- 12 Haziran 2019
- 18.404
- 111.579
- 598
- 37
Şimdi de karpuzlaştım annem. Evrimim nereye gidiyor bilmiyorum. En son acurlaşıp birinin elinde kalacağım gibime geliyor.
Acur diyince neden idrak aklına geldi diye sorucam ama korkuyorumŞimdi de karpuzlaştım annem. Evrimim nereye gidiyor bilmiyorum. En son acurlaşıp birinin elinde kalacağım gibime geliyor.Idrakyollariiltihabi acur dedim de aklıma sen geldin, bi yoklayayım dedim. İyisin inş bacım?
Acur diyince neden idrak aklına geldi diye sorucam ama korkuyorum
Ahahaha foto bir kere paylasilirTekrar paylaşır mısın? Fantezik mi değil mi emin olmak istiyorum da. Başka derdim yok.
Limonsuzcayım ne kadar da kibarAcur diyince neden idrak aklına geldi diye sorucam ama korkuyorum
Yoö öyle bi kural yok; aha 3.ye attırıyorum... Pcye pozu yani:Ahahaha foto bir kere paylasilir
Bence sen bunun profil fotoğrafı yap en iyisi, yükle sil uğraşma boşunaYoö öyle bi kural yok; aha 3.ye attırıyorum... Pcye pozu yani:
Eki Görüntüle 2610295
Night'tan öğrenmen gereken bazı şeyler var.Ahahaha foto bir kere paylasilir
Ben de kaçırdım yahuLyanna neresini attı ya ben kaçırdım mı
Hahaha niye kivrandirayim yaYoö öyle bi kural yok; aha 3.ye attırıyorum... Pcye pozu yani:
Alıntılar kıvrandırırsın geri alam hemen
Hih sanki seni gordukNight'tan öğrenmen gereken bazı şeyler var.
Yok o ısrar edilince bence fjjddHahaha niye kivrandirayim ya
Yalniz cidden insan bi kere paylasinca baska da paylasasi geliyormus anladim su an seni ahshs
Hahaha niye kivrandirayim ya
Yalniz cidden insan bi kere paylasinca baska da paylasasi geliyormus anladim su an seni ahshs
Malzeme guzel olunca paylasirsin tabii. Ben napamDi mi?
Mübtelası oldum mübtelağsı.
Beni görmek kolay ki, azıcık huyuma gidince herkese şey ediyorum.Hih sanki seni gorduk
Göremedim, bebem uyandı karpuz şarkısında dans ediyorduk!Alıntılamayın dafilmdelisi benim bu pozum sonrası maskeli paylaştı böyle gız göstermedi yüzünü:
Bu benim arıtma tesisi stajdakyen fotom. Okul zamanı. İşimiz hep boktu, reel bok.
Malzeme guzel olunca paylasirsin tabii. Ben napam
Önce magnum yiyeyim sonra çünkü önce enerji toplamam lazım
Aha böyle.
Hadi kalkın
Egzersiz neyim yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?