Coronasavar

Daha nelere karşı cephe alacağız acaba burada yazılanlar yüzünden renkli makarnaya bakışım değişti, sehpa ayağı deyip geçmeyeceksin diye düşünür oldum, halı ve diğerleri arada okumadığım düklü sohbetler var onlardan neler çıkar kim bilir. Evde kaldığımız şu günlerde bizi ev eşyalarından soğutacak girişimlerde bulunmasanız güzel olur

Ehh çocuğum var benim bee
Anayım ben anaaa
Bende bilmiyordum evli olduğunu

Yalnız cidden halı üzerinde nasıl sebişiyorlar alev alır insan.
Matımı diğer evde bırakmışım diye halının üzerine havlu koyarak yoga yapıyorum dizlerim morardı benim 1 haftada

Ev eşyalarını kesiyorum böyle yan gözle, her an biri ırzıma göz dikecekmiş gibi geliyor.

Allah allah niye bu kadar şaşırdınız ki ya halı diye zımpara mı var sizin evlerde, benim bambu yün karışımı halılar gayet yumuşak

KINADIĞINI YAŞAMADAN ÖLMEZSİN.
Başına gelmeyen şey için konuşma cnm, yaşarsan anlarsın. İnşallah sen de halıda alev alırsın!!!!

Halıcıları kınayan halıcıların göyneğini giysin, ateşinde yansın!

Not: Halıcı değilim.

Allah allah niye bu kadar şaşırdınız ki ya halı diye zımpara mı var sizin evlerde, benim bambu yün karışımı halılar gayet yumuşak
Yokuspokus koş gel bacım, donsuz gezen Alicja'dan bir itiraf daha geldi. Bunu da inkar etmesin 100 sayfa sonra, gel şahit ol.

Halıcılar odası gergin

Denediğim için biliyorum olmadığını. Ama yanlış neredeymiş öğrendim bizim evlerde halı yerine zımpara varmış

Sadece halı diyerek sınırlandırma hayal gücünü, büyük resmi gör night

Yazık adama çok üzüldüm.
Siz oğlakları iyi bilirim ben gadın, sizin seksiniz yok; kardeşimi sayfalarca erkek arkadaş edinmesi gerektiği konusuna ikna etmeye çalışırken bak, annem bile "Bu kızın nesi var Night hiç erkek arkadaşıyla ayda bir çıkagelmiyor senin gibi? Senden yılmıştım, bundan da ürküyorum" diye telaş etmişti

Lyanna Mormont şaşma. Bu akrepler özel halı bilem seçiyolla, yumuşacık olsun diye. Dekorasyonları, entellikleri bundan hep, yoksağ hep seks hep bafi tı vempayr slayer.
Ahahahhash
Sert halıyı napalım ya, halı dediğin kadife gibi olacak arkadaş.
Sonra oramız buramız yanıklamasın.

Annem de sürekli kızım bunlar utanılacak şeyler değil diye bilgilendirme notları vermeye çalışırdı evlilik öncesi, oysa utandığım yok ilgi alanıma girmiyor demek ki burçtan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…