- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Ahaha bir an neyi nereye yazdığımı şaşırdımKomikti bence
Onlar geçiyor ya
Teşekkür ederimama abartmayalım rica ediyorum, elim yüzüm düzgün işte o kadar. Gerçi yüzüm çok düzgün değil, hala ergenlik sivilceleri
Hem senin güzelliğini, duruluğunu gördükten sonra burada bıyıklarımdan bahsedip çıtayı yerlere çektim ben
Bu olay artik çilegin pesini birakmaz
Bizde karşılıklı fotolaşabiliriz
Aynı boydayız bak ortak özelliklerimiz var night 1 75 onla da ortak özelliklerimiz var sayılar aynıSevgilimden ağlayarak erkek fotoğrafı istesem ohoo
Siffrediye baktım bu arada. Hoş adam. Ama sanatını icra ederken görmeden bir şey diyemem
Hıyır. 157 :)
Sen?
Olsun kuzum önemli olan boy değil zaten.Hıyır. 157 :)
Çilek kadın boyunu sorabılırım bir kereBu olay artik çilegin pesini birakmaz
Olum herkes birbirinin arkasından fotolaşıyor mu napıyor? Üçgen biçiminde birbirimize mi takıyoruz nedir olay?Allah sizi ne yapmasın karşılıklı fotileşmek şu donemde dkdkdk farklı yerlere gider haber de vermemişsiniz ki karşılıklı şey etsek
ben bir tek dkdkd alicjayla karşılıklı fotileştim
Bir de ek olarak millet aç aç
Attığın makarnalardan onemsiz oldugunu daha iyi anladıkOlsun kuzum önemli olan boy değil zaten.
Onlar geçiyor ya
Bende de vardı. 24 25 imde kendi kendilerine gittiler.
Baktılar ben herhangi bir girişimde bulunmadım.
Sıkıldılar sanırım
Kızz ne üçgeni günahımı alma 2 li 2 li sonra üç olur beş olurOlum herkes birbirinin arkasından fotolaşıyor mu napıyor? Üçgen biçiminde birbirimize mi takıyoruz nedir olay?
Kız 31 olmak üzereyim ben
Daha ne kadar bekleyeceğim
Noldu kuzum hayırdır? BDV batağı mı?Çok sinirlerim bozuk bee sakinleştirin beni ban yemezsem tabii
Aynı boydayız bak ortak özelliklerimiz var night 1 75 onla da ortak özelliklerimiz var sayılar aynı
Olsun kuzum önemli olan boy değil zaten.
Bıyık bakımımızı nasıl yapıyoruz fikir paylaşırızKızz ne üçgeni günahımı alma 2 li 2 li sonra üç olur beş olur
Onu karantina uzayınca dusunurux
Arada bıyık modellerimizi atarız
Ben de bir kaş teli var bagımsızlıgını ilan etmiş ben buralardsn gidecem diyorBıyık bakımımızı nasıl yapıyoruz fikir paylaşırız
Ahajdjakdkss
Ama küçük gösteriyorsun
Noldu kuzum hayırdır? BDV batağı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?