- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 158
- 33
- Konu Sahibi Helenistik08
-
Yok canım eşimde falan bişey, inşallah dediğin gibi normal griptirBu sıralar normal grip de var ortada. Belki öyledir dikkat edin. Ailenizde başkasında belirti yoksa korona olmayabilir
Tomografiye söyleyin hamile olduğunuzu tomografi çekmezlerBoğaz kaşıntısı oldu bir iki gün sonra koku duyum gitti şuan iki gün oluyo kokunun zerresi yok sanki burnum yok yani o derece bide hamileyim
Nasıl kaptım nereden kaptım hiç bir fikrim yok sadece 4 gün önce boğazda kaşıntı hissi ve koku kaybı şikayetim oluştu,akşam testimin pozitif geldiğini öğrendim şimdi de tomografi için bekliyorum eşim ve kızım ayrı binada onlarda hiç bir belirti yok test verecekler onlarda inşallah onlarda yoktur diye dua ediyorum artık.
Yok canım bir haftadır hastanedeyim..
Çok geçmiş olsunÖncelikle çok geçmiş olsun Moralini yüksek tutki en hafif şekilde atlatabilesin.. Ben şuan tedavi gördüğüm hastaneden yazıyorum.. Belirtilerimiz aynı ve inşAllah ilerlemez rahatsızlığın erken farketmez iyi olmuş.. Kronik rahatsızlığın yoksa daha çabuk atlatırsın inşAllah
Haftayı beklememen gerekiyor bence.Boğaz kaşıntısı oldu bir iki gün sonra koku duyum gitti şuan iki gün oluyo kokunun zerresi yok sanki burnum yok yani o derece bide hamileyim
Belki evham yapmışsınızdır.. Bişey olmaz Allah’ın izniyle name limon iç c vitamini içeren şeyler ye iç bol bol.. Zencefil sarımsak herkese tavsiyem bunların faydasını çok gördüm yanmalarım çabuk geçtiBilmiyorumki böyle devam ederse giderim şimdilik bekliyorum bakalım belki grip falandır diye ama burun akıntısı tıkanıklığı falan da yok
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.En kısa zamanda atlatmanız dileğiyle
Belirtiniz var öıGidip ben test yaptirmam istiyorum deyince yapiyorlar mi?
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Haftayı beklememen gerekiyor bence.
Konu sahibi size de geçmiş olsun
Yutuyimmi öyle direk, bebeğe zararı yokmudur canım
Bas agrisi bacak agrisi bogazda cok hafif siziBelirtiniz var öı
İnşallah inşallah bir de hamilesin. Aman dikkat et çıkma bir yereYok canım eşimde falan bişey, inşallah dediğin gibi normal griptir
Devlet hastanesine gidip acilde virüs için ayrı bölümler var oraya başvurucaksın.. Onlar ne yapman gerektiğini tek tek söylüyor zaten ama tedbirli git canım eldiven tak uzak dur insanlardan olabildiğince beklerken falan elini yüzüne falan yaklaştırma bile.. iki tane maske tak ve eve gelince duş al hemen kıyafetlwrinide yıka bekletmeBas agrisi bacak agrisi bogazda cok hafif sizi
Aslinda bunlar 1,5 haftaya yakindir var ama hic onemsemedim. Hava cok sicak yorgunluk diye gecistirdim taaa ki komsumuzun corona oldugunu ogrenene kadar. Nitekim asansoru kullandim cok kez.
test haptirmam lazim bu surecte kimseyi risket atmamak icin evde calismaya basladim.
ama testi nasil yaptiricam bilmiyorum. Disari ciksam bulastirirsam diye de tedirginim. Saglik ocagi yardimci olamaz herhalde.
Geçmiş olsun evden hiç çıkmadan mı kaptınızNasıl kaptım nereden kaptım hiç bir fikrim yok sadece 4 gün önce boğazda kaşıntı hissi ve koku kaybı şikayetim oluştu,akşam testimin pozitif geldiğini öğrendim şimdi de tomografi için bekliyorum eşim ve kızım ayrı binada onlarda hiç bir belirti yok test verecekler onlarda inşallah onlarda yoktur diye dua ediyorum artık.
Devlet hastanesi yakin gidebilirim. SagolDevlet hastanesine gidip acilde virüs için ayrı bölümler var oraya başvurucaksın.. Onlar ne yapman gerektiğini tek tek söylüyor zaten ama tedbirli git canım eldiven tak uzak dur insanlardan olabildiğince beklerken falan elini yüzüne falan yaklaştırma bile.. iki tane maske tak ve eve gelince duş al hemen kıyafetlwrinide yıka bekletme
Markette bir yere dokunsaniz dahi kapabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız yoksa ayakustunde atlatirsiniz ki zatennhastaneden eve gondermisler. Bu yuzden kafaniza takmayin. Beslenmenize ozen gosterin.Nasıl kaptım nereden kaptım hiç bir fikrim yok sadece 4 gün önce boğazda kaşıntı hissi ve koku kaybı şikayetim oluştu,akşam testimin pozitif geldiğini öğrendim şimdi de tomografi için bekliyorum eşim ve kızım ayrı binada onlarda hiç bir belirti yok test verecekler onlarda inşallah onlarda yoktur diye dua ediyorum artık.
Gidip test yapmayarak hata yapıyorsun.. Hamileler özel gözetim altnda tutuluyor.. bir akrabann kızı hamile ve koronaydı.. ona uygun tedaviyle 3 güne negatif alp çıktı hastaneden..Boğaz kaşıntısı oldu bir iki gün sonra koku duyum gitti şuan iki gün oluyo kokunun zerresi yok sanki burnum yok yani o derece bide hamileyim
Ayyy inşAllah değilsindir canım Rabbim yardımcın olsun yorgunluktur sadece belki.. Ama sen her ihtimale karşı yaptır yinede yaptırıp sonuç çıkana kadar maske tak evde ne olur ne olmaz.. kanda çıkmayabilşyor bazen sürüntüde çıkıyorDevlet hastanesi yakin gidebilirim. SagolUmarim degilimdir cok korkuyorum. 9 aylik bebegim ve seker hastasi annem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?