- 18 Ekim 2018
- 7.890
- 32.656
Seninki yine iyimiş ben her sabahYa size bir günaydın şarkısı yazacaktım.
Eskiden kafamda ilk canlanan,
Günaydın sevgilim, ne güzel bir gün değil mi?
her şeyi bir yana bırakıp biraz daha sevişelim mi
Olurdu..
Şu an kafamda çalan,
guuuunaaaayyyydın de anneye babaya
Guunaydın de arkadaşlarına
Günaydın de dünyaya
Gülümsesinler sana
bugün de libido öldürdüm çok şükür
Ovv sütçü, alırım bir dal.Seninki yine iyimiş ben her sabah
"Kalk artık sabah oldu,
Her taraf renkle doldu,
Okul vakti yaklaştı,
Sütçü köşeyi döndü"
diye uyanıyorum
Vandi beni korkutuyorsun bebemGünaydın forumun en akıllı en muhabbeti güzel kadınları ve kızı(lyanna)
Eskiden serviste Elvan Dalton çalardı radyoda. Sabahin 7.40inda beynimde Elvan Dalton cinlardi. Cok zor zamanlar gecirdim cok ahshhsYa size bir günaydın şarkısı yazacaktım.
Eskiden kafamda ilk canlanan,
Günaydın sevgilim, ne güzel bir gün değil mi?
her şeyi bir yana bırakıp biraz daha sevişelim mi
Olurdu..
Şu an kafamda çalan,
guuuunaaaayyyydın de anneye babaya
Guunaydın de arkadaşlarına
Günaydın de dünyaya
Gülümsesinler sana
bugün de libido öldürdüm çok şükür
Off servis dediğin umarım lise servisidir.Eskiden serviste Elvan Dalton çalardı radyoda. Sabahin 7.40inda beynimde Elvan Dalton cinlardi. Cok zor zamanlar gecirdim cok ahshhs
Sirketin servisiOff servis dediğin umarım lise servisidir.
Bizimki de öyleydi. Hormon kokuları arasında elvan dalton, ankaralı bilmem ne falan.
Sabah kalkar kalkmaz coşuyorlar tabi ergen erkekler.
Benim lise servisim çok cafcaflıydı, erkekler dötünü açardı selamlama içinOff servis dediğin umarım lise servisidir.
Bizimki de öyleydi. Hormon kokuları arasında elvan dalton, ankaralı bilmem ne falan.
Sabah kalkar kalkmaz coşuyorlar tabi ergen erkekler.
Asıl ben korkuyom senden kobra falanSirketin servisiradyoda bir anda baslardi. Çalışırken bir anda açın kızlar arayı, salıyom kobrayı varoooo diyesim gelirdi
Oo mekanın sahibi geri gelmis ahshshHu huuu
Hava guzel bahce keyfisi yapiyorum ben. Burada degil ama evde. Forumda bahce yok ki. Beni çıldırtmak mi istiyorsun sen? Forumda bahce yokNabiyonuz burda yine?
Benim de bahçem yok sen beni kıskançlıktan çatlatmaya mı çalışıyorsun kadın.Hava guzel bahce keyfisi yapiyorum ben. Burada degil ama evde. Forumda bahce yok ki. Beni çıldırtmak mi istiyorsun sen? Forumda bahce yok
Umutsuzca koca ariyorum ahshdhBenim de bahçem yok sen beni kıskançlıktan çatlatmaya mı çalışıyorsun kadın.
Ama ben de evliyim naber, kocam var
Bahçeyle kocayı takas edebilirimUmutsuzca koca ariyorum ahshdh
Umutsuz değiliz bugün ondan galibasıNiye eylemediniz peki