• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ay oh be, linç yeme tehlikesi olmadan corona günlerinde geyik yapabiliciiz.
Gerçekten biraz kafa dağıtmaya ihtiyacımız var, bugün keyfim kaçıştı haberler yüzünden, tekrar eski performansıma dönebilmek için kulaklarımı feda edip onlarca 9/8'lik dinledim:KK70:

Durun size yarmagül olmanın 5 şartından birini göndereyim :

IMG_20200324_212456.jpg

Gerçekten biraz kafa dağıtmaya ihtiyacımız var, bugün keyfim kaçıştı haberler yüzünden, tekrar eski performansıma dönebilmek için kulaklarımı feda edip onlarca 9/8'lik dinledim:KK70:
Kafa dağıtmaya ihtiyaç oluyor gerçekten bende böyle zamanlarda Mezdeke dinlerim :KK70:cocuklarla beraber müthiş bir ahenk içinde eşlik ediyoruz müziğin ritmine.:KK70:

Kafa dağıtmaya ihtiyaç oluyor gerçekten bende böyle zamanlarda Mezdeke dinlerim :KK70:cocuklarla beraber müthiş bir ahenk içinde eşlik ediyoruz müziğin ritmine.:KK70:
İyi geliyor gerçekten, ne kadar darbuka solo varsa dinledim:KK70: hazır kendime gelmişken raporlara da bakayım :)))

Kahvaltılık olarak fırında yumurtalı ekmek yapar mısınız hiç?
İlk aklıma o geldi, kahvaltı tarifi vereyim.
Yaparız kızartmasını yada fırına veriyoruz üzerine sucuk kaşar falan. Ama yakın zamanda yapmadık,. yarın için olabilir.

Back