- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.015
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noldu la niye birden aydınlanma geldi ahshshsÇok pissiniz ya, muhabbet ortası katılınca burada bir üye vardı, limonsuzçay mıydı, öyle muamele görmüşüm, eline alan çakmış arkadaş.
Hayınlar!!
Siz biliyor musunuz bu geçmişle her gün alın yazısı gibi kk da yaşamak nedir
Zart diye ortadan girdiydim muhabbete , meğer siz bana girmişiniz, el insaf bu kadar yapılır mı gavur muyum la ben...Noldu la niye birden aydınlanma geldi ahshshs
Seninkini bekliyoruz halaYazın la kendime başka arkiler bulurum haaaaa millet çıkarıp masaya vurmaya mı gitti?
Benimki öyle ortaya çıkmaz hemen bir şerefi bir asaleti varSeninkini bekliyoruz hala
Zaman kötü film, kollayacan.. kendini.Zart diye ortadan girdiydim muhabbete , meğer siz bana girmişiniz, el insaf bu kadar yapılır mı gavur muyum la ben...
İnsanoğlu unutuyor bacım, ben coronasavar ve günahlarını unutmuşum da masım masım bakmışım
30luk diye atan tutan vardı, nasıl sığdırdın şerefineBenimki öyle ortaya çıkmaz hemen bir şerefi bir asaleti var
Dost kazığı değil mübarek idrakın sehpalarından yapmışsınız bana.Zaman kötü film, kollayacan.. kendini.
Sen de ne merakli çıktın kaldirmaya yahu sabah sabah bi dur heleKalkın yetti garii hanımlarrrr kadınlar ve kızlar
Sabah kendiliğinden kalkmıyor mu zaten şey insanlar ?Sen de ne merakli çıktın kaldirmaya yahu sabah sabah bi dur hele
Sen meraklı değil misin?Sen de ne merakli çıktın kaldirmaya yahu sabah sabah bi dur hele
Sana yanlızlık yaramamış kuzum, buradan kaldırmalı yatırmalı ekmek çıkmaz sanaKalkın yetti garii hanımlarrrr kadınlar ve kızlar
3 bebeden sonra yeni ölmesi...Ya size bir günaydın şarkısı yazacaktım.
Eskiden kafamda ilk canlanan,
Günaydın sevgilim, ne güzel bir gün değil mi?
her şeyi bir yana bırakıp biraz daha sevişelim mi
Olurdu..
Şu an kafamda çalan,
guuuunaaaayyyydın de anneye babaya
Guunaydın de arkadaşlarına
Günaydın de dünyaya
Gülümsesinler sana
bugün de libido öldürdüm çok şükür