Coronasavar

Çok zor aslında biz daha önce de bir kez evleri ayırdık ama yapamadık tekrar bir araya geldik. Şimdiden sonra nasıl olur bilmiyorum, karantinadayken şaşırtıcı bir şekilde iyiyiz.

Sevgilisinin uyuduğuna inananlar olarak çok tatlıyız dimi (kinaye içermez)

@Vander alıntılayamadım. İşe gitmiyor 2 haftadır ama bugün toplantıları vardı gitti. Yorulmuş

Canm ksura bkma ama bn bi erkekin erkn uyuybilceene inanmyrum. Bnce tedikte ol, yinede sn bilrsin.

Ben de reglim az önce bana kahve yapıp çikolata getirdi kıskandırmak gibi olmasın.
Çikolatayı al Gözünü seveyim dedim,
Yok nolur ye, hepimizin ruh sağlığı için diyip yedirdi.

Ben sipariş ettim bi şeyler getirmiş. Yiyorum yerken "Hay tosunuma nasıl da yiyor maşşallahh" dedi. Ümüğüme dizildi. Tosun ne la? Tosun ne?

Çok zor aslında biz daha önce de bir kez evleri ayırdık ama yapamadık tekrar bir araya geldik. Şimdiden sonra nasıl olur bilmiyorum, karantinadayken şaşırtıcı bir şekilde iyiyiz.

Aa resmen ayni süreçler. Bizde geçen sene evleri ayirmistik. Ve evet karantinadayken daha iyi geçiniyoruz. Sanirim benimde baze seylerden pes etmemden kaynakli. Beklentim sifira inmesi ve artik arkadasça takilmamizdan kaynaklaniyor bu.

Yoksa ona halen es gözü ile baksaydim sanirim iyi geçinmezdik.

Ama umarim senin için bir umut vardir. Kim bilir bu karantina ile, seninkinin akli daha basina gelmistir. Sizdeki bosanma nedeni ne? (cevaplamak istemiyorsan anlarim)

Madem bu kadar bilgilisin, simdi ciddi birsey soracagim.

Kk'ünde bazen bildirim geliyor "x üyesi simdi seni izliyor" diye. Bu ne anlamina geliyor? Nasil beni izliyor anam? Yani Zeki Mürende bizi görüyormu diyesim var
Mesajın sol üstünde profilime tıkla sol alt köşede izle yazar. Ona basarsan beni takibe almış olursun.

Chrome eklentilerini niye kullanmadın ki?
Vikipedi'ye girmek için

Çok detay vermeyeyim ama özünde çok iyi bir insan olmasına rağmen (kkdaki bütün kadınların kocaları gibi) yapmaması gereken hatalar yaptı, aldatma değil asla onu söyleyeyim maddi konularda. Oydu sebebi :)

Uzun zamandır problemimiz pek yok ama arada sıkıntı yaşıyoruz birbirimizi iğneleme gibi. Tam Türkiyede ilk vaka çıktığı gün boşanıcam artık kesin yeter demiştim, şu an sebebini de hatırlamıyorum

Ben sipariş ettim bi şeyler getirmiş. Yiyorum yerken "Hay tosunuma nasıl da yiyor maşşallahh" dedi. Ümüğüme dizildi. Tosun ne la? Tosun ne?
Ahsjjfskfksdk
Benimki de öyle sever beni sağolsun.
Arada ısırır falan.
Telefonunda kuzum diye kayitliyim.
Neden kurbanlık gibi davranıyor bilmiyorum.
Artık şimdi çikolatalarla besleyip zamanı gelince mezbahaya mi götürür onu da bilmiyorum.

Şimdi böyle dedim diye artık ne halı üstü kalır ne masa üstü kalır inanmayan 6363737 sayfa okusun der night

Olm sen demedin mi duvardan duvara, evdeki masaları kaldırdık ortadan çarpmayalım diye... Tamam yapmiycim qıyamam kıyamam ben donsuz bacıma kıyar mıyım? Bu devirde kaç kişi bu kadar cesur olur da bu açıklamaları yapar. Senin yerin bende başka. Çok cesur bir bacımızsın sen, gırgır devrini kapattın, bambu halı devrini açtın. Bundan sonra sana laf eden karşısında beni bulur. Bu gadına öyle şeyler yazmayacaksınız bundan sonra.
Ben de yazmıyorum söz.
Yarına kadar, söz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…