• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Bir eeey Arya demedigin kaldi :KK70: :KK70:

Evet zaten tirstim, bir miçmadigim kaldigi için bir düzeltme

ANONS

Cilek yagmuru hanfendisi gerçekten çok hanfendi, çok narindir. Simdiye kadar bir erkegin elini dahi tutmamistir. O kadar ki artik erkek nedir, kimdir bilmez bile. Cinsiyet bilmez, görmez, kaldi ki cinselligi bilsin garibanim.

O video sadece pis bir montajdir, cilek yagmuruna karsi oynanan pis bir oyunun parçasidir. Itibar etmeyeniz efenim.

Teşekkür ederim gerçekten çok üzüldüm bu iddialara :(
Beni bilen bilir, 30 yaşıma geldim, erkek görmüşlüğüm yok. Anam bir tek bu foruma girmeme izin veriyor. Erkeğin ne olduğunu da burada öğrendim.
Aralarında baronlar, kontlar, dükler varmış. Hepsi de çok asil beyler.
Dük, kont ve barondan daha üst kademede olduğu için yaşım gelince bana da bir dük nasip olmasını dilerim. Çünkü en iyisine layığım :KK200:

Dövmeniz aynı ve aynı yerde diyollağ. Bilemem ben.

Ben ömrü hayatımda böyle iftira duymadım ya kim diyor onu? Kim diyor bir söyle hele :sinirli:
Beni yıpratmaya çalışıyorlar kardeşlerim inanmayın bunlara, ben kendimi hiç döööğdürmedim :(

Burası vazgeçilmiş bölge, burada kural yok bebeim, site yok, burada tahtın brütüz varisi Turuncu ve çetesi var.
Sen esas 3nity 3nity 'nın paylaştıklarını görecektin ah o neler paylaştı neler. Biz ar haya ettik.
İnanmayan 536 sayfa okusun.

Coc night Reyiz ccc
Bitter ziyagilin askerleriyiz.
Yine de cok abartmayin
Millet salgin derdine düşmüş, bunlar şeyinin derdine olmasın
Azıcık ayarınızı bulun. Bitter gibi araya yastık koyun öyle yayın yapın
A Arya_Stark01 ne paylaştın? Sen de oynuyorsan özelden yolla 🤣

cilek.yagmuru cilek.yagmuru şuna gülüyorum ya:
Eki Görüntüle 2611340

Tam gülüyordu Turuncuya, kendine yazdığımı görmüş. :KK70:

En son topik kapanırken herkes bana birer sayfa döşeyip döşeyip, "İnanmayan 233029 sayfa okusun" diyecek diye çok korkuyorum.

Başkasına gülmek ne kolaydı oysa. Ben bunu zor yoldan öğrendim :(
Yapmaaa etmeee sen de dön bu yanlıştan :(

Ben koronadan önce sevgilimi her gün, günde 16-17 saat falan görüyordum.
Bizim sonumuz da bu:

1585577311856.png

İyi bari yetişip düzenlemiş, taşımışlar konuyu. İçim kalktı ya şu saatte. Hay Allah'ım ben de şikayet butonuna basayım varsa bir durum diye girdim, benim dahi almadı midem ya. Basamadım da butona abi, "Bakıın" der gibi olacak yöneticilere diye tövbest. Çelişkiler yumağı yaşattı bana konu iki dakikada :D

Back