur bilmiyorum, karantinadayken şaşırtıcı bir şekilde iyiyiz.
Annesini mi arasamCanm ksura bkma ama bn bi erkekin erkn uyuybilceene inanmyrum. Bnce tedikte ol, yinede sn bilrsin.
Bana bunlarla gel
Mesajın sol üstünde profilime tıkla sol alt köşede izle yazar. Ona basarsan beni takibe almış olursun.Madem bu kadar bilgilisin, simdi ciddi birsey soracagim.
Kk'ünde bazen bildirim geliyor "x üyesi simdi seni izliyor" diye. Bu ne anlamina geliyor? Nasil beni izliyor anam? Yani Zeki Mürende bizi görüyormu diyesim var
A Arya_Stark01 yeni okudum mesajları, ben de şaşırdım.
Çok hoş, kıpır kıpır bir kadınsın bence. Dilerim çok mutlu olursun
Bu da sana ve tüm gönül dostlarına gelsin:
Eki Görüntüle 2612083
Öyle yeteneklerin varsa benim şu dnsleri değiştirsene elin değmişken. Yasaklı sitelere gireyim bari hazır premiumları da ücretsizmiş
Yani Vikipediye giremedimdi yasaklıyken çok üzüldüm, yine kapatırlarsa açıkta kalmayayım.
Mesajın sol üstünde profilime tıkla sol alt köşede izle yazar. Ona basarsan beni takibe almış olursun.
Aa resmen ayni süreçler. Bizde geçen sene evleri ayirmistik. Ve evet karantinadayken daha iyi geçiniyoruz. Sanirim benimde baze seylerden pes etmemden kaynakli. Beklentim sifira inmesi ve artik arkadasça takilmamizdan kaynaklaniyor bu.
Yoksa ona halen es gözü ile baksaydim sanirim iyi geçinmezdik.
Ama umarim senin için bir umut vardir. Kim bilir bu karantina ile, seninkinin akli daha basina gelmistir. Sizdeki bosanma nedeni ne? (cevaplamak istemiyorsan anlarim)
AhsjjfskfksdkBen sipariş ettim bi şeyler getirmiş. Yiyorum yerken "Hay tosunuma nasıl da yiyor maşşallahh" dedi. Ümüğüme dizildi. Tosun ne la? Tosun ne?
Şimdi böyle dedim diye artık ne halı üstü kalır ne masa üstü kalır inanmayan 6363737 sayfa okusun der night
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?