Coronasavar

Ben burada çöllere düşmüş mecnun gibi "fotooo fotooo" diye ağlanınca özelden attı bana.
Ayılık olmasın diye ben de ona attım
Ay mesajları karıştırdım, sevgilinden bahsediyorsun sandım.
Dün de burada seksili erkeklerin fotolarını konuştuk ya, ulan dedim sevgilisi burayı mı biliyooor, bu kız adama burdaki fotolardan mı bahsettiii, sevgilisinden erkek fotosu mu istediii

On saniye içinde beynim yandı anlayana kadar.

Rocco Siffredi.
Alicja sen arama

Picamalı kadın 3nity erkek olmadığıma şahitlik edebilir
Ellerimi atardım, ellerim çok güzel asdfg ama ojelerim soyulmuş. Akıllarda böyle kalmak istemiyorum

Sahidim .
Çok da güzel hatta.
Şu aciklamanin sinirini atabilirsem üzerimden bu gece yürüyeceğim çileğe.
Niyeti bozdum

Inkar et, edebildigin kadar dostum.

Misal

Dükmü? Oda nedir? Hiç hayatimda duymadim, yeni bir trendmi? teknolojimi? Yenilir birseymi?

Ben bilmirim

Ben hiç öyle şeyler yazmadım. Yalan söyleyecek halim yok. İnanmayan 570 sayfayı okusasdfghj

Filtre kullan ben çil filtresiyle atıyorum hep bebek gibi oluyorum. Kaşlar falan da düzgün çıkıyor

Hangi programda yapıyorsun filtreyi
6 tane çizim ve modellemi programı biliyorum ama telefondaki teknolojiyi hala çözemedim

O nasıl bir yanlış anlamadır ya

Hayırdır night'la ayrıldınız mı? En son kepçeli kelepçeli evlilik teklifi ediyordun
7 yıllık kocam, 20 yıllık arkadaşım, 13 yıllık sevgilim ilk defa sen kaç gündür gulerek kime yazıyorsun dedi
Evliliğime dinamit dosuyorsunuz .
3 çocukla basınıza kalırım. Isim de batti.

Ben burada çöllere düşmüş mecnun gibi "fotooo fotooo" diye ağlanınca özelden attı bana.
Ayılık olmasın diye ben de ona attım
Ama bu haksızlık
Ahaha
Ben dün sondaki fotoğrafı sevgilime sordum. Bana yakuşuklu bir erkek söylesene diye. Aklıma gelmedi yoksa o an beğeniyor olsam da ama o benden çok beğeniyor adamı

O nasıl bir yanlış anlamadır ya
Ne bileyim kızım, sevgiline foto atmıyor musun dedim, "ben burada çöllere düşmüş mecnun gibi "fotooo fotooo" diye ağlanınca özelden attı bana. Ayılık olmasın diye ben de ona attım" diye cevap gelince önceki mesajı unuttum ben

Sahidim .
Çok da güzel hatta.
Şu aciklamanin sinirini atabilirsem üzerimden bu gece yürüyeceğim çileğe.
Niyeti bozdum

Teşekkür ederim ama abartmayalım rica ediyorum, elim yüzüm düzgün işte o kadar. Gerçi yüzüm çok düzgün değil, hala ergenlik sivilceleri
Hem senin güzelliğini, duruluğunu gördükten sonra burada bıyıklarımdan bahsedip çıtayı yerlere çektim ben

Ama bu haksızlık

Ahaha
Ben dün sondaki fotoğrafı sevgilime sordum. Bana yakuşuklu bir erkek söylesene diye. Aklıma gelmedi yoksa o an beğeniyor olsam da ama o benden çok beğeniyor adamı

Ama karşılıklı fotileştik biz
Siz fotoları paylaşıp sildikten sonra çağırmışsınız beni

Sevgilimden ağlayarak erkek fotoğrafı istesem ohoo
Siffrediye baktım bu arada. Hoş adam. Ama sanatını icra ederken görmeden bir şey diyemem
Kız çilek sen de mı uzunsun dkldldk

Hıyır. 157 :)
Sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…