- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Yaa hadi senin oğlun var benim kız, bu da aynı. Babasının elimi tutmasını bile istemiyor çığlık çığlığa. Güya kızlar babalarını kıskanırdı yalan be
Gerçekten merakımdan soruyorum, sizin çocuklarınız da her dakika götünüze yapışıyor mu? Bulaşık yıkarken, çamaşır asarken, ütü yaparken, yemek yaparken, sıçarken, bıyık alırken her an her saniye.
Babasıyla asla durmak istemiyor. Ben annemin yanında olmak istiyorum diyor. Misal bıyık alıyorum ben de alayım diyor. Bulaşık yıkıyorum, ben de yıkıycam diyor. Çamaşır asıyorum orada bitiyor. Kitap okumak falan o uyumadan zaten imkansız.
Deli çıkıcam. Evet eskisi gibi hareketli, hırçın, sinir bozucu değil ama yapışık arkadaş. Öyle bir yapışmak ki yan yana otururken bile üstüme çıkmak istemek. TV ekranından kıskanıyor beni arkadaş. Olur da ekrana beş saniye bakarsam ya kumandayı alıp değiştirmeye çalışıyor ya da hadi oyun oynayalım diyor en olmadı tepeme çıkıyor. Zaten hiç susmuyor. Bir dakika bile. Anne anne anne anne anne günde kaç kere anne diyor sayamıyorum.
Şu an kendimi tuvalete kapattım ve camış kocam oğlana "anne bize kızdı bak" diyor. Lan nefes aldırmıyorsunuz daha mı kızmayayım. Ben bu karantina bitince deliririm. Aha şimdi banyo kapısına ağzını dayamış "anne ama keşke ben seni özlemeseydim tuvalete gidince" diyor. Allam sen sabır ver yarabbim.
Babaannesinin yerini almış seninki
Ben tutuşturuyorum onun da eline bez ya da süpürge benimle beraber iş yapıyor. Çok düzenli ve titizdir tam bir Başak. Ortada çorap filan görmesin sinirli sinirli alır çekmeceye tıkar bir de pat diye çekmeceyi kapatır.
Delirmişti evet balkona atılışımdan anladım ama şey demişti kardeşin olduktan sonra senın normal olmadıgını anladımAnlatsana biraz neden yapıyordun bunu? Annen iyi mi şu an delirdi mi?
Ahajsj Kocanın yanında mı yatıyorsun bebeyle mi?
Ben küçükken babama yapışıkmışım. Adam tuvalete gittiğinde bile kapıya vurup vurup sonsuz kere "baba baba baba baba" diyerek ağlarmışım. Hep onunla oynayayım, geceleri o yatırsın, işe gitmesin diye tutturup ağlarmışım.
Annem "çok rahat ediyordum" diyor, ana yüreği böyle bişi işte asfdgh
Sen bunu çekiyorsun madem, bir tane de kız yap, biraz da eşin çeksin.
Hem ortak noktalarınız artar, ilişkiniz güçlenir
Ahajja benimki de başak. Çok seviyor ev işi yapmayı ama sen yapma ben yapayım diyor. Misal aldı süpürdü evi sonra hadi fişi çek temiz yaptım ben zaten diyor.
Bebeyle yatıyoruz. Babasının horlamasıyla uyumuyor ki. Sabahları bazen yanımıza geliyor babası onda da uyanır uyanmaz onu itmeye başlıyor.
Yalnız alışınca koca yanına dönmek istemiyor insan demedi deme :)))
Delirmişti evet balkona atılışımdan anladım ama şey demişti kardeşin olduktan sonra senın normal olmadıgını anladım
çünkü Anneme buyuk guvenıyordım buyuk sevıyorum o yanımdayken hiç bir şey olmaz gibi hissediyordum
Ya giderse diye korkuyordum
ayrıca çooook ağlayan bir bebekmişim annem 1 yaşına kadar hatta daha fazla ağladın aralıksız diyebılırım fkdkdkdj falan diyor
Babaannesinin yerini almış seninki
Ben tutuşturuyorum onun da eline bez ya da süpürge benimle beraber iş yapıyor. Çok düzenli ve titizdir tam bir Başak. Ortada çorap filan görmesin sinirli sinirli alır çekmeceye tıkar bir de pat diye çekmeceyi kapatır.
Aynısı ama konuşamayan ve daha ufağıGerçekten merakımdan soruyorum, sizin çocuklarınız da her dakika götünüze yapışıyor mu? Bulaşık yıkarken, çamaşır asarken, ütü yaparken, yemek yaparken, sıçarken, bıyık alırken her an her saniye.
Babasıyla asla durmak istemiyor. Ben annemin yanında olmak istiyorum diyor. Misal bıyık alıyorum ben de alayım diyor. Bulaşık yıkıyorum, ben de yıkıycam diyor. Çamaşır asıyorum orada bitiyor. Kitap okumak falan o uyumadan zaten imkansız.
Deli çıkıcam. Evet eskisi gibi hareketli, hırçın, sinir bozucu değil ama yapışık arkadaş. Öyle bir yapışmak ki yan yana otururken bile üstüme çıkmak istemek. TV ekranından kıskanıyor beni arkadaş. Olur da ekrana beş saniye bakarsam ya kumandayı alıp değiştirmeye çalışıyor ya da hadi oyun oynayalım diyor en olmadı tepeme çıkıyor. Zaten hiç susmuyor. Bir dakika bile. Anne anne anne anne anne günde kaç kere anne diyor sayamıyorum.
Şu an kendimi tuvalete kapattım ve camış kocam oğlana "anne bize kızdı bak" diyor. Lan nefes aldırmıyorsunuz daha mı kızmayayım. Ben bu karantina bitince deliririm. Aha şimdi banyo kapısına ağzını dayamış "anne ama keşke ben seni özlemeseydim tuvalete gidince" diyor. Allam sen sabır ver yarabbim.
Kesin kız da olsa yine bana yapışır. Çünkü benim imtihanım bu. Ben hiç sevmem mıç mıç ilişkileri, fazla yakınlık ve teması. Allah bana böyle evlat verdi işte.
Oğlum başak olmasın diye sezaryen oldum ben ayol, evde bir başağa daha katlanamam.
Cık salmıyorsun fjdjdjddj kreşte sevgılım vardı yine böyleydimBirkaç seneye aşık olmaya başlayınca seni salar belki :)
Anaokulu aşkı, ilkokul aşkı, lise derken derken bir bakmışsın özgürlüğüne kanat çırpıyorsun
8 günle kaçırdım ben, normal ilerliyordu sezaryen olacağını bilsem ben de erkenden giderdim valla zaten tam 40+0 da doğum yaptım :))
Djdjd daha kötüsü birbirimizi gördükBu ne haksizlik ya. Ben gidip gerçek bir hamarat kadin gibi kek yaptim, havuçlu kek. Geldim bakiyorum da bayaaa sohbet etmissiniz. Ben varken bu kadar ilerlemiyordu ama. Simd kaç sayfa tekrar okumam lazim
Aboooooo çocuk yapmasam mı hiç2 günle aslanı yakaladım. Doğumum cuma oldu, doktor dedi seç; cuma ya da pazartesi yapacağız. Bakıyorum biri başak biri aslan. Dedim "Çıkar"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?