Ben de latin yapıyorum da ondan dans gördüğüm an atladım hemen
Ben de latin yapıyorum da ondan dans gördüğüm an atladım hemen
Aa duymadım bunu hiç.Hea. Dedesi benim oğlan kendininkini bi yoklayınca "Elleme ıs" diyordu "Babaağğ" diye anırdım, sustu adam. Korkutacaktı bit kadar çocuğumu.
Karantinaya kadar evet. Şu an tabii ki durdu her şey.Ne kadar çok ortak noktamız var
Dans ediyor musun sürekli?
Noldu kuzum, sana geldiğimde kahveleri camlı orta sehpaya bırakıp sana da temel adım gösteririm istersen ama kahveler soğumasın, az bişi göstereyim.
Ağdasız kaldık hepimizin bıyıklar uzadı zaten hahfhaha
Aklıma başka bi şey geldi deNoldu kuzum, sana geldiğimde kahveleri camlı orta sehpaya bırakıp sana da temel adım gösteririm istersen ama kahveler soğumasın, az bişi göstereyim.
Az daha dayanırsam ilişkideki romantik erkek tarafı ben olabilirim. Beğendiğim beylere bakıp bıyık burabilirimSONUNDA BENI ANLAYAN BIRI!
Romantiklik mormantiklik diyoruz da, bu halim ile hangi erkek bana yaklasir bilmiyorum.
Biri bir zaman makinesini icat etsede, neanderthaller gitsem. Onlar bana bakar
Aa duymadım bunu hiç.
Yeni bir şey daha öğrendim. Bugün yastığıma yattığımda yeni bir bilgi edinmiş olmanın huzuru ile uyuyacağım.
Bi de benim orta sehpam yok istersen ben sana geleyimNoldu kuzum, sana geldiğimde kahveleri camlı orta sehpaya bırakıp sana da temel adım gösteririm istersen ama kahveler soğumasın, az bişi göstereyim.
Ne geldi yaağğ söylee.Aklıma başka bi şey geldi de
Ay ne saçma sapan şeyler. Sonra gelsin cinsellik problemleri, vücuduna yabancılık vs vs. Yazık.Eskiden pedagoji yokken ve göz hizası nedir bilinmezken, çocuklar ellerini götürmeye başladıklarında kendilerini keşifte işte; oyun haline getirmesinler diye bu uyarıyı çekerlermiş. İlginç. Düşünsene çocuk aklı, seni senin kontrolün dışında aşağıdan ısıracak bir şey olduğunu. Korkunç.
Latin yapıyorum deyince öyle bi pis güldüm ya önemli bi şey değilNe geldi yaağğ söylee.
Buradan yazamayacağın bir şeyse özelden yaz merak ederim.
Bende de yok. O zaman kahveleri içtikten sonraBi de benim orta sehpam yok istersen ben sana geleyim
Karantinaya kadar evet. Şu an tabii ki durdu her şey.
Haa öyle "yapmıyorum" ya. O kadar imkanım yokLatin yapıyorum deyince öyle bi pis güldüm ya önemli bi şey değil
Ay ne saçma sapan şeyler. Sonra gelsin cinsellik problemleri, vücuduna yabancılık vs vs. Yazık.
Haha ben bachata seviyorum zaten, salsayla pek yıldızımız barışmadı. Cha cha'yı toparlamaya çalışıyorum. Bir de ruedaya bayılıyorumBen de özledim dansı.
Sevgilim benden çok sonra başladı kursa, başlangıç sınıfındaydı o. Ona eşlik etmek için o sınıfa da giriyordum. Ama sonra çalışma saatlerimiz kursa denk düşmedi, bıraktık.
Bir düzgün bachata öğrenseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?