Coronasavar

Bekar olunca kamuya açık olunduğunu sanıyor demek ki mal.

Bazı erkekler de çok bakımsız oluyordu ondan hoşlanmıyordum ben. Ter kokan, soğan yiyip gelen vs... Zaten çok dokunmatik biri değilim, dansa gitmem mucizeydi.

Adamın biri beni zorla dansa kaldırmıştı. Çok ısrar etti, kalktım salsaya. Ama elleri terden sırılsıklam. Bir de çok sert dans ediyordu, savuruyor falan.
Adam beni çevirdikçe adama ve hayata tutunamıyordum. Uçup kafamı gözümü yarmadığıma şükrediyorum hala.

Keşke sadece temiz, yakışıklı ve kaslı beyleri alsalar

Bacım senin karşıya verdiğin izlenim karışık.
Beden ‘sado mazo yapalım bağla beni sevgilim kırbaçımı getir’ diyor, ruhun ‘çöz beni recebim’
Genelde siyah giyinmeyi severim, takı olarak da tasma kolye falan. Evden çıkıyorum sanırsın Taksim'in leş underground sigara dumanı kaplı rock barlarına gidiyorum. Halbuki gittiğim yer Mansur Ark'la 90lar partisi falan

Ama normalde öyle sert, sado mazo görünmüyorum, hele makyajsızken son derece ponçiğim.

ay oh korktum son sayfada son cümleyi okudu sadece alıntıdan dedim noluyor. Çok korktum bebişim sana neler demişler diye

Bekar olunca kamuya açık olunduğunu sanıyor demek ki mal.
Bugün instagram ver diyen yarın kimbilir ne ver der diye uzaklaştım ben de adamdan.
Tesadüfen birkaç hafta sonra erkek bir arkadaşımla otururken gördü, herhalde manitam sandı, yanaşmıyor artık.

Hiç dövmeli, renkli saçlı hayal etmemiştim seni ama etseydim bile gerisini hayal edemedim
Başına kravat bağlayan adnan şenses senmişsin meğer

Ben de bayılıyorum 90lar müziğine.

Aklımda tuhaf şeyler canlanıyor lyanna.
Sen biran önce foto atmalısın yoksa gerçekten ‘nası bişi la bu’ izlenimi zihnimizden gitmeyecek

Özel üniye kadar benim de o underground tarzım mevcuttu, ama kapitalist düzen beni de kendine benzetti
Gerçi dün evde bağıra bağıra linkin park söylüyordum.
Beden malum gözlemeci teyze, ruh desen daha beter

Youtube'da kazıklı maria var biliyor musun? Onun gibi hayal etmiştim.
Yani aykırı ama renkli.
Dövmeli, siyah makyajlı biri canlanmamıştı gözümde :)
Kendi gerçekten minnoş, yanılmıyorsam kedisi ya da köpeği var, analıkta zirve.
Ama napcen, dışı başka.
Dış kabuğunu sert yapmış ki içindeki pıtırcık görünmesin.

Bir de neden telefon numarası değil instagram? Kesin kendisinin sevgilisi vardır.
Sevgilisi olmasından ziyade fotolara bakmak içindir

Youtube'da kazıklı maria var biliyor musun? Onun gibi hayal etmiştim.
Yani aykırı ama renkli.
Dövmeli, siyah makyajlı biri canlanmamıştı gözümde :)
Yok bilmiyorum. İçim renkli benim, sayılır mı
Dövmeli dediysem öyle hardcore dövmeli değilim.

Kendi gerçekten minnoş, yanılmıyorsam kedisi ya da köpeği var, analıkta zirve.
Ama napcen, dışı başka.
Dış kabuğunu sert yapmış ki içindeki pıtırcık görünmesin.
Hem kedim hem köpeğim var. Anayım ben ana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…