Benimki çöp şiş muamelesi yapıyor yazıp geleyim madem, boş kalmasın oralar da.Kimse kusura bakmasın ama yazmazsam çatlayacağım. Az önce cinsellik bölümünde "eşleriniz cinsel organınıza dondurma muamelesi yapıyor mu" diye bir soru gördüm.
Bence yaz gitsin
Bence ikisi de haksız ama Ross daha haksızdı tabii.Eveet, ama bu daha önceki sezonlarda olmamismiydi? O saklama sahnesini hatirliyorum, çok komikti.
Bir Rossun we were on a break demesi var, birde bu alttaki sahne. Ha o konuda bence Rachel hakliydi. Bazen karsindakine güvenini vereceksin ve sabirli olacaksin.
Brooklyn nine-nine izledin mi?
Elit elit konuşuyorlar, şimdi dük dersem kızarlarYiğidim, şuralara iki düklü bir şey yaz gözünü seveyim. Seviye yükseliyor elim ayağım titredi burada. Şekerim düştü.
Onu gördüm de aklıma gelen şeyler yüzünden odaklanamadımKimse kusura bakmasın ama yazmazsam çatlayacağım. Az önce cinsellik bölümünde "eşleriniz cinsel organınıza dondurma muamelesi yapıyor mu" diye bir soru gördüm.
Bence yaz gitsin
Elit elit konuşuyorlar, şimdi dük dersem kızarlar
Film muhabbetinden devam edicem üzgünüm.
Grinin 50 Tonunu izledin mi hacıt?
Kocam nefret ediyor bnn danTerry loves his yoghurt!
O dizi HA RI KA! Cok komik bir dizi yaa. Herkese tavsiye ederim.
Ancaaaak, nasil breaking bad'e bakilmaz? NASIL YA?? Gece kaçlara kadar o diziye bakmisligim var. Nasil heycanliydi o.
Ha ilk 2-3 bölümü cidden sarmiyor ama sonrasi gerçekten sürüklüyor insani
Biz o serinin son iki filmine iki kız gittik. Millet sevgilisiyle izliyor biz iki kız, bir de yanlışlıkla sevgili koltuğu almışız.Ohh izlemem mi... İzlemem mi... İzlemedim ya la. Başka başka ımm şeeyy.. Alman, alman izledin mi konuyu hatırlamıyorum, olmayabilir de bilemedim.
Biz o serinin son iki filmine iki kız gittik. Millet sevgilisiyle izliyor biz iki kız, bir de yanlışlıkla sevgili koltuğu almışız.
Ne zor günlerdi...
Ya sen geçenlerde James Spader'ı sevdiğini yazmamış mıydın? Ben o zamandan beri sana platonik şeyler geliştiriyorum zaten.
Benim favorim linetti bu arada, mükemmel bi karakter. Aynı benTerry loves his yoghurt!
O dizi HA RI KA! Cok komik bir dizi yaa. Herkese tavsiye ederim.
Ancaaaak, nasil breaking bad'e bakilmaz? NASIL YA?? Gece kaçlara kadar o diziye bakmisligim var. Nasil heycanliydi o.
Ha ilk 2-3 bölümü cidden sarmiyor ama sonrasi gerçekten sürüklüyor insani
Lynette Desperate Housewives'ta vardı teey tey.Benim favorim linetti bu arada, mükemmel bi karakter. Aynı ben
Kimse kusura bakmasın ama yazmazsam çatlayacağım. Az önce cinsellik bölümünde "eşleriniz cinsel organınıza dondurma muamelesi yapıyor mu" diye bir soru gördüm.
Bence yaz gitsin
Öff hakikatenHayır spartacus gibi bi dizi olur tamam konuşun yok rachel yok ted
Elit elit konuşuyorlar, şimdi dük dersem kızarlar
Film muhabbetinden devam edicem üzgünüm.
Grinin 50 Tonunu izledin mi hacıt?
Blacklist'te çok beğenmiştim Spader'ı, çok karizmatik bir adam. Ama Megan Boone yüzünden diziyi bıraktım sonra. Hiç sevemedim o kadını.Evet ben yazdim James Spaderi. Söylemisi tuhaf olacak fakat adamin konsurken o dudaklarini bile begeniyorum. Harika bir oyuncu o!
Yine uzak duramadın di mi ajfahahEvet biraz bunlardan bahsedelim lütfen. Özellikle de mal beyanında bulunulan sahnelerden
Kocam nefret ediyor bnn danyine mi şu salak diziyi izliyorsun diyor ben bayılıyorum
BB i 2 kez (yazıyla iki) ikinci sezona kadar izleyip bıraktım
Yaa ben onu da izledim hem de cnbc-e den hey gidi.Lynette Desperate Housewives'ta vardı teey tey.
Ay dimi çok cılız.Izlemedim ve simdi niye izlemedim bilmiyorum. Halbuki Jamie Dornanda çok sexy bir adamdir. Daha geçenlerde 'the fall'i bitirdim. Korkunç ve bir o kadarda seksi bir psikopatti.
50 shades iyimiydi?
Bu arada bir yerde söylemem gerekiyor, you'daki Penn Badgley çirkin yaa! Bildigin çirkin! Herkes onu niye bu kadar begeniyor anlam veremiyorum bir türlü. Sanki yillarca aç kalmis gibi bir hali var. Gördügümde hep biri bu çoçuga bir hamburger versin diyesim geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?