Coronasavar

Oğlan bugün öğle uykusunu 3 saat uyumuş (Maşallah deyin kızlar). Bizim uyku saati kaydı 11 buçuğa. Oğlanla babayı bıraktım içeri odaya, Şeker'imin başına çökmüşler garibimi kafesinden çıkarmışlar. O da manyamış bir parmaktan diğerine sek sek gezer aralarında. İçeri girmeden kapıdan döndüm sanki Kızılderisi kabilesi gibi ortam, bana ihtiyaç yok henüz. BDV sinirim hemen geçti geri geldim.

Sadece o degil, 130binlik arabada kültürlü olmak ile esdeger görüldü. Sanki ilkokul mezunlar zengin olamiyormus gibi. Torpilin girla döndügü ülkede!

Sorun orda degil ki, daha 20 yil önce çoçugunu okula yollamayan aile nasil bir aile bile düsünmüyorlar kizlar. Gerçe bdv'ye bakarsan, hiçbirsey düsünmüyorlar. Halen "kv'de ile beraber yasasam mi" diye konular açiliyor.

Bu aksam burasi cok sakinmis ama yaa hu huuu

Ben yorum yazdım, ablanın biri bana "boş yapma" başlıklı mesaj atmış asdfg
Yalnız altta "bu mesaja cevap verilemez" yazıyor, ilk defa gördüm. Benim yerime kendini engellemiş galiba sağ olsun

Ahahsf hoşgeldin bebişim.

Evet artık kdkdkd düke hazırım sherloctan aldım gazı aldım gazı bir sahneyi geri alıp izliyorum sürekli
Allam kız sapıttı ahfhaah

Benedict için dkdkkd gidip de hazırlanayım iyi değilim benım kafa gitti

Ahahsf hoşgeldin bebişim.

Allam kız sapıttı ahfhaah

Gittim içeri, dedim hadi puding yapıyoruz. "Haydi haydi" diye sevindiler. Ocağın başına geçtim, "Tencereyi ver", "Sen kuzu pudingi al oradan", "Sütü ver... Hepsini tencereye döktüm, adama "Şunu bi tutar mısın?" dedim kaçtım. Puding yaptırıyorum kendime adjhasdjka. Çok saflar kız.

Mecburum fkdkkddk mecburum nasıl enerjimi atacam
Ah o lüleler ah o maviş gözler
Ah o beyinnn
Ah o ............

Ya o adam hem çok çirkin hem çok yakışıklı değil mi? Bir tek bana mı öyle geliyor?
İlk bölümde "ulan bi diziye başlayalım dedik, başrol hiç iç açıcı değilmiş" dedim, 2. bölüme geçerken ellerim titriyordu asdfghj

Cidden çirkin ama rolü çekici
Dışarda gorsem bakmam ıyy burna bak şeyinden daha buyuk derim

Mecburum fkdkkddk mecburum nasıl enerjimi atacam
Ah o lüleler ah o maviş gözler
Ah o beyinnn
Ah o ............
Ahahdha sonra niye çarpılıyorum.

Ayy canım çekti yaa. Üşenmezsem yarın yapayım ben de.

Evet ya. Farklı bir karizması var adamın. Yakışıklı değil ama karizmatik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…