Coronasavar

Bendim o bendim
Bugün de geç uyandım ama dünkü kadar deği. Arada benim de işlerim oluyor çünkü

Bide ben seni Yokuspokus 'e karsi savunmustum! Tüüühhh!! Night istedigini yap artik. Bu kiz uyuyormus ya! UYUYORMUS! Ihanet ihanet olali, böyle bir ihanet görülmedi bu grupta.

Bide ben seni Yokuspokus 'e karsi savunmustum! Tüüühhh!! Night istedigini yap artik. Bu kiz uyuyormus ya! UYUYORMUS! Ihanet ihanet olali, böyle bir ihanet görülmedi bu grupta.

Sırada sen varsın hiç yanıma yanaşma karşim; bağa çikolatalarını ye otur da, şimdi senin aklında iki soru var ,çikolata nedir ve neden yapılır dedin. Seni gara listemin bir önünde olan dükü başınalar listeme yazdım, oradan kurtulup dantel pre listeme girmen için bakacağız artık duruma göre.

Bizimkisi zeka değil ne? Kornişon turşu mu?
Alamanın da çikolatası var. Hayret bişiy.

Lindt'i biz çikolatdan saymiyoruz. Sen Türk/yunan baklava savasini birsey san, buralarda çikolata savasi var :)

Ve dogruyu söylemek gerekirse, senin ve diger üyelerin yorumlarini görmemestim daha o yorumu yazdigimda. Seninki tabiki zeka, hatta üstün zeka. Mensa üyeligi felan yokmu bacim?

Yag çekmeyi simdi çokmu abarttim felan?

O konu sızlayan yaramdır. Beni almadılar. Dediler ki "Her eve bir dük procesi mi? Hadi başka kapıya" ... Boru gibi sorular sormuşlar. Ben de Türkiyemin bor'u gibi cevap verdim gızdım biliyon mu?

Ben hangi listendeyim diye sormaya korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…