Hahaha ya zaten rahatsız olduğun adamdan çekiyorsun kendini.
Biri vardı bizim gecelere gelen. Milletle sensual yapan ben adamın temasından bile rahatsız oldum, hissediyorsun çünkü. Birkaç gün sonra dans ederken "instagramını versene takip edeyim" dedi, "gerek yok teşekkürler" dedim. "Bekar değil misin neden vermiyorsun" dedi
Genelde siyah giyinmeyi severim, takı olarak da tasma kolye falan. Evden çıkıyorum sanırsın Taksim'in leş underground sigara dumanı kaplı rock barlarına gidiyorum. Halbuki gittiğim yer Mansur Ark'la 90lar partisi falanBacım senin karşıya verdiğin izlenim karışık.
Beden ‘sado mazo yapalım bağla beni sevgilim kırbaçımı getir’ diyor, ruhun ‘çöz beni recebim’
ay oh korktum son sayfada son cümleyi okudu sadece alıntıdan dedim noluyor. Çok korktum bebişim sana neler demişler diyeHahaha ya zaten rahatsız olduğun adamdan çekiyorsun kendini.
Biri vardı bizim gecelere gelen. Milletle sensual yapan ben adamın temasından bile rahatsız oldum, hissediyorsun çünkü. Birkaç gün sonra dans ederken "instagramını versene takip edeyim" dedi, "gerek yok teşekkürler" dedim. "Bekar değil misin neden vermiyorsun" dedi
Bugün instagram ver diyen yarın kimbilir ne ver der diye uzaklaştım ben de adamdan.Bekar olunca kamuya açık olunduğunu sanıyor demek ki mal.
Ben o Roman havasında yere oturup çamaşır yıkayan kişiyim öyle düşün.
Yalnız gözünün önüne getir lütfen. Kollarım dahil olmak üzere 10+ dövmem var, saçlarımın yarısı renkli, burnumda halka var, makyaj yaptığımda siyah eyeliner siyah kalem çekerim, bordo ruj.
Bu tiple Romanda göbek atıp yerlere yatıyorum
Dedim ya, tip Evanasence, ruh MFÖ
Götürüyorlardı nerdeyse bebişiniay oh korktum son sayfada son cümleyi okudu sadece alıntıdan dedim noluyor. Çok korktum bebişim sana neler demişler diye
Ben de bayılıyorum 90lar müziğine.Genelde siyah giyinmeyi severim, takı olarak da tasma kolye falan. Evden çıkıyorum sanırsın Taksim'in leş underground sigara dumanı kaplı rock barlarına gidiyorum. Halbuki gittiğim yer Mansur Ark'la 90lar partisi falan
Ama normalde öyle sert, sado mazo görünmüyorum, hele makyajsızken son derece ponçiğim.
Niye ayol nasıl ediyordun ki?Hiç dövmeli, renkli saçlı hayal etmemiştim seni ama etseydim bile gerisini hayal edemedim
Başına kravat bağlayan adnan şenses senmişsin meğer
Aklımda tuhaf şeyler canlanıyor lyanna.Genelde siyah giyinmeyi severim, takı olarak da tasma kolye falan. Evden çıkıyorum sanırsın Taksim'in leş underground sigara dumanı kaplı rock barlarına gidiyorum. Halbuki gittiğim yer Mansur Ark'la 90lar partisi falan
Ama normalde öyle sert, sado mazo görünmüyorum, hele makyajsızken son derece ponçiğim.
Sık sık giderim 90lar gecelerine, evde de hala dinlerim 90lar playlistleri.Ben de bayılıyorum 90lar müziğine.
Bugün instagram ver diyen yarın kimbilir ne ver der diye uzaklaştım ben de adamdan.
Tesadüfen birkaç hafta sonra erkek bir arkadaşımla otururken gördü, herhalde manitam sandı, yanaşmıyor artık.
Senin kedi de vardı demiSık sık giderim 90lar gecelerine, evde de hala dinlerim 90lar playlistleri.
Bakmayın dövmeliyim falan ama minnoşum aslında yaaa.
Yaaa Mustafa Sandal- GidenlerdenSık sık giderim 90lar gecelerine, evde de hala dinlerim 90lar playlistleri.
Bakmayın dövmeliyim falan ama minnoşum aslında yaaa.
Niye ayol nasıl ediyordun ki?
Yani nasıl yazıyor olsam dövmeli hayal ederdin?
Yaaa Mustafa Sandal- Gidenlerden
Burak Kut- Yaşandı Bitti
Mirkelam-hatıralar
Top 3
Kendi gerçekten minnoş, yanılmıyorsam kedisi ya da köpeği var, analıkta zirve.Youtube'da kazıklı maria var biliyor musun? Onun gibi hayal etmiştim.
Yani aykırı ama renkli.
Dövmeli, siyah makyajlı biri canlanmamıştı gözümde :)
Sevgilisi olmasından ziyade fotolara bakmak içindirBir de neden telefon numarası değil instagram? Kesin kendisinin sevgilisi vardır.
Yok bilmiyorum. İçim renkli benim, sayılır mıYoutube'da kazıklı maria var biliyor musun? Onun gibi hayal etmiştim.
Yani aykırı ama renkli.
Dövmeli, siyah makyajlı biri canlanmamıştı gözümde :)
Hem kedim hem köpeğim var. Anayım ben anaKendi gerçekten minnoş, yanılmıyorsam kedisi ya da köpeği var, analıkta zirve.
Ama napcen, dışı başka.
Dış kabuğunu sert yapmış ki içindeki pıtırcık görünmesin.
Metin Arolat-Dert DeğilYaaa Mustafa Sandal- Gidenlerden
Burak Kut- Yaşandı Bitti
Mirkelam-hatıralar
Top 3
Yaaa bir de Benimle OynamaBurak Kut - Tahtalara vur
Oradaki beybi feyslik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?