• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Eğer çıkıp bekleyip tekrar bir yere girmen daha pahalıya geliyorsa, anlaşırsanız kal içeride yarı kiraya. Adamın saçma sapan laflarını da umursama. Sen kendi işine, kendi çıkarına bak.

Aynen bu, çıkarına bakacaksın 3nity 3nity , adam kirayı almasa da olurmuş işte. Almayın denilmez zaten mümkün değil ama yarısı önerilebilir bu zor günlerde ki adam bunu tolere edebilir gayet. Yazık sinirlendim. Sen köprü-dayı-ayı üçgeni devam.

Sanki varla yok arası çamaşırlarla direk dansı yapmışsın gibi... Gayet edepli bir rüya bence.
Şimdi gidip bir daha uyu, daha büyük şeyler bekliyorum şahsen. :KK76:

Ben kocamın dudağına yapışmayalı, kendi kendime yapışmayalı 6 yıl olmuştur hiç yapışmamış da olabilirim ahsjsjs. Benim için çok büyük bir adım anacım.

3nity 3nity Bu konularda pek bir önerim yok, bilgisizligimdan dolayi. Umarim burdaki arkadaslar iyi yardim ederler. Sadece hiçbir sekilde vicdan yapma demek istedim. Su an olagan üstü zamanlar. Mecburen bencil olmak zorundasin. Anlattigin kadari ile adam zaten zenginmis. Kira para almasi o kadar mühim degil.

Umarim sen ve ailen bu zor süreci iyi atlatirsiniz. :KK200:

Ben gördüm siz de görün paylaşımımı da yapıp, çocuklarımı yıkamaya gidiyorum. Sabahtan beri tepindikleri için ev yine ezine peyniri gibi kokmaya başladı.
Eki Görüntüle 2611382

Bdv'de hiç böyle konular açılmadı.
Yasaklama olayı vuku bulurken herkes son anda evine ulaşabilmiş demek ki :KK70:

Ben hiç atletik değilim ya, koala gibi tutunup öyle kalırım kesin asdfg
Biri "korona bittikten sonra yapacağınız ilk şey ne" diye sormuş, biri de "kapı kollarını yalamak" demiş ya :KK70:
İşte benim o direkle münasebet seviyem ancak bu olabilir :KK53:

Direkle ilgili tek anim:
Yine üniversite zamanı, 4 arkadaş, aksaray metroya bindik, 2miz ters 2 miz duz 4 lü yere oturduk.
Metro tenha, karşımızda bir adam oturmamış, bize bakıp direğe yapışık duruyor.
Sonra o direği yalayıp eli cebinde ...
Neyse anladiniz
Ama biz iki yanyana oturanlar birbirimize bakıp ne olduğunu anlamaya çalışıyorduk ki neyse ko karşıdaki erkek arkadaşlardan biri suratımızın seklinden anladi, adama döndü, bağırarak küfretme suretiyle korkutarak kaçırdı.
O günden sonra toplu taşımada direklere dokunmam
Inşallah corona olmuştur o adamda.

Aynen bu, çıkarına bakacaksın 3nity 3nity , adam kirayı almasa da olurmuş işte. Almayın denilmez zaten mümkün değil ama yarısı önerilebilir bu zor günlerde ki adam bunu tolere edebilir gayet. Yazık sinirlendim. Sen köprü-dayı-ayı üçgeni devam.

Öyle olacak mecbur. Neyse o bir sorsun emlakcisina. Bakalim sokaga cikma yasagi konusulurken nasıl kiracı bulacak 🤷🏻‍♀️

Öte yandan da valla devlete kızgınım.
Devlet dediğin bugunler icin yok mu ya?
Ne diye beni elin adamina muhtac eder.

3nity 3nity Bu konularda pek bir önerim yok, bilgisizligimdan dolayi. Umarim burdaki arkadaslar iyi yardim ederler. Sadece hiçbir sekilde vicdan yapma demek istedim. Su an olagan üstü zamanlar. Mecburen bencil olmak zorundasin. Anlattigin kadari ile adam zaten zenginmis. Kira para almasi o kadar mühim degil.

Umarim sen ve ailen bu zor süreci iyi atlatirsiniz. :KK200:
Tesekkur ederim 🙏🏻

Ben hiç atletik değilim ya, koala gibi tutunup öyle kalırım kesin asdfg
Biri "korona bittikten sonra yapacağınız ilk şey ne" diye sormuş, biri de "kapı kollarını yalamak" demiş ya :KK70:
İşte benim o direkle münasebet seviyem ancak bu olabilir :KK53:
Ben de atletik değilim işte mesele o :D
Dersteki kadınlar manken gibi, arada bir adet ben :D Seksi seksi eğilip bükülüyoruz, kendime komik geliyorum. Yuvarlanan panda gibiyim ahfha

Öyle olacak mecbur. Neyse o bir sorsun emlakcisina. Bakalim sokaga cikma yasagi konusulurken nasıl kiracı bulacak 🤷🏻‍♀️

Öte yandan da valla devlete kızgınım.
Devlet dediğin bugunler icin yok mu ya?
Ne diye beni elin adamina muhtac eder.

Tesekkur ederim 🙏🏻

Cevabını biliyorsun bence o soruların ya kuzum, neyse.
İşte...

Konu buymus kizlar

Muavinlik yapılmayacak meslekmiş onlara çok üzülüyormuş işte muavin videosu izleyip onları anlamalı üzülmeliymişiz falan. Kendiyle aynı şeyi düşünmeyen bir üyeye konuda empati plss tarzında cvp yazıp özelden gaddar diye mesaj atmış. Şimdide bu konuyu açıp büyük harfle gaddarlar diyor.

Ya yikiliyorum gülmekten :KK70: :KK70::KK70:

Konu buymus kizlar

Muavinlik yapılmayacak meslekmiş onlara çok üzülüyormuş işte muavin videosu izleyip onları anlamalı üzülmeliymişiz falan. Kendiyle aynı şeyi düşünmeyen bir üyeye konuda empati plss tarzında cvp yazıp özelden gaddar diye mesaj atmış. Şimdide bu konuyu açıp büyük harfle gaddarlar diyor.

Tam linki kopyaladım atıyordum :D
Neyse atayım da faydalanın:
Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi bak balım, sen hiç empatikk yapmadın değil mi? Anca dük anca.

Konu buymus kizlar

Tam linki kopyaladım atıyordum :KK70:
Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi bak balım, sen hiç empatikk yapmadın değil mi? Anca dük anca.
Ya beni çıldırttı. BDVde bile sakin kalan ben atarlandım resmen :D
Sabır sınavı gibi konu.

Tam linki kopyaladım atıyordum :KK70:

Kiz sanirim muavinin birine asik oldu ve garip bir sekilde forumlarda onun onurunu gururunu savunuyor.

Iste kizim için en büyük korkum bu biliyormusun? Evet sevgilisi olsun, sevissin ancak böyle bir kafada olmasi beni asil üzer. Yada boyfriendi bile apaçi tipi birsey çikarsa. Gerçekten o zaman anlarim moktan annelik yaptigimi.

Back