Coronasavar

Ben küçükken babama yapışıkmışım. Adam tuvalete gittiğinde bile kapıya vurup vurup sonsuz kere "baba baba baba baba" diyerek ağlarmışım. Hep onunla oynayayım, geceleri o yatırsın, işe gitmesin diye tutturup ağlarmışım.
Annem "çok rahat ediyordum" diyor, ana yüreği böyle bişi işte asfdgh

Sen bunu çekiyorsun madem, bir tane de kız yap, biraz da eşin çeksin.
Hem ortak noktalarınız artar, ilişkiniz güçlenir

Ahajja benimki de başak. Çok seviyor ev işi yapmayı ama sen yapma ben yapayım diyor. Misal aldı süpürdü evi sonra hadi fişi çek temiz yaptım ben zaten diyor.

Anlatsana biraz neden yapıyordun bunu? Annen iyi mi şu an delirdi mi?
Delirmişti evet balkona atılışımdan anladım ama şey demişti kardeşin olduktan sonra senın normal olmadıgını anladım

çünkü Anneme buyuk guvenıyordım buyuk sevıyorum o yanımdayken hiç bir şey olmaz gibi hissediyordum
Ya giderse diye korkuyordum

ayrıca çooook ağlayan bir bebekmişim annem 1 yaşına kadar hatta daha fazla ağladın aralıksız diyebılırım fkdkdkdj falan diyor

Kesin kız da olsa yine bana yapışır. Çünkü benim imtihanım bu. Ben hiç sevmem mıç mıç ilişkileri, fazla yakınlık ve teması. Allah bana böyle evlat verdi işte.

Ahajja benimki de başak. Çok seviyor ev işi yapmayı ama sen yapma ben yapayım diyor. Misal aldı süpürdü evi sonra hadi fişi çek temiz yaptım ben zaten diyor.

Benimki daha konuşamıyor konuşsa neler der allah bilir. püü rezill buranın hali ne böyle tak şu süpürgeyi tak tak dediğini duyar gibiyim

Bir de ben çok inatçıydım küçükken dans kurslarına falan gittim tek amacım djjddj o kıyafetlerı almaktı

her dedıgım anında olsun falan istiyordum
Kreşte millete gerızekalı muamelesi yapıp kimseyle konusmuyordum

kreş dkkd müdürü falan herkes benı mal zannnedıyordu

Ben muhtemelen normal bir bebe doğursam "aa insan yavrusu böyle bir şeymiş demek" diyeceğim.

Annenin ellerinden öpüyorum, anlıyorum acısını.

Oğlum başak olmasın diye sezaryen oldum ben ayol, evde bir başağa daha katlanamam.

Aynısı ama konuşamayan ve daha ufağı konuşamıyor diye susuyor zannedilmesin. Kendisi ilk heceleri söyleyince anlamamızı bekliyor. Evde kamera sistemi var renklerini değiştirdik onlara taktı mesela, onaylayana kadar ka ka ka si si be be, kamera siyah beyaz demek istiyor evet oğlum kamera diyene kadar asla susmuyor. Ve sürekli kulağımın dibinde ka ki ko a e den dun bişeyler anlatıyo, anlamayınca da sinirleniyor

Kesin kız da olsa yine bana yapışır. Çünkü benim imtihanım bu. Ben hiç sevmem mıç mıç ilişkileri, fazla yakınlık ve teması. Allah bana böyle evlat verdi işte.

Birkaç seneye aşık olmaya başlayınca seni salar belki :)
Anaokulu aşkı, ilkokul aşkı, lise derken derken bir bakmışsın özgürlüğüne kanat çırpıyorsun

Birkaç seneye aşık olmaya başlayınca seni salar belki :)
Anaokulu aşkı, ilkokul aşkı, lise derken derken bir bakmışsın özgürlüğüne kanat çırpıyorsun
Cık salmıyorsun fjdjdjddj kreşte sevgılım vardı yine böyleydim
Annem nöbete gittiğinde yemek yemıyordum yok diye

şimdi ökğz gıbı yiyorum

8 günle kaçırdım ben, normal ilerliyordu sezaryen olacağını bilsem ben de erkenden giderdim valla zaten tam 40+0 da doğum yaptım :))

2 günle aslanı yakaladım. Doğumum cuma oldu, doktor dedi seç; cuma ya da pazartesi yapacağız. Bakıyorum biri başak biri aslan. Dedim "Çıkar"

Bu ne haksizlik ya. Ben gidip gerçek bir hamarat kadin gibi kek yaptim, havuçlu kek. Geldim bakiyorum da bayaaa sohbet etmissiniz. Ben varken bu kadar ilerlemiyordu ama. Simd kaç sayfa tekrar okumam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…