- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.466
- 548
Ummadığıiz taşlar baş yardi burada, ne çabuk unuttunİdrak'ten beklemezdim 100 kişi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ummadığıiz taşlar baş yardi burada, ne çabuk unuttunİdrak'ten beklemezdim 100 kişi
Eh ne bilim daha öncede beni uyarmislardi, bilmem ki sinsi bir sekilde bu konuyu takip etmis ve sikayet etmis.
Artik mevcut durumlari bilmedigimden dolayi diyorum, herseye dava açiliyorda ondan.
Arkadaşlar sakin, videodaki ben değilim. Bana çok benzeyen biri. Çarşıda falan hep o zannediyorlar zaten, yıl-dım.
Malum videoyu paylaşan kişiye sesleniyorum, kimse beni böyle ithamlarla karalayamaz! Beni bütün Türkiye bilir, güvenir, kaç tane okul yaptırdım ben haberiniz var mı sizin? Siz kimsiniz ya kimsiniz!!1!!!11
Dövmeniz aynı ve aynı yerde diyollağ. Bilemem ben.Arkadaşlar sakin, videodaki ben değilim. Bana çok benzeyen biri. Çarşıda falan hep o zannediyorlar zaten, yıl-dım.
Malum videoyu paylaşan kişiye sesleniyorum, kimse beni böyle ithamlarla karalayamaz! Beni bütün Türkiye bilir, güvenir, kaç tane okul yaptırdım ben haberiniz var mı sizin? Siz kimsiniz ya kimsiniz!!1!!!11
Evet never'ın da ev eşyalarına göz dikmesini hiç beklemezdimUmmadığıiz taşlar baş yardi burada, ne çabuk unuttun
Evet never'ın da ev eşyalarına göz dikmesini hiç beklemezdim
Dövmeyi karıştırma. Zaten diyorum yakın arkadaşlarıma, yarın öbür gün kasedim çıkar da dövmemden tanırsanız izlemeden link atın diye. Evlerden ırak tövbe yarabbi.Dövmeniz aynı ve aynı yerde diyollağ. Bilemem ben.
Dövmeyi karıştırma. Zaten diyorum yakın arkadaşlarıma, yarın öbür gün kasedim çıkar da dövmemden tanırsanız izlemeden link atın diye. Evlerden ırak tövbe yarabbi.
Artık bir eve misafirliğe gittiğimde koltuğa naylon serip öyle oturacağım, terliklere galoş giyeceğim, sehpaların ayaklarına değmeyeceğim. Bu nedir arkadaş ya. Hani marjinal bizdikYa halılar üzerindekiler.. Alaaddin olmuş hepsi Alaaddin.
Dövmeyi karıştırma. Zaten diyorum yakın arkadaşlarıma, yarın öbür gün kasedim çıkar da dövmemden tanırsanız izlemeden link atın diye. Evlerden ırak tövbe yarabbi.
Evli barkli kadınlar eşyalara halleniyorsa benim yalnız başına karantina yaşayan Lyanna Mormont bacım ne yapsınEvet never'ın da ev eşyalarına göz dikmesini hiç beklemezdim
İşin ilginci o zaten, ben hiçbir ev eşyasına hallenmiyorum Efendi efendi eşyaları kullanım amacına uygun kullanıyorum.Evli barkli kadınlara eşyalara halleniyorsa benim yalnız başına karantina yaşayan Lyanna Mormont bacım ne yapsın
Niye öyle şeyler yapıyorsunuz, ben hiç bakmam kendime mesela.
Kendime bakmam derken özbakım olarak değil
Her zaman kuzum, ne varsa bende var bak görüyorsun.
Değişmez mi, çok mahcubum sana karşı hep o cinsellik bölümüne yazdığın mesajlar ve yeşil önlük senin hakkından farklı düşüncelere sevk etti beni.İşin ilginci o zaten, ben hiçbir ev eşyasına hallenmiyorum Efendi efendi eşyaları kullanım amacına uygun kullanıyorum.
Başlığın başında nasıl her musibetin benden kaynaklandığını düşünüyordun, değil mi? Şimdi fikrin değişti mi
Temizlik diyoduk hani, hani beni bi tek sen anlamıştınCanlı yayında "anam coştu lan bunlar" diyen muhabir gibi kaldım şu an
3 defa okudum. Dedim lyanna neden kaset çıkartıyor, hadi çıkardı neden klibini izlemesinler? Dövmeden tanımalarına ne gerek var.. derken üçüncüde çaktım olayıDövmeyi karıştırma. Zaten diyorum yakın arkadaşlarıma, yarın öbür gün kasedim çıkar da dövmemden tanırsanız izlemeden link atın diye. Evlerden ırak tövbe yarabbi.
Ben bedenden de ayrılmıyorum, nerdeysem orda kalıyorumAbsolutPromise gibi kamerayla uğraşmamak için olay anında bedenden ayrılıp bakıyorum ben. Ama sadece düğünlerde
Halbuki beterin beteri varmışDeğişmez mi, çok mahcubum sana karşı hep o cinsellik bölümüne yazdığın mesajlar ve yeşil önlük senin hakkından farklı düşüncelere sevk etti beni.