- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Boşan dediklerimizin ahı mı tuttu acabaYa burayı bırak buradaki hiç kimse böyle değildi ki. Biz en son bir derdim var bölümünde naif bir şekilde dert dinleyip derman olmuyor muyduk? Ne oldu bize he?
YaaaYa burayı bırak buradaki hiç kimse böyle değildi ki. Biz en son bir derdim var bölümünde naif bir şekilde dert dinleyip derman olmuyor muyduk? Ne oldu bize he?
İlk grup ilk zenciyi kim dedi acabağğğ? Kim dedi alla alla yav acabağğ.Ya burayı bırak buradaki hiç kimse böyle değildi ki. Biz en son bir derdim var bölümünde naif bir şekilde dert dinleyip derman olmuyor muyduk? Ne oldu bize he?
Ya burayı bırak buradaki hiç kimse böyle değildi ki. Biz en son bir derdim var bölümünde naif bir şekilde dert dinleyip derman olmuyor muyduk? Ne oldu bize he?
YaaaDemiyor ki gözleri ayakları gördükten sonra fanteziye geçtik
Ooo kadın kavgasıııHe oluyorduk
Night la sen ejderyalı tarifler veriyordun
Yine goygoy.
Hiç görmedimYabanelma hanımefendi gibi aklı basında yorumunu.
Kimi kandırıyorsun kızım sen?
(Dikkat edin birazdan buralar pislesecek)
(Hayır neyime güvendim, idrak beni ezer yer)
İlk grup ilk zenciyi kim dedi acabağğğ? Kim dedi alla alla yav acabağğ.
Her şey ayağından sonra oldu farkındaysanYa ben mi dedim güzelliğim karşısında çarpılın da kendinizden geçin diye ben mi dedim hee
Bak sen benlen çok uğraşıyorsun ben hala bakireyim iftira atma!
He oluyorduk
Night la sen ejderyalı tarifler veriyordun
Yine goygoy.
Hiç görmedimYabanelma hanımefendi gibi aklı basında yorumunu.
Kimi kandırıyorsun kızım sen?
(Dikkat edin birazdan buralar pislesecek)
(Hayır neyime güvendim, idrak beni ezer yer)
40 kere söylersen olurmuş diyolla204982034 kere zenci ve çük dedim, demeye de devam ediyorum.
Bir kere ben insanları güldürüp dertlerini unutturuyordum ama sen durup durup yok üç çocuk doğurdum yok evde Katya var yok kocam ayak masajı yapıyor. Neyin havası bu neyin bi sen mi zenginsin? Havyar aldım ben bu ay haberin var mı?
Havya almışsındır, havyar olsa duramazsınBir kere ben insanları güldürüp dertlerini unutturuyordum ama sen durup durup yok üç çocuk doğurdum yok evde Katya var yok kocam ayak masajı yapıyor. Neyin havası bu neyin bi sen mi zenginsin? Havyar aldım ben bu ay haberin var mı?
40 kere söylersen olurmuş diyolla
Havyarın bundan haberi var miBir kere ben insanları güldürüp dertlerini unutturuyordum ama sen durup durup yok üç çocuk doğurdum yok evde Katya var yok kocam ayak masajı yapıyor. Neyin havası bu neyin bi sen mi zenginsin? Havyar aldım ben bu ay haberin var mı?
AhahhaHadi inş. Herkesin dediği kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?