- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Zaten atalarımız affedersin aç ayı oynamaz demişGidip bir fırın mücver yapıp, sonra geleceğim. Önce analık, sonra aşna fişne çünkü.
Gerçek bir akrebin gücü kendini belli etmemesinden geçer. Sonra en hazırlıksız anınızda bam! Anlatabiliyor muyum bebeem?
Benim biricik kayinvalidemin hiç öyle hayalleri olmamış, hayatta ki mottosu ne gerek canım olduğu içinYaa canım kayınvalidemin gözünde canlandırdığı bir gelin bohçası varmış demek ki, onu tamamlamadan salmadı beni. Sal beni noolur dedim dinletemedim
Bende sıkıntıdan kedime dur sen kendini kaşıma ben kaşırım. Kuaförcülük oynayalım mı seninle falan diyorumDün evde Survivorcılık oynayıp halıda süründüm. Dizlerim halı yanığı oldu, soyuldu. Annemi Survivor doktoru Metin Kuş yapıp ilk müdahaleyi yaptırdım, sonra sakatlandım diye oyundan çekildim.
Daha nasıl anlatabilirim durumumu?
Benim biricik kayinvalidemin hiç öyle hayalleri olmamış, hayatta ki mottosu ne gerek canım olduğu için
Ben annemin hayallerinin esiriyim
20. Gün mu?
Valla amuda kalkmayı denemedim değil
Ayol dün iki dk halıda süründüm de dizlerim gitti. Halı üzerinde nasıl yapıyolla.Lyanna Mormont şaşma. Bu akrepler özel halı bilem seçiyolla, yumuşacık olsun diye. Dekorasyonları, entellikleri bundan hep, yoksağ hep seks hep bafi tı vempayr slayer.
Lyanna Mormont şaşma. Bu akrepler özel halı bilem seçiyolla, yumuşacık olsun diye. Dekorasyonları, entellikleri bundan hep, yoksağ hep seks hep bafi tı vempayr slayer.
Ben de kayınvalidenin ekolündenim bir Oğlak burcu olarak. Ne gerek var ya hayat felsefem
Ne gerek yok?Ben de kayınvalidenin ekolündenim bir Oğlak burcu olarak. Ne gerek var ya hayat felsefem
Hahaha ailenin her bireyi şahsına münhasır20. Gün mu?
Biz onu 2. Günde oğlanlarla yaptık.
Ikizler oğlum bitkiler yerine yastıklarla konuşmayı tercih etti.
Evde bitki olmaması ile alakalı sanırım.
Aslan oğlum için doğru tespit. Bütün gün telefonda dayısı ile görüntülü konuşmak için ağlıyor.
Kız oğlak ama kendisi corona tarafında çalışıyor
Tuvalet fırçası, çöp karıştırma, balkon demirlerini yalama, bulaşık makinasının içine girme falan aktiviteleri.
Eşim de yay ama gideyim de sorayim neden boga gibi davranıyorsun diye.
Aha seksi ölmüş bir oğlak daha. Sizin üremeniz bir mucize olm.
Kardeşim de oğlak, yanlış hatırlamıyorsamIdrakyollariiltihabi da oğlaktı.
Ne gerek yok?
Hi? Biraz da bu felsefeyi düşün.
Eh düşün yani akrep burcu kocayla nasıl başa çıktığımı
Ve ben yine yeniden 8283383. Kez senin evli olduğuna şaşırıyorumEh düşün yani akrep burcu kocayla nasıl başa çıktığımı
Ve ben yine yeniden 8283383. Kez senin evli olduğuna şaşırıyorum
Niye Öğrencisin gibi geliyor hep?
Baka baka da kararmazsınız siz, öyle bir tek renk. Anam yazık kıı senin adama. Halısını bari özgürce seçsin bırak da.
Di mi?Ve ben yine yeniden 8283383. Kez senin evli olduğuna şaşırıyorum
Niye Öğrencisin gibi geliyor hep?
Di mi?
Çocuğu falan var bir de. Bana da çok genç, naif, tecrübesiz geliyor alicja hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?