• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Rueda grup dansı, çok eğlenceli ben çok seviyorum.
Biz de normalde klasik bachata yapıyoruz, benim deyimimle helal bachata. Ama gecelerde falan sensual yaptığım oluyor. Hele biriyle yaptık en son aborey :KK70:
Arada kudralara mesaj atıyorum "oluum bi sensual yaptım kii" diye hafhha

Ya ben ağzımı ayırıp izliyorum anca.
Bazen emmiler çok yakınlaşmaya çalışıyordu, "höğğ höğğğ" diye iteliyordum.
Yakışıklı beyleri itelemiyordum ama çekmiyordum da. İsteyen kendi çeker :63:

Yalnız kolbastıyı da iyi oynarım. Ama evde :KK16:
Sokakta hanımefendi, evde düğünlerde çılgın atan dayıyım :KK53:
Benim zayıf noktam halay. Dayanamam, atarım kendimi. Hele damat halayı...
Kendimi kaptırıp zıp zıp halay çekerken karşıdan görünen manzara aşağıdaki video x3 :D

Gençler, bu gadın film izlemeye kaçar. The Platform'u izleyen oldu mu nasıl? Onu seçtik bu geceye.
İzlemedim kuzum.
İyi seyirler, iyi geceler. Öpüyooree.

Konuya dalip vibratör ile bacim diye yazacaktim

Neyse ki, sonradan aklim basima gelipte konu farklidir diye düsünüp açmadim konuyu bile :)
Ahhfha efsane olurdu ama iyi ki yapmamışsın :D

Ya ben ağzımı ayırıp izliyorum anca.
Bazen emmiler çok yakınlaşmaya çalışıyordu, "höğğ höğğğ" diye iteliyordum.
Yakışıklı beyleri itelemiyordum ama çekmiyordum da. İsteyen kendi çeker :63:
Hahaha ya zaten rahatsız olduğun adamdan çekiyorsun kendini.
Biri vardı bizim gecelere gelen. Milletle sensual yapan ben adamın temasından bile rahatsız oldum, hissediyorsun çünkü. Birkaç gün sonra dans ederken "instagramını versene takip edeyim" dedi, "gerek yok teşekkürler" dedim. "Bekar değil misin neden vermiyorsun" dedi :D

Onu beceremedim ben. Çiftleşmeye giden penguen gibi oluyorum. Zirvede bıraktım kolbastıyı

Eveeet konu yine çiftleşmeye geldi bir şekilde asdfg
Kendimi kaptırıp zıp zıp halay çekerken karşıdan görünen manzara aşağıdaki video x3 :KK70:

Sayfanın yorumuna koptum :KK70:
Ben de severim halayı. Ama düğünlerde çok oynamam, sevdiğim arkadaşlarımın düğününde oynarım sadece.
Pistteyken gelen "biz burada ne yapıyoruz" hissini kafamdan atıp oyuna konsantre olamıyorum çünkü. Oysa evde yaparken her şey çok mantıklı geliyor :KK70:

Eveeet konu yine çiftleşmeye geldi bir şekilde asdfg

Sayfanın yorumuna koptum :KK70:
Ben de severim halayı. Ama düğünlerde çok oynamam, sevdiğim arkadaşlarımın düğününde oynarım sadece.
Pistteyken gelen "biz burada ne yapıyoruz" hissini kafamdan atıp oyuna konsantre olamıyorum çünkü. Oysa evde yaparken her şey çok mantıklı geliyor :KK70:
Ben o Roman havasında yere oturup çamaşır yıkayan kişiyim öyle düşün.

Yalnız gözünün önüne getir lütfen. Kollarım dahil olmak üzere 10+ dövmem var, saçlarımın yarısı renkli, burnumda halka var, makyaj yaptığımda siyah eyeliner siyah kalem çekerim, bordo ruj.
Bu tiple Romanda göbek atıp yerlere yatıyorum :D

Dedim ya, tip Evanasence, ruh MFÖ :D

Kendimi kaptırıp zıp zıp halay çekerken karşıdan görünen manzara aşağıdaki video x3 :KK70:

Memelerin titremesi opsiyonel mi?
Hiç halay çekmediğim için bilmiyorum.
Çok çekesim gelse katılmak istesem hor görüp beni dışlarlar mı sen titremezsin diye🥺

Yalnız gözünün önüne getir lütfen. Kollarım dahil olmak üzere 10+ dövmem var, saçlarımın yarısı renkli, burnumda halka var, makyaj yaptığımda siyah eyeliner siyah kalem çekerim, bordo ruj.
Bu tiple Romanda göbek atıp yerlere yatıyorum :KK70:

Dedim ya, tip Evanasence, ruh MFÖ :KK70:
MFÖ mü Tarık Mengüç mü :KK70:

Memelerin titremesi opsiyonel mi?
Hiç halay çekmediğim için bilmiyorum.
Çok çekesim gelse katılmak istesem hor görüp beni dışlarlar mı sen titremezsin diye🥺
Yok kuzum, hatta halayın selamet açısından titrememesi daha iyi.
Benimkiler titremiyor zaten, kendi başlarına ayrı halay çekiyorlar ne yazık ki.

Bu tiple Romanda göbek atıp yerlere yatıyorum :KK70:

Dedim ya, tip Evanasence, ruh MFÖ :KK70:
Bacım senin karşıya verdiğin izlenim karışık.
Beden ‘sado mazo yapalım bağla beni sevgilim kırbacımı getir’ diyor, ruhun ‘çöz beni recebim’
😂

Back