- 18 Ekim 2018
- 7.901
- 32.721
- 548
o ceza puanlarını görebiliyor muyuz? kendiminkini merak ediyorum da benAktif ceza puanları yüksek olanları sistem 1 aya kadar bile banlayabiliyor.
Kapı gibi hatun, çinli olmadığını anlarlar bence.Çinli zannedip dövmeseler bari
Boydan kurtarıyor zannediyorumKapı gibi hatun, çinli olmadığını anlarlar bence.
En azından tırsabilirler
8-9 gün sonra aniden acil işim çıkabilirSiz asıl günlerce oğlu ve eşiyle vakit geçirip enerjisini atamayacağı için patlamaya hazır bomba gibi dönecek Gangsta'nın bu topikte yazacaklarından ürperin
8-9 gün eş, çocuk, çamaşır suyu, kolonya ve ev işi aman Ya Rabbiiiii:)))
Sen uslu çocuksun yoktur senin ceza puanın. İnek öğrenci yaa.o ceza puanlarını görebiliyor muyuz? kendiminkini merak ediyorum da ben
Temenniler bu yöndeBoydan kurtarıyor zannediyorum
Temenniler bu yönde
Yabana ne oldu ya biri anlatsın bana.
Yaban diye biri yok artıkTemenniler bu yönde
Yabana ne oldu ya biri anlatsın bana.
O da uzun gidiyor, hem gangsta hem yaban ağır oldu ya.Ben de anlamadım ban yiyecek birşey de yok profilinde ama
O da uzun gidiyor, hem gangsta hem yaban ağır oldu ya.
Onlar gelene kadar ohooo karantina biter herhalde.
Yaban gibi hatun da nasıl ban alıyor anlamıyorum
Hatunun da bozduk ayarını, iyi mi...Arlıyaban
Kadın yıldı sonunda bize laf anlatmaya çalışmaktan, bastı küfrü herhalde.Arlıyaban
Kadın yıldı sonunda bize laf anlatmaya çalışmaktan, bastı küfrü herhalde.
Burda arlı o bdv de yardırıyorKadın yıldı sonunda bize laf anlatmaya çalışmaktan, bastı küfrü herhalde.
HocamSen uslu çocuksun yoktur senin ceza puanın. İnek öğrenci yaa.
Hocaam ödev vardıı de bari bi de
Benim bütün notlarım kesin beş pekiyidir.o ceza puanlarını görebiliyor muyuz? kendiminkini merak ediyorum da ben
He kesinBenim bütün notlarım kesin beş pekiyidir.
Arkadaşım ben toplam 2 kere ban yedim bunca senede. Parlak kariyerime nazar boncuğu niteliğinde onlar da. Hayret bir şeysiniz ya.He kesin5 5 yemişsindir banları
Sana da sıra gelecek yafrım bekleArkadaşım ben toplam 2 kere ban yedim bunca senede. Parlak kariyerime nazar boncuğu niteliğinde onlar da. Hayret bir şeysiniz ya.
2 mi vay beArkadaşım ben toplam 2 kere ban yedim bunca senede. Parlak kariyerime nazar boncuğu niteliğinde onlar da. Hayret bir şeysiniz ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?