Bizdeki en büyük yaş henüz 3buçuk olduğundan çapımız küçük
Elim kadar legolarla oynuyoruz, öbürlerine küçüklere geçemedik.
Ay ne bileyim kızım olsaydı sohbet ederdik, kadın varlığını üstün cinsiyet olduğunu anlatırdım falan.
Benimkilerle sohbet ‘gaz çıkarana kadar’ ilerliyor
Benimkiler kızıma oyuncak oldu çok güzel2 senedir oyuncakların arasında gelin alışverişimin en nadide parçası
Aaay lütfen sana sarılıp ağlayabilir miyim? Bizimki 81 cm'lik boyuyla kapı kollarını açmayı öğrendi zibidi. Dün banyoya bir girmiş, ben bu sırada yemek yapıyordum. Sen tuvalet fırçasını eline al, yerlere bam bam bam... Banyo duvarlarını bile kırkladım, kızımı da uzun programda 90 derecede yıkadım, çünkü uzmanlar öyle diyor. Banyo kapısını kilitliyorum artık.Corona bu eve girsin, kızın sactigi mikroplardan barınamaz bence.
Tuvalet fırçası ile aşk yaşıyor.
Banyonun kapısına alarm takacağım az kaldı.
Arkadaşlar şimdi hepinize sıradan yürüyeceğim, lütfen terslemeyin. Tamamen burçsal sapıtmalar.
Valla amuda kalkmayı denemedim değil
Ahsjsjkfkdd
Onları atmadın mi ya.
Bana da almışlardı.
Nasıl irrite ettiyse, balayına gitmeden attım
Ouuuvv biri bugün seksi tarafından kalkmış.
Uu beybi
Abovv sen akrep misin... Hiç belli etmiyorsun, kaç gündür sanki biz akrepmişiz gibi davranıyoruzArkadaşlar şimdi hepinize sıradan yürüyeceğim, lütfen terslemeyin. Tamamen burçsal sapıtmalar.
Yokuspokus adama karışık sinyaller verme.
Depresyon hırkası git diyor ama sanki tüylü terlikler kal der gibi gibi.
Evde konusacak bir bitki olmadığından bulaşık makinesiyle konuşmaya başladım ben
Üç tane depresyon hırkasını üst üste giysen de nafile. O terlikler çok şey vaat ediyor.Niye atayım, ileride gelinime vereceğim "Aferin iyi ettin evlenerek. Ben yandım sen de yan" diye.
Arada giyiyorum ki kv olduğum belli olsun.
Depresyon hırkam üzerimde hanımlar. Çohzel sürprizler hazırladım geceye. Sudyen giydim çift kat.
Gerçek bir akrebin gücü kendini belli etmemesinden geçer. Sonra en hazırlıksız anınızda bam! Anlatabiliyor muyum bebeem?Abovv sen akrep misin... Hiç belli etmiyorsun, kaç gündür sanki biz akrepmişiz gibi davranıyoruz
Üç tane depresyon hırkasını üst üste giysen de nafile. O terlikler çok şey vaat ediyor.
Zaten biz ilerisini düşünerek aldık o terlikleri, yoksa başka bir açıklaması olamazBenim kız da bayılıyor kayinvalidemin zorla aldırdığı ponponlu taşlı terliklere
Dün evde Survivorcılık oynayıp halıda süründüm. Dizlerim halı yanığı oldu, soyuldu. Annemi Survivor doktoru Metin Kuş yapıp ilk müdahaleyi yaptırdım, sonra sakatlandım diye oyundan çekildim.Valla amuda kalkmayı denemedim değil
Zaten biz ilerisini düşünerek aldık o terlikleri, yoksa başka bir açıklaması olamazbeyaz tüylü terlik benimkiler ne amaçla giyebilirim evin içinde onları aceba
Dayanma gücüm çok azaldı Loreth, en zayıf anıma yaklaşıyorum. Zbamm diye geleceksen gel artık selvi boylum, al yazmalım, gel artık.Gerçek bir akrebin gücü kendini belli etmemesinden geçer. Sonra en hazırlıksız anınızda bam! Anlatabiliyor muyum bebeem?
Gidip bir fırın mücver yapıp, sonra geleceğim. Önce analık, sonra aşna fişne çünkü.Dayanma gücüm çok azaldı Loreth, en zayıf anıma yaklaşıyorum. Zbamm diye geleceksen gel artık selvi boylum, al yazmalım, gel artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?