Djjdjdjd yok kız onlar başka da konuda başka olanlar da olabılır mi korkusu
Bacım çıtlatmıyorlar daaa djddjProlar ne güzel görüyor kim var kim yok.
Biz fakirler dötümüzü kollayarak gezmek zorundayız buralarda
Oha dayimin oglu var gercekten! Cilek yine beni suphelendirdin cinsiyetinle. Nereden bildin birinin hala kizi olduğumu?! Niye mesela dayi kizi teyze kizi amca kizi degil de HALA kizi?
Oha dayimin oglu var gercekten! Cilek yine beni suphelendirdin cinsiyetinle. Nereden bildin birinin hala kizi olduğumu?! Niye mesela dayi kizi teyze kizi amca kizi degil de HALA kizi?
Kuzenim ergen ve onun da BIYIKLARI YENI CIKIYOR.
Benım küçüklüğümmmGerçekten merakımdan soruyorum, sizin çocuklarınız da her dakika götünüze yapışıyor mu? Bulaşık yıkarken, çamaşır asarken, ütü yaparken, yemek yaparken, sıçarken, bıyık alırken her an her saniye.
Babasıyla asla durmak istemiyor. Ben annemin yanında olmak istiyorum diyor. Misal bıyık alıyorum ben de alayım diyor. Bulaşık yıkıyorum, ben de yıkıycam diyor. Çamaşır asıyorum orada bitiyor. Kitap okumak falan o uyumadan zaten imkansız.
Deli çıkıcam. Evet eskisi gibi hareketli, hırçın, sinir bozucu değil ama yapışık arkadaş. Öyle bir yapışmak ki yan yana otururken bile üstüme çıkmak istemek. TV ekranından kıskanıyor beni arkadaş. Olur da ekrana beş saniye bakarsam ya kumandayı alıp değiştirmeye çalışıyor ya da hadi oyun oynayalım diyor en olmadı tepeme çıkıyor. Zaten hiç susmuyor. Bir dakika bile. Anne anne anne anne anne günde kaç kere anne diyor sayamıyorum.
Şu an kendimi tuvalete kapattım ve camış kocam oğlana "anne bize kızdı bak" diyor. Lan nefes aldırmıyorsunuz daha mı kızmayayım. Ben bu karantina bitince deliririm. Aha şimdi banyo kapısına ağzını dayamış "anne ama keşke ben seni özlemeseydim tuvalete gidince" diyor. Allam sen sabır ver yarabbim.
Yaa ama yazııık özlüyormuş annesiGerçekten merakımdan soruyorum, sizin çocuklarınız da her dakika götünüze yapışıyor mu? Bulaşık yıkarken, çamaşır asarken, ütü yaparken, yemek yaparken, sıçarken, bıyık alırken her an her saniye.
Babasıyla asla durmak istemiyor. Ben annemin yanında olmak istiyorum diyor. Misal bıyık alıyorum ben de alayım diyor. Bulaşık yıkıyorum, ben de yıkıycam diyor. Çamaşır asıyorum orada bitiyor. Kitap okumak falan o uyumadan zaten imkansız.
Deli çıkıcam. Evet eskisi gibi hareketli, hırçın, sinir bozucu değil ama yapışık arkadaş. Öyle bir yapışmak ki yan yana otururken bile üstüme çıkmak istemek. TV ekranından kıskanıyor beni arkadaş. Olur da ekrana beş saniye bakarsam ya kumandayı alıp değiştirmeye çalışıyor ya da hadi oyun oynayalım diyor en olmadı tepeme çıkıyor. Zaten hiç susmuyor. Bir dakika bile. Anne anne anne anne anne günde kaç kere anne diyor sayamıyorum.
Şu an kendimi tuvalete kapattım ve camış kocam oğlana "anne bize kızdı bak" diyor. Lan nefes aldırmıyorsunuz daha mı kızmayayım. Ben bu karantina bitince deliririm. Aha şimdi banyo kapısına ağzını dayamış "anne ama keşke ben seni özlemeseydim tuvalete gidince" diyor. Allam sen sabır ver yarabbim.
Şimdi görmediklerim listesi yapıyorum:
cilek.yagmuru
AbsolutPromise
Idrakyollariiltihabi (göz gördük sadece)
diğerleri çekilebilir sizinle işim bitti.
Benımm guncelımı gormedın ama beni gozden çıkarmıssın fjfjfjŞimdi görmediklerim listesi yapıyorum:
cilek.yagmuru
AbsolutPromise
Idrakyollariiltihabi (göz gördük sadece)
diğerleri çekilebilir sizinle işim bitti.
Benım küçüklüğümmm
Annem işe gitmesin fiye sabah erkenden uyanıp kapıyı da kilitliyordum
Bazı çocuklar böyle
Göstermiyosun napalım onu da zorla attınBenımm guncelımı gormedın ama beni gozden çıkarmıssın fjfjfj
Yaa ama yazııık özlüyormuş annesiminnoş. Çözüm belli, ya klonunu yapacaklar ya da annesinin terk ettiği panda yavrusuna yapmışlardı oyuncak peluş robot, onunla avunuyordu yavrucak
Evde gostermıyoruz djjddjdj be çocuga haksızlık etmeNe yani büyüyünce senin gibi duvar tırmalayan libidosu tavan yapmış biri mi olacak? Islak odunla döverim.
Ahadsh benim kadin oldugumun şahitleri var. Ama cilek de erkek değilmiş ben ikna oldum sahsen.Lyanna Mormont 'a foto attım arkadaşlar, fotoyu alıp kaçtı. Kendisini göremedim.
Halamın oğlu olabilir
Annem benı öyle yaptıgımda 30 saniyeliğine balkona atıyordu o derece dayanılmazdım sonra ağlayarak gelıp alıyorduCanlı ayı var babası avunmuyor işte çocuk. Ana istiyor illa ki. Çok darlandım anlıyor musun ajajka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?