Dikkat et alışkanlık yapmasın canımAynen sandıgımdan daha pislikmişim karantina bitince vandet olacam yine
Yaa gördünüz di mi, düşündüğünüz kadar beter değilmişim aslındaTabi tabi ben gördüm göreceğimi
Lyanna Mormont senin koltuk sallanıyor ben sana söyleyeyim @Vander son kulvardan ani ayaklar yapıyor şaşırtıcı şekilde
Her zaman bebeyim
Yok ya djdd daha önce de bir ara püslük olmustum regl olayım gecer dkdkkdDikkat et alışkanlık yapmasın canım
Tarihi marihi iş görürYazık yazık tarihi yer orası.
Sen de edepsiz olsana sen olmayınca kabak gıbı yaptıgım edepsızlıkler belli oluyor
Bıldırımlerden anlıyorum insanlar bir iki mesaja bakıp kaçıyorYalnız iyice apış arası kokan bıyıkları yeni terlemiş ergenlere döndük he. Yeni gelen üyelere kamışa su yürüdü mü diye sorarsak oldu bu grup
AHHAHHAHHAAH haykırdım resmen.Yalnız iyice apış arası kokan bıyıkları yeni terlemiş ergenlere döndük he. Yeni gelen üyelere kamışa su yürüdü mü diye sorarsak oldu bu grup
Ağdasız kaldık hepimizin bıyıklar uzadı zaten hahfhahaYalnız iyice apış arası kokan bıyıkları yeni terlemiş ergenlere döndük he. Yeni gelen üyelere kamışa su yürüdü mü diye sorarsak oldu bu grup
Nimet derken...Dün çarpılmadınız yırttınız ama şimdik nimetle dalga geçmekten çarpılacaksınız
Soranlars hitler modeli yapmaya çalıştığımı söyluyorumAğdasız kaldık hepimizin bıyıklar uzadı zaten hahfhaha
İtalyanlar geçmiş ya, ben turist olarak sadece makarna aldım.Dün çarpılmadınız yırttınız ama şimdik nimetle dalga geçmekten çarpılacaksınız
Yalnız iyice apış arası kokan bıyıkları yeni terlemiş ergenlere döndük he. Yeni gelen üyelere kamışa su yürüdü mü diye sorarsak oldu bu grup
Nimet tabii yalan mı ahfhhaNimet derken...
Dans mı? Ne dansı?
Benim tip Evanasence, ruh MFÖ.
Öyle mi diyorlarmış?Elleme ısırır diye de korkutalım tam olsun.
Ben de latin yapıyorum da ondan dans gördüğüm an atladım hemenSalsaya gidiyordum. Biraz da bachata öğrendim. Uzun zamandır dans gecelerine akamadım ama
Arada beyimle dans ediyoruz ama o başlangıç seviyesinde kaldığı için çok verimli olmuyor.
Benim tip ayşecik, ruh suzan avcı
Öyle mi diyorlarmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?