Ya inanamıyorum bir ortak aşkımız daha var Arya.Tolstoj umrumda degil, onu istediginiz kadar düklestirebilirsiniz
AMAAAA harry potteri elletmem size, yedirtmem sizeeee
Seni sonradan gördüm ya.Ayol ben de Potterheadim, 3 tane Harry Potter dövmem var benim
Heri Potır aşkımı vücuduma kazıttımSeni sonradan gördüm ya.Hanene +1 puan daha yazıyorum, ileriye yatırım hep bunlar.
Ya inanamıyorum bir ortak aşkımız daha var Arya.Harry Potter kutsallarım arasındadır.
Fantastic Beasts'te tek sevdiğim o dünyayı ve özellikle sihirli canavarları görmek. Bayılıyorum canavarlara.Ben burda Rowlingin gururunu savunuyorum fakat hanim efendi kisiligini satali ne yazikki uzun yillar önce oldu. Yok dumbledore gay yok ne bilim ne. Saçma sapan tiyatro oyunu kurgula, hermioneyi siyah yap..
Hele o fantastic beasts serisi, ilk filmi fena degildi fakat sonü kötüydü, ikincisine hiç bakmadim.
Ya kadin benim en sevdigim kitap serisini içine miçti simdi düsünüyorum da
Lyanna Mormont sen istedigini yaz cicim, bol potterlu bile olabilir artik
Tamam tamam gel hadi çocukları uyutupDövme muhabbetiniz bitince ve çoocuklarım uyuyunca geleceğim
Fantastic Beasts'te tek sevdiğim o dünyayı ve özellikle sihirli canavarları görmek. Bayılıyorum canavarlara.
Aryacıgım insan kızmaz uyu da buyu der
Her konuda böyle yapacaksak benim de evli kızlara bir çift lafım olacakBen uyumuyorsam, kimse uyuyamaz!
O kadarda bencilimdir
Her konuda böyle yapacaksak benim de evli kızlara bir çift lafım olacak
Ben düksüzsem herkes dükleri öldürecekHer konuda böyle yapacaksak benim de evli kızlara bir çift lafım olacak
Ben düksüzsem herkes dükleri öldürecek
Kendi dükleri yaaaaaaa bak ben yatakta uyudum eğer evli vs olsaydım uyumazdımEeeehmmmm biraz abartmiyormusun simdi yani? Tüm dükler ölurse, biz nasil bir düke ulasacagiz?
Kendi dükleri yaaaaaaa bak ben yatakta uyudum eğer evli vs olsaydım uyumazdım
Exlerimden biri için dediğim şey "umarım hiçbir kadının yanında (affedersiniz) kaldıramaz, tek başınayken de indiremez".Eeeehmmmm biraz abartmiyormusun simdi yani? Tüm dükler ölurse, biz nasil bir düke ulasacagiz?
Nasık karşılıklı mıÇileği de gördüm, darısı başına lyanna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?