Daha nelere karşı cephe alacağız acaba burada yazılanlar yüzündenAyol dün iki dk halıda süründüm de dizlerim gitti. Halı üzerinde nasıl yapıyolla.
Böyle bol tüylü shaggy falan mı alıyorlar sebişmelik.
Sehpa ayaklarından sonra yumuşak, tüylü halılara da bakış açım değişti. Artık tövbe yumuşk halılara çıplak ayakla basmam, basamam.
Anayım ben anaaaEhh çocuğum var benim bee
Ev eşyalarını kesiyorum böyle yan gözle, her an biri ırzıma göz dikecekmiş gibi geliyor.Daha nelere karşı cephe alacağız acaba burada yazılanlar yüzündenrenkli makarnaya bakışım değişti, sehpa ayağı deyip geçmeyeceksin diye düşünür oldum, halı ve diğerleri arada okumadığım düklü sohbetler var onlardan neler çıkar kim bilir. Evde kaldığımız şu günlerde bizi ev eşyalarından soğutacak girişimlerde bulunmasanız güzel olur
Anayım ben anaaa
Bende bilmiyordum evli olduğunu
Yalnız cidden halı üzerinde nasıl sebişiyorlaralev alır insan.
Matımı diğer evde bırakmışım diye halının üzerine havlu koyarak yoga yapıyorum dizlerim morardı benim 1 haftada
KINADIĞINI YAŞAMADAN ÖLMEZSİN.Anayım ben anaaa
Bende bilmiyordum evli olduğunu
Yalnız cidden halı üzerinde nasıl sebişiyorlaralev alır insan.
Matımı diğer evde bırakmışım diye halının üzerine havlu koyarak yoga yapıyorum dizlerim morardı benim 1 haftada
Allah allah niye bu kadar şaşırdınız ki ya halı diye zımpara mı var sizin evlerde, benim bambu yün karışımı halılar gayet yumuşak
Halıcılar odası gerginKINADIĞINI YAŞAMADAN ÖLMEZSİN.
Başına gelmeyen şey için konuşma cnm, yaşarsan anlarsın. İnşallah sen de halıda alev alırsın!!!!
Halıcıları kınayan halıcıların göyneğini giysin, ateşinde yansın!
Not: Halıcı değilim.
Yokuspokus koş gel bacım, donsuz gezen Alicja'dan bir itiraf daha geldi. Bunu da inkar etmesin 100 sayfa sonra, gel şahit ol.
Bu kadına bayılıyorum ya
Corona günlerinde ben.
Sen,ben hepimiz, küçük çocuklu analar
Corona günlerinde ben.
Sadece halı diyerek sınırlandırma hayal gücünü, büyük resmi gör night
AhahahhashLyanna Mormont şaşma. Bu akrepler özel halı bilem seçiyolla, yumuşacık olsun diye. Dekorasyonları, entellikleri bundan hep, yoksağ hep seks hep bafi tı vempayr slayer.
Eve kamera mı koydun kızım, ajan mısın?Halılar üzerinde sebiştiğiniz doğru mu?
Altan alta verilen mesajlarAllah allah niye bu kadar şaşırdınız ki ya halı diye zımpara mı var sizin evlerde, benim bambu yün karışımı halılar gayet yumuşak
Yazık adama çok üzüldüm.
Siz oğlakları iyi bilirim ben gadın, sizin seksiniz yok; kardeşimi sayfalarca erkek arkadaş edinmesi gerektiği konusuna ikna etmeye çalışırken bak, annem bile "Bu kızın nesi var Night hiç erkek arkadaşıyla ayda bir çıkagelmiyor senin gibi? Senden yılmıştım, bundan da ürküyorum" diye telaş etmişti
Eki Görüntüle 2611255
Evet evet hepimiz aynı anda kötü düşünüyoruz senin hiç suçun yokYa gerçekten bunlar benim sinirimi bozuyorlar söylemediğim şeyleri söylemişim gibi lanse ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?