Coronasavar

Ya inanamıyorum bir ortak aşkımız daha var Arya. Harry Potter kutsallarım arasındadır.

Ben burda Rowlingin gururunu savunuyorum fakat hanim efendi kisiligini satali ne yazikki uzun yillar önce oldu. Yok dumbledore gay yok ne bilim ne. Saçma sapan tiyatro oyunu kurgula, hermioneyi siyah yap..

Hele o fantastic beasts serisi, ilk filmi fena degildi fakat sonü kötüydü, ikincisine hiç bakmadim.

Ya kadin benim en sevdigim kitap serisini içine miçti simdi düsünüyorum da

Lyanna Mormont sen istedigini yaz cicim, bol potterlu bile olabilir artik

Fantastic Beasts'te tek sevdiğim o dünyayı ve özellikle sihirli canavarları görmek. Bayılıyorum canavarlara.

Fantastic Beasts'te tek sevdiğim o dünyayı ve özellikle sihirli canavarları görmek. Bayılıyorum canavarlara.

Evet tek iyi tarafi oydu zaten. Kadin iste piyangoyu kazandi. Tesadüfen yazdigi bir eser tutuldu.

Ancak sonradan hiçbirsey yapamadi. Farkli bir isim altinda kitaplar çikarmaya çalisti fakat hiçbiri tutulmadi. Kadinin milyonlari var fakat kabiliyeti sadece potter yazmaktan öte gidemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…