Coronasavar

DIYcı geldi geldi hanımmm
Ablalarıma, teyzelerime, kardeşlerime bir fikirlen geldim.
Market nöbetini kim almışsa ondan bir(1) adet coconut isteyin.
Daha sonra bu coconutın içindeki suyu boşaltın ve bozmadan ikiye ayırın.
İçindeki beyaz kısımları kazıyarak çıkartın.
Bu beyaz kısmın büyük parçalarını Survivor dakilere özenerek yiyebilirsiniz.
Çok ufak olan kısımları ve rendelediklerinizi sıcak suyla karıştırarak bekletin. Beklettikten sonra rondodan geçirip tülbentten süzün.
Geriye kalan kabukları güzelce zımparalayıp, süsleyip boyayıp kullanabilirsiniz.
Alın size bir gününüzü yiyecek, lezzetli ve maaile yapabileceğiniz bir aktivite.
Sonuç olarak
Hindistan cevizi suyu
Hindistan cevizi sütü
Hindistan cevizi ve kaseleriniz olacak

Ben benimkileri sucuklarım için çerezlik olarak kullanıyorum

Ben Lyanna Mormont 'u görmedim daha Ya halamın gızı falan çıkarsa?
Oha dayimin oglu var gercekten! Cilek yine beni suphelendirdin cinsiyetinle. Nereden bildin birinin hala kizi olduğumu?! Niye mesela dayi kizi teyze kizi amca kizi degil de HALA kizi?

Kuzenim ergen ve onun da BIYIKLARI YENI CIKIYOR.

Oha dayimin oglu var gercekten! Cilek yine beni suphelendirdin cinsiyetinle. Nereden bildin birinin hala kizi olduğumu?! Niye mesela dayi kizi teyze kizi amca kizi degil de HALA kizi?

Kuzenim ergen ve onun da BIYIKLARI YENI CIKIYOR.

Sana foto atacağım, beni buna sen mecbur ettin
Renkli saçlı bir akrabam olmadığı için içim çok rahat

Gerçekten merakımdan soruyorum, sizin çocuklarınız da her dakika götünüze yapışıyor mu? Bulaşık yıkarken, çamaşır asarken, ütü yaparken, yemek yaparken, sıçarken, bıyık alırken her an her saniye.

Babasıyla asla durmak istemiyor. Ben annemin yanında olmak istiyorum diyor. Misal bıyık alıyorum ben de alayım diyor. Bulaşık yıkıyorum, ben de yıkıycam diyor. Çamaşır asıyorum orada bitiyor. Kitap okumak falan o uyumadan zaten imkansız.

Deli çıkıcam. Evet eskisi gibi hareketli, hırçın, sinir bozucu değil ama yapışık arkadaş. Öyle bir yapışmak ki yan yana otururken bile üstüme çıkmak istemek. TV ekranından kıskanıyor beni arkadaş. Olur da ekrana beş saniye bakarsam ya kumandayı alıp değiştirmeye çalışıyor ya da hadi oyun oynayalım diyor en olmadı tepeme çıkıyor. Zaten hiç susmuyor. Bir dakika bile. Anne anne anne anne anne günde kaç kere anne diyor sayamıyorum.

Şu an kendimi tuvalete kapattım ve camış kocam oğlana "anne bize kızdı bak" diyor. Lan nefes aldırmıyorsunuz daha mı kızmayayım. Ben bu karantina bitince deliririm. Aha şimdi banyo kapısına ağzını dayamış "anne ama keşke ben seni özlemeseydim tuvalete gidince" diyor. Allam sen sabır ver yarabbim.

Benım küçüklüğümmm
Annem işe gitmesin fiye sabah erkenden uyanıp kapıyı da kilitliyordum
Bazı çocuklar böyle

Yaa ama yazııık özlüyormuş annesi minnoş. Çözüm belli, ya klonunu yapacaklar ya da annesinin terk ettiği panda yavrusuna yapmışlardı oyuncak peluş robot, onunla avunuyordu yavrucak

Yaa ama yazııık özlüyormuş annesi minnoş. Çözüm belli, ya klonunu yapacaklar ya da annesinin terk ettiği panda yavrusuna yapmışlardı oyuncak peluş robot, onunla avunuyordu yavrucak

Canlı ayı var babası avunmuyor işte çocuk. Ana istiyor illa ki. Çok darlandım anlıyor musun ajajka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…