- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Yaa yaa şimdi anladın mı bizi, çektiğimiz acıyı?
Yanımda beyim olsa ben de dikkat ederdim ama maalesef
Keşke daha önce evlenseydim
Ay mesajları karıştırdım, sevgilinden bahsediyorsun sandım.Ben burada çöllere düşmüş mecnun gibi "fotooo fotooo" diye ağlanınca özelden attı bana.
Ayılık olmasın diye ben de ona attım
Rocco Siffredi.Neydi soyadı
Picamalı kadın3nity erkek olmadığıma şahitlik edebilir
Ellerimi atardım, ellerim çok güzel asdfg ama ojelerim soyulmuş. Akıllarda böyle kalmak istemiyorum
Inkar et, edebildigin kadar dostum.
Misal
Dükmü? Oda nedir? Hiç hayatimda duymadim, yeni bir trendmi? teknolojimi? Yenilir birseymi?
Ben bilmirim
Filtre kullanben çil filtresiyle atıyorum hep bebek gibi oluyorum. Kaşlar falan da düzgün çıkıyor
Hayırdır night'la ayrıldınız mı? En son kepçeli kelepçeli evlilik teklifi ediyordunSahidim .
Çok da güzel hatta.
Şu aciklamanin sinirini atabilirsem üzerimden bu gece yürüyeceğim çileğe.
Niyeti bozdum
Ay mesajları karıştırdım, sevgilinden bahsediyorsun sandım.
Dün de burada seksili erkeklerin fotolarını konuştuk ya, ulan dedim sevgilisi burayı mı biliyooor, bu kız adama burdaki fotolardan mı bahsettiii, sevgilisinden erkek fotosu mu istediii
On saniye içinde beynim yandı anlayana kadar.
Rocco Siffredi.
Alicja sen arama
7 yıllık kocam, 20 yıllık arkadaşım, 13 yıllık sevgilim ilk defa sen kaç gündür gulerek kime yazıyorsun dediHayırdır night'la ayrıldınız mı? En son kepçeli kelepçeli evlilik teklifi ediyordun
Ama bu haksızlıkBen burada çöllere düşmüş mecnun gibi "fotooo fotooo" diye ağlanınca özelden attı bana.
Ayılık olmasın diye ben de ona attım
AhahaAy mesajları karıştırdım, sevgilinden bahsediyorsun sandım.
Dün de burada seksili erkeklerin fotolarını konuştuk ya, ulan dedim sevgilisi burayı mı biliyooor, bu kız adama burdaki fotolardan mı bahsettiii, sevgilisinden erkek fotosu mu istediii
On saniye içinde beynim yandı anlayana kadar.
Ne bileyim kızım, sevgiline foto atmıyor musun dedim, "ben burada çöllere düşmüş mecnun gibi "fotooo fotooo" diye ağlanınca özelden attı bana. Ayılık olmasın diye ben de ona attım" diye cevap gelince önceki mesajı unuttum benO nasıl bir yanlış anlamadır ya
"Ben" deseydi de onun fotosunu koymak zorunda kalsaydın ef-sa-ne olurduBen dün sondaki fotoğrafı sevgilime sordum. Bana yakuşuklu bir erkek söylesene diye. Aklıma gelmedi yoksa o an beğeniyor olsam da ama o benden çok beğeniyor adamı
Sahidim .
Çok da güzel hatta.
Şu aciklamanin sinirini atabilirsem üzerimden bu gece yürüyeceğim çileğe.
Niyeti bozdum
Sevgilimi paylaşmaya hazır değilim"Ben" deseydi de onun fotosunu koymak zorunda kalsaydın ef-sa-ne olurdu
Ama bu haksızlık
Ahaha
Ben dün sondaki fotoğrafı sevgilime sordum. Bana yakuşuklu bir erkek söylesene diye. Aklıma gelmedi yoksa o an beğeniyor olsam da ama o benden çok beğeniyor adamı
Hazır olacağın zaman da mı olacak ahaha deja vu oldum sankiSevgilimi paylaşmaya hazır değilimfotoğrafını yani
Kız çilek sen de mı uzunsun dkldldk
Bizde karşılıklı fotolaşabilirizAma karşılıklı fotileştik biz
Siz fotoları paylaşıp sildikten sonra çağırmışsınız beni
Komikti benceHazır olacağın zaman da mı olacak ahaha deja vu oldum sanki
Ne bileyim kızım, sevgiline foto atmıyor musun dedim, "ben burada çöllere düşmüş mecnun gibi "fotooo fotooo" diye ağlanınca özelden attı bana. Ayılık olmasın diye ben de ona attım" diye cevap gelince önceki mesajı unuttum ben
Kız çilek sen de mı uzunsun dkldldk
Totonu gönderme ama, o bana kalsın litfenBizde karşılıklı fotolaşabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?