• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

corona'da burun akıntısı olur mu?

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
sürekli burnum akıyor öyle başladı, şimdi ateşlendim ama çok yüksek değil heralde. bi de hafif öksürük var genzime aktığı için.

benim hep ağır geçer zaten normalde. o yüzden korkmamaya çalışıyorum. inşallah corona değildir her yerim ağrıyor, başım ağrıyor. odamdan çıkmıyorum ama arada çıktım. ailemle yaşıyorum.

sürekli burnum akıyor öyle başladı, şimdi ateşlendim ama çok yüksek değil heralde. bi de hafif öksürük var genzime aktığı için.

benim hep ağır geçer zaten normalde. o yüzden korkmamaya çalışıyorum. her yerim ağrıyor, başım ağrıyor. odamdan çıkmıyorum ama arada çıktım. ailemle yaşıyorum.
Canim boyle bi salgin da var yinede git bi test yaptr derim ben insallah kucuk bir soguk alginligidir geçmis olsun..

Kaşıntıyla ve göz sulanmasıyla başladı ailecek gecırdık 2 3 gün sürüyor
ben de oğlumla beraber geçirdim c.tesi akşamından bugüne daha yeni yeni topladık
ateş yoktu bizde ama

B bendekidurumlar koronada salgı şeklinde belirti olmuyormuş bildiğim kadarıyla, yanlış da bilgi vermek istemem ama istersen bir doktora görün

Bende de şu sıralar burun akıntısı ve hapşırma var. Devlet hastanesine acilden girip röntgen çektirttim, temiz çıktı. "Bu sıralar nezle ve soğuk algınlığı vakaları çok oluyor, panik yapmayın,coronadan dolayı herkesin psikolojisi bozuk" dediler. Boğaz ve burun spreyimi alıp evin yolunu tuttum haliyle :KK53:

benim hep ağır geçer zaten normalde. o yüzden korkmamaya çalışıyorum. inşallah corona değildir her yerim ağrıyor, başım ağrıyor. odamdan çıkmıyorum ama arada çıktım. ailemle yaşıyorum.
Merhaba durumunuz nasıl ? Uçak yolculuğu yapmak zorunda kaldım ben de iki gün önce . Geldiğimden beri burnum akıyor hafif başağrısı da var hapşırıkla. Ben de merak ediyorum belirtilerde bunlar var mı diye

Bizde şimdi bu durumdayız cocuklarla ben ateş hafif arada var öksürük burun akıntısı gözlerde sulanma halsizlik bogaz ağrısı acısı sesimiz kısıldı resmen hastaneye de gitmedik bu korona değil orayada gidip korona olmak istemiyorum dikkat etmeyen birine denk geldim test yaptırmak için gelip kızımla arkamda sıra beklemiş o günden beri son oldu

Back