Coronasavar

Eh ne bilim daha öncede beni uyarmislardi, bilmem ki sinsi bir sekilde bu konuyu takip etmis ve sikayet etmis.
Artik mevcut durumlari bilmedigimden dolayi diyorum, herseye dava açiliyorda ondan.

Sen yine müstehçenlik kurallarına uy tabi. Bürütüz diyoz boşuna mı diyoz. Eli şikayet butonunda bekliyor onun kardiş aman diyeyim. Mune müdürün tahtında gözü var. 3 kere müdürümüzü etiketledik, bakmadı buraya. Turuncu çift taraflı çalışıyor olabilir. -Bir dost

Bir eeey Arya demedigin kaldi

Evet zaten tirstim, bir miçmadigim kaldigi için bir düzeltme

ANONS

Cilek yagmuru hanfendisi gerçekten çok hanfendi, çok narindir. Simdiye kadar bir erkegin elini dahi tutmamistir. O kadar ki artik erkek nedir, kimdir bilmez bile. Cinsiyet bilmez, görmez, kaldi ki cinselligi bilsin garibanim.

O video sadece pis bir montajdir, cilek yagmuruna karsi oynanan pis bir oyunun parçasidir. Itibar etmeyeniz efenim.

Dövmeniz aynı ve aynı yerde diyollağ. Bilemem ben.

Evli barkli kadınlara eşyalara halleniyorsa benim yalnız başına karantina yaşayan Lyanna Mormont bacım ne yapsın
İşin ilginci o zaten, ben hiçbir ev eşyasına hallenmiyorum Efendi efendi eşyaları kullanım amacına uygun kullanıyorum.

Başlığın başında nasıl her musibetin benden kaynaklandığını düşünüyordun, değil mi? Şimdi fikrin değişti mi

Niye öyle şeyler yapıyorsunuz, ben hiç bakmam kendime mesela.
Kendime bakmam derken özbakım olarak değil

Her zaman kuzum, ne varsa bende var bak görüyorsun.

AbsolutPromise gibi kamerayla uğraşmamak için olay anında bedenden ayrılıp bakıyorum ben. Ama sadece düğünlerde

Dükten uzaklasmak adina bdv'ye gireyim dedim.

Bu nasil bir paradox cümle?

Kaynanam genel olarak iyi biri pek kaynanalıkta taslamaz, ama maalesef çok patavasız. Yatak odamıza kadar karışır. Küfürlü konuşur. Sürekli herşeyi bilmek ister.

Değişmez mi, çok mahcubum sana karşı hep o cinsellik bölümüne yazdığın mesajlar ve yeşil önlük senin hakkından farklı düşüncelere sevk etti beni.

Dövmeyi karıştırma. Zaten diyorum yakın arkadaşlarıma, yarın öbür gün kasedim çıkar da dövmemden tanırsanız izlemeden link atın diye. Evlerden ırak tövbe yarabbi.
3 defa okudum. Dedim lyanna neden kaset çıkartıyor, hadi çıkardı neden klibini izlemesinler? Dövmeden tanımalarına ne gerek var.. derken üçüncüde çaktım olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…