- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Ban yeme annem, ban yeme gülümmmYaptım yorumu tutamadım kendimi:
Aman ya..
Ay bdvde konu gördüm, ilkokul terk mi mezun mu adam ile üni. mezunu kız ilişkisi... Akıllanmayacak bizim hatunlar yok.
Lise değil abi ilkokul ilkokul ve erkek yani. Konuya yazasım bile gelmedi anlatamam laf diye.
Tamam hepimiz diyoruz okumakla olmaz sadece diye, eğitim, kültürü kapma yaşama apayrı bir şey, liseye kadar da olur demişliğim çok konu oldu aileyi tarif edince konu sahipleri ama konuyu gördüm resmen cinlendim ya. Millet "Okumakla adam olunmaz"a bağlamış yine.
Ay bdvde konu gördüm, ilkokul terk mi mezun mu adam ile üni. mezunu kız ilişkisi... Akıllanmayacak bizim hatunlar yok.
Lise değil abi ilkokul ilkokul ve erkek yani. Konuya yazasım bile gelmedi anlatamam laf diye.
Tamam hepimiz diyoruz okumakla olmaz sadece diye, eğitim, kültürü kapma yaşama apayrı bir şey, liseye kadar da olur demişliğim çok konu oldu aileyi tarif edince konu sahipleri ama konuyu gördüm resmen cinlendim ya. Millet "Okumakla adam olunmaz"a bağlamış yine.
Ahahsf hoşgeldin bebişim.Oğlan bugün öğle uykusunu 3 saat uyumuş (Maşallah deyin kızlar). Bizim uyku saati kaydı 11 buçuğa. Oğlanla babayı bıraktım içeri odaya, Şeker'imin başına çökmüşler garibimi kafesinden çıkarmışlar. O da manyamış bir parmaktan diğerine sek sek gezer aralarında. İçeri girmeden kapıdan döndüm sanki Kızılderisi kabilesi gibi ortam, bana ihtiyaç yok henüz. BDV sinirim hemen geçti geri geldim.
Allam kız sapıttı ahfhaahEvet artık kdkdkd düke hazırım sherloctan aldım gazı aldım gazı bir sahneyi geri alıp izliyorum sürekli
Kendi kendine yazışıyorsa zaarBen yorum yazdım, ablanın biri bana "boş yapma" başlıklı mesaj atmış asdfg
Yalnız altta "bu mesaja cevap verilemez" yazıyor, ilk defa gördüm. Benim yerime kendini engellemiş galiba sağ olsun
Olm Benedict izliycem diye gidip gidip napıyorsun doğru söyleBenedict için dkdkkd gidip de hazırlanayım iyi değilim benım kafa gitti
Mecburum fkdkkddk mecburum nasıl enerjimi atacamOlm Benedict izliycem diye gidip gidip napıyorsun doğru söyle
Kendi kendine yazışıyorsa zaar
Ahahsf hoşgeldin bebişim.
Allam kız sapıttı ahfhaah
Mecburum fkdkkddk mecburum nasıl enerjimi atacam
Ah o lüleler ah o maviş gözler
Ah o beyinnn
Ah o ............
Mecburum fkdkkddk mecburum nasıl enerjimi atacam
Ah o beyinnn
Ah o ............
Cidden çirkin ama rolü çekiciYa o adam hem çok çirkin hem çok yakışıklı değil mi? Bir tek bana mı öyle geliyor?
İlk bölümde "ulan bi diziye başlayalım dedik, başrol hiç iç açıcı değilmiş" dedim, 2. bölüme geçerken ellerim titriyordu asdfghj
Ahahdha sonra niye çarpılıyorum.Mecburum fkdkkddk mecburum nasıl enerjimi atacam
Ah o beyinnn
Ah o ............
Ayy canım çekti yaa. Üşenmezsem yarın yapayım ben de.Gittim içeri, dedim hadi puding yapıyoruz. "Haydi haydi" diye sevindiler. Ocağın başına geçtim, "Tencereyi ver", "Sen kuzu pudingi al oradan", "Sütü ver... Hepsini tencereye döktüm, adama "Şunu bi tutar mısın?" dedim kaçtım. Puding yaptırıyorum kendime adjhasdjka. Çok saflar kız.
Evet ya. Farklı bir karizması var adamın. Yakışıklı değil ama karizmatikYa o adam hem çok çirkin hem çok yakışıklı değil mi? Bir tek bana mı öyle geliyor?
İlk bölümde "ulan bi diziye başlayalım dedik, başrol hiç iç açıcı değilmiş" dedim, 2. bölüme geçerken ellerim titriyordu asdfghj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?