Gezmiyor musunuz?He yani, sanki biz cıbıl geziyoruz
Bunnar bizim memitoları kıskanıyolar bacım, ben sana diyeyim.He yani, sanki biz cıbıl geziyoruz
Sermaye düşmanı bunlar.Bunnar bizim memitoları kıskanıyolar bacım, ben sana diyeyim.
Memitonun memitodan başka dostu yokmuş, anladım.
Sermaye düşmanı bunlar.
memesizler gözü yaşlıBunnar bizim memitoları kıskanıyolar bacım, ben sana diyeyim.
Memitonun memitodan başka dostu yokmuş, anladım.
Ders çalışıyor galibaO değil de küçük @Vander nerede?
Aferin ona benim gibi olmasınDers çalışıyor galiba
Çalışsın o ya. Oyalamayin çocuğu. Yarın obur gun acilde karşımıza çıkacak, ben kalp masajı bilmem, o derse kk yuzunden calisamamistim diyecek, olecegiz oracikta.Ders çalışıyor galiba
Ahaha düşünsene, kalp masajını bırakın ben size gıybetleri anlatayım dermişÇalışsın o ya. Oyalamayin çocuğu. Yarın obur gun acilde karşımıza çıkacak, ben kalp masajı bilmem, o derse kk yuzunden calisamamistim diyecek, olecegiz oracikta.
@Vander ya özelden adını yaz yolla, ya çalış bebeğim.
Gıybet olsa neyse buradaki muhabbetleri anlatmasa bariAhaha düşünsene, kalp masajını bırakın ben size gıybetleri anlatayım dermiş
Aferin ona benim gibi olmasınbende yarından sonra pazartesiye kadar kampa alacağım kendimi galiba. Ama foto paylaşırsınız kesin arkamdan hazır A Arya_Stark01 ın laneti bana geçmişken
Onu anlatabilir ya, kısmetin nereden çıkacağı belli olmazGıybet olsa neyse buradaki muhabbetleri anlatmasa bariBir Lyanna vardı, yeşil önlük severdi diye
Düşünsene kısmetini vander buluyormuşOnu anlatabilir ya, kısmetin nereden çıkacağı belli olmaz
Asistan falan duyar belki
O zamana kadar başka kısmetin çıkardı belki, ümitsiz olmamak lazım.Onu anlatabilir ya, kısmetin nereden çıkacağı belli olmaz
Asistan falan duyar belki
Bulsun yaparımDüşünsene kısmetini vander buluyormuşnikah şahidin yaparsın artık
Jinekolog olsun benceBulsun yaparım
Tercih sırası cerrahi branşlar (genel cerrah, beyin cerrahı, kalp damar), ortopedi, nöroloji, kardiyoloji veya dahiliye, acil şeklinde gidiyor. Üroloji de olur, fena geyik dönüyor ürologla.
Bunlar dışındaki branşlar da tabii ki kabulumdür, yanlış anlaşılma olmasın
Jinekolog da olur fark etmezJinekolog olsun bence
Ay ben doktor sevgili istemem alana da mani olmam ama
Çok çalışıyorlar, ben onların stresini çekememJinekolog da olur fark etmez
Doktor niye istemiyorsun ya? Misler gibi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?