Coronasavar

Yaa canım kayınvalidemin gözünde canlandırdığı bir gelin bohçası varmış demek ki, onu tamamlamadan salmadı beni. Sal beni noolur dedim dinletemedim
Benim biricik kayinvalidemin hiç öyle hayalleri olmamış, hayatta ki mottosu ne gerek canım olduğu için
Ben annemin hayallerinin esiriyim

Bende sıkıntıdan kedime dur sen kendini kaşıma ben kaşırım. Kuaförcülük oynayalım mı seninle falan diyorum

Valla amuda kalkmayı denemedim değil
20. Gün mu?
Biz onu 2. Günde oğlanlarla yaptık.
Ikizler oğlum bitkiler yerine yastıklarla konuşmayı tercih etti.
Evde bitki olmaması ile alakalı sanırım.
Aslan oğlum için doğru tespit. Bütün gün telefonda dayısı ile görüntülü konuşmak için ağlıyor.
Kız oğlak ama kendisi corona tarafında çalışıyor
Tuvalet fırçası, çöp karıştırma, balkon demirlerini yalama, bulaşık makinasının içine girme falan aktiviteleri.
Eşim de yay ama gideyim de sorayim neden boga gibi davranıyorsun diye.

Lyanna Mormont şaşma. Bu akrepler özel halı bilem seçiyolla, yumuşacık olsun diye. Dekorasyonları, entellikleri bundan hep, yoksağ hep seks hep bafi tı vempayr slayer.
Ayol dün iki dk halıda süründüm de dizlerim gitti. Halı üzerinde nasıl yapıyolla.
Böyle bol tüylü shaggy falan mı alıyorlar sebişmelik.

Sehpa ayaklarından sonra yumuşak, tüylü halılara da bakış açım değişti. Artık tövbe yumuşk halılara çıplak ayakla basmam, basamam.

Hahaha ailenin her bireyi şahsına münhasır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…