- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Selfie atmıyor musun manitana? Anlık istemiyor mu adam?İnsanda heves kalmıyor ki
Annemle babamın gözleri de iyi görmüyor artık yaştan. Onlara göre ben gayet bıyıksızım şu an
Bir kardeşim, bir kedi. Onlar da kusura bakmasınlar artık
Hangi ahlaksız girmiş gündüz gözüyle o konulara?Ah görende gündüz hiç düklü konulara girilmiyor zanneder
Ne dedik biz, eller yorganin üstündeee... YORGANIN USTUNDEEE! Hadi göster bakim ellerinicilek.yagmuru Zaten daha yeni erkek olman korkusunu atlatmistik aaaa!
Valla eşimin gözleri gayet iyi görüyor, o yüzden ipim ve ben hazırlıklıyız bu günlereİnsanda heves kalmıyor ki
Annemle babamın gözleri de iyi görmüyor artık yaştan. Onlara göre ben gayet bıyıksızım şu an
İnsanda heves kalmıyor ki
Picamalı kadın3nity erkek olmadığıma şahitlik edebilir
Ellerimi atardım, ellerim çok güzel asdfg ama ojelerim soyulmuş. Akıllarda böyle kalmak istemiyorum
Ay napayım ama çok daha pratik oluyorÜç parmak yer görünecek diye komple bacakla kim uğraşacak
Turuncu nereden biliyor erkek olmadığını... yoksa özelden bir ifşa mı gerçekleşti? :/Picamalı kadın3nity erkek olmadığıma şahitlik edebilir
Ellerimi atardım, ellerim çok güzel asdfg ama ojelerim soyulmuş. Akıllarda böyle kalmak istemiyorum
Ahahah ulan dün burada Siffrediler Deenler kol geziyordu hepiniz de katıldınız sohbete
"Kim görecek" hayat felsefem ya.Zaten "kim ne görecek edecek" felsefesi, beni tembelligimde çok yardim etmistir sagolsun.
Lyanna Mormont ben daha kötüsünü yapıyorum dkdkd. Yırtık pantolon giydiğimde yırtık olan kısımlarda goruneni alıyorum
daha zahmetli
Selfie atmıyor musun manitana? Anlık istemiyor mu adam?
Tanıştıralım mıSiffrediyi tanımıyorum ben. Biz bir Deen'i biliriz.
Masumluk çıtam senden bir tık üstte
Ahahaha bu da iyiymiş.1 haftadır 1 kez fotolaştık sadece
Benim telin ön kamerası o kadar iyi değil, detayları seçemez
Bende eskiden öyle yapardım da ani bir aksiyonla karşılaştığımda kıllarım eve gidene kadar aklıma gelmemişti. O geceden sonra tövbe ettim gittim lazere kayıt oldum"Kim görecek" hayat felsefem ya.
işte benim mantıktaki insanlar, çok seviniyorum gördükçe
Siffrediyi tanımıyorum ben. Biz bir Deen'i biliriz.
Masumluk çıtam senden bir tık üstte
Filtre kullan1 haftadır 1 kez fotolaştık sadece
Benim telin ön kamerası o kadar iyi değil, detayları seçemez
Valla eşimin gözleri gayet iyi görüyor, o yüzden ipim ve ben hazırlıklıyız bu günlere
Ama anne baba, kardeş üçlüsüyle yasasaydım bende de heves kalmazdı
O yüzden kaçırdığım fırsatlar olmadı değilBende eskiden öyle yapardım da ani bir aksiyonla karşılaştığımda kıllarım eve gidene kadar aklıma gelmemişti. O geceden sonra tövbe ettim gittim lazere kayıt oldum
Turuncu nereden biliyor erkek olmadığını... yoksa özelden bir ifşa mı gerçekleşti? :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?