Coronasavar

Hea. Dedesi benim oğlan kendininkini bi yoklayınca "Elleme ıs" diyordu "Babaağğ" diye anırdım, sustu adam. Korkutacaktı bit kadar çocuğumu.
Aa duymadım bunu hiç.
Yeni bir şey daha öğrendim. Bugün yastığıma yattığımda yeni bir bilgi edinmiş olmanın huzuru ile uyuyacağım.

SONUNDA BENI ANLAYAN BIRI!

Romantiklik mormantiklik diyoruz da, bu halim ile hangi erkek bana yaklasir bilmiyorum.

Biri bir zaman makinesini icat etsede, neanderthaller gitsem. Onlar bana bakar
Az daha dayanırsam ilişkideki romantik erkek tarafı ben olabilirim. Beğendiğim beylere bakıp bıyık burabilirim

Aa duymadım bunu hiç.
Yeni bir şey daha öğrendim. Bugün yastığıma yattığımda yeni bir bilgi edinmiş olmanın huzuru ile uyuyacağım.

Eskiden pedagoji yokken ve göz hizası nedir bilinmezken, çocuklar ellerini götürmeye başladıklarında kendilerini keşifte işte; oyun haline getirmesinler diye bu uyarıyı çekerlermiş. İlginç. Düşünsene çocuk aklı, seni senin kontrolün dışında aşağıdan ısıracak bir şey olduğunu. Korkunç.

Ay ne saçma sapan şeyler. Sonra gelsin cinsellik problemleri, vücuduna yabancılık vs vs. Yazık.

Karantinaya kadar evet. Şu an tabii ki durdu her şey.

Ben de özledim dansı.
Sevgilim benden çok sonra başladı kursa, başlangıç sınıfındaydı o. Ona eşlik etmek için o sınıfa da giriyordum. Ama sonra çalışma saatlerimiz kursa denk düşmedi, bıraktık.
Bir düzgün bachata öğrenseydi

Ay ne saçma sapan şeyler. Sonra gelsin cinsellik problemleri, vücuduna yabancılık vs vs. Yazık.

Bu yüzden anası anırarak olaya müdahale eddiğğ.. Sonra babam "Doğru haklısın" dedi ve ses etmedi.
Korktu benden. Pipiye bu kadar kıymet vereceğimi bilmezdim ama oğlumun pipisi işte...
Freudu andım.

Haha ben bachata seviyorum zaten, salsayla pek yıldızımız barışmadı. Cha cha'yı toparlamaya çalışıyorum. Bir de ruedaya bayılıyorum
Bachatada sensual yaptın mı fena zaten tövbe estağfurullah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…