Coronasavar

3 katlı bir yer, 6 ofis var.
Tek mal sahibi.
Diğer kiracılar ne yaptı bilmiyorum.
Belki de önce onlara sormalıydım, ortak bir dille ilerlemeliydik.

Ahahha artık adamın horultusuyla konuşacak raddeye geldin demek

Ben de bir hastanedeymisim,gorumceme benzeyen şirin bisey! bir bebe getirmis orada yatan bir yasliya.
sanirim yegenini babaanneye gostermeye getirmis.
Corona morona yok ortada.
Birden aklima geliyor,dehsete düşüyorum.
Bebegi cekip aliyorum yaslinin kucagindan.
"Annesi nasil korkuyordur disarida,nasil buraya sokarsiniz bebegi"deyip disari cikiyorum,kalabalik her yer,ayakkabilarimi ariyorum,derken esim seslendi,bebe kaldi bana
Dusunuyorum da yorgan mi dusmustu acaba,suuraltimmi tirmaladi

3 katlı bir yer, 6 ofis var.
Tek mal sahibi.
Diğer kiracılar ne yaptı bilmiyorum.
Belki de önce onlara sormalıydım, ortak bir dille ilerlemeliydik.

Ortak daha mantıklı. Zaten tek geçim kaynağı tek dükkan olsa o teklifi yaparken iki kere düşünecek insansın. Tahmin ettim.

Kiralar burada yüksek.
Yeni yer tutarken, 1 aylık emlakçı parası +3000 demek
Yaklaşık 6000de içeriye masraf yaptık
3 aylık kira zaten.
Hepsi sil bastan olacak
Tabiki ise girerken batma ihtimalini düşünerek girdim
Değil 6 ay, zorlarsam sözleşme bitene kadar idare ederim. Bir kaç ay bugüne kadar kazandığımı harcarım, bir kaç ay cepten yerim.
Sorun ayakta kalmak.
Özler normale döndüğünde aynı yerimde, aynı şekilde devam etmek.
Ben çıkarsam orası boş
Hatta muhasebecimiz arkadaşım, onun demesi, çok kapatan iş yeri var, kim tutacak orayı kiraya tekrardan?
Hangi iş yeri kriz sonrası 3000 e eyvallah edecek?

Ortak daha mantıklı. Zaten tek geçim kaynağı tek dükkan olsa o teklifi yaparken iki kere düşünecek insansın. Tahmin ettim.
Ya şimdi adamin mal varlığından sanane diyeceksin
Böyle bir binası daha var.
2 de araba galerisi.
Bu hem iyi hem kötü.
Iyi cünkü gerçekten almayabilir kirayı,
Kotu cünkü adamın 1500 e de ihtiyacı yok,
Madem öyle çıkın da der.
Zaten çıkma ihtimalimizin daha fazla olduğunu bilerek sordum

Uzanırken içim geçmiş. Rüyamda kocamın dudaklarına yapışıyor "ben aslında buyum" diyordum. Allah sizi kahretmesin. Bilinçaltımı mahvettiniz lan.
Sanki varla yok arası çamaşırlarla direk dansı yapmışsın gibi... Gayet edepli bir rüya bence.
Şimdi gidip bir daha uyu, daha büyük şeyler bekliyorum şahsen.

O ne terbiyesizlik ya? Sonra da kadınların başarısını sorguluyorlar önüne taş koyan ya da ilk fırsatta aşağılamaya çalışan kendileri değilmiş gibi.

Bence hata etmemişsiniz. Enine boyuna düşündüyseniz, çıkıp eşyaları depoya koymak daha iyi olacaksa öyle yapın.
Adamın da maddi durumunu bilemiyoruz, kira dışında başka geliri yoksa "vermeyin" demesi imkansız.
Ama siz çıkarsanız da şu durumda kimi bulacak, bulsa bile daha uyguna vermek zorunda kalabilir. Ortada kalmayı da hak ediyor gerçi.

Siz çıkmak isterseniz sözleşme var diye pisleşecek biri mi peki? Resmi açıdan geçerliliği oluyorsa mail ya da mesajla da bu konuşmanızı onaylatın bence.
Yarın bir gün "kirayı ödemeyip kaçtı" deyip uğraşmasın.

Eğer çıkıp bekleyip tekrar bir yere girmen daha pahalıya geliyorsa, anlaşırsanız kal içeride yarı kiraya. Adamın saçma sapan laflarını da umursama. Sen kendi işine, kendi çıkarına bak.

Uzanırken içim geçmiş. Rüyamda kocamın dudaklarına yapışıyor "ben aslında buyum" diyordum. Allah sizi kahretmesin. Bilinçaltımı mahvettiniz lan.
Ahahaha devamı gelmediyse sayılmaz.

Sanki varla yok arası çamaşırlarla direk dansı yapmışsın gibi... Gayet edepli bir rüya bence.
Şimdi gidip bir daha uyu, daha büyük şeyler bekliyorum şahsen.
Ben direk dansı dersine gitmiştim bir süre

"Daha büyük şeyler bekliyorum" derken......

Simdi okudum,hata etmedin bence.
Bu konusmayi yapmaliydin.Fakat adam terbiyesizlik etmis.
Keske krizden sonra tam karsisinda yer acsan da tikir tikir islese,gicik kaptim adama

Sözleşmesi var.
Tabiki ödeyeceksiniz diyebilir.
Bununla ilgili danıştığım 2 kişi, bir muhasebeci, bir avukat,
Sen tekliflerini noterden resmi şekilde ilet ve cik
Olağan-üstü durum var, iyi niyetli de yaklaştın, bir şey yapamaz dedi..
Dünya batmış ben batmışım çok mu.

Ben direk dansı dersine gitmiştim bir süre

"Daha büyük şeyler bekliyorum" derken......
Lyanna hanımcığım sizi edebe, adab-ı muaşerete davet ediyorum. Öyle üstü kapalı imalar yerine direkt dük mü diye sorun, doğru olan budur. Direk dansı çok estetik bir dans ayrıca bence. Ben de gitmek isterdim ama direk bulamadım. Evet.

Dersi de mi varmış onun?
Benim bundan haberimin olmaması
Var tabi kızaaam. Hiçbir şeyden eksik kalamam dedim gittim ben de.
Tabii sonra dombili olduğum gerçeğiyle yüzleştim ve iki üç ders sonra bıraktım. Artık hobi olarak direğe yapışıyorum sadece

Çok zor ya, gerçekten zor. Kolum bacağım her yerim mosmor oluyordu. Güzel çalıştırıyor vücudu.
Tabii direkte dururken kafa üstü çakılıp pekmezimi akıtma endişem de bırakmamda etken oldu.

Üzülmeyin ya ben de battım asdfgh
İşler zaten kötüydü kriz yüzünden, şimdi hiç yok, evde oturuyorum. Tek avantajım ofisin kira olmaması.
Yine de cepten giden gidiyor tabii.

Çıkmayı göze aldıysanız onların dediği gibi yapın o zaman. İnsanların ne yapacağı belli olmuyor. Bugün "tamam çık" der, yarın siz eşyaları taşırken pislik çıkarır, belli olmaz.
Her şey bittikten sonra kaç kiracı, mülk sahibi mahkemelik olmuş olacak merak ediyorum.

Ben hiç atletik değilim ya, koala gibi tutunup öyle kalırım kesin asdfg
Biri "korona bittikten sonra yapacağınız ilk şey ne" diye sormuş, biri de "kapı kollarını yalamak" demiş ya
İşte benim o direkle münasebet seviyem ancak bu olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…