Corona testim pozitif

Helenistik08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2018
109
122
53
38
Nasıl kaptım nereden kaptım hiç bir fikrim yok sadece 4 gün önce boğazda kaşıntı hissi ve koku kaybı şikayetim oluştu,akşam testimin pozitif geldiğini öğrendim şimdi de tomografi için bekliyorum eşim ve kızım ayrı binada onlarda hiç bir belirti yok test verecekler onlarda inşallah onlarda yoktur diye dua ediyorum artık.

Çok geçmiş olsun atlatırsınız İnsaaallh rabbim acil şifalar versin

Öncelikle çok geçmiş olsun Moralini yüksek tutki en hafif şekilde atlatabilesin.. Ben şuan tedavi gördüğüm hastaneden yazıyorum.. Belirtilerimiz aynı ve inşAllah ilerlemez rahatsızlığın erken farketmez iyi olmuş.. Kronik rahatsızlığın yoksa daha çabuk atlatırsın inşAllah

Nasil test yaptirdiniz? Bende suphedeyim. Gitsem yaparlar mi?

Ya sen hastahanedemisin kuzum ben evde biliyordum

Boğaz kaşıntısı oldu bir iki gün sonra koku duyum gitti şuan iki gün oluyo kokunun zerresi yok sanki burnum yok yani o derece bide hamileyim
Bencede test yapmanızda fayda var ve çok çok korunaklı bi şekilde girip çıkın yoksa kapma ihtimalinizde yüksek

Bencede test yapmanızda fayda var ve çok çok korunaklı bi şekilde girip çıkın yoksa kapma ihtimalinizde yüksek
Bilmiyorumki böyle devam ederse giderim şimdilik bekliyorum bakalım belki grip falandır diye ama burun akıntısı tıkanıklığı falan da yok

Gidemem korkumdan Başka bi rahatsızlığı yok ki ama daha kötü olmadan atlatırım belki hastane ilaç falan gebelikten dolayı korkuyorum ya gitmeye
Canım yapma belki başka şey yaparlar miden hassas değilse sabah akşam bir adet sarımsak at ağzına

Bilmiyorumki böyle devam ederse giderim şimdilik bekliyorum bakalım belki grip falandır diye ama burun akıntısı tıkanıklığı falan da yok
Bu sıralar normal grip de var ortada. Belki öyledir dikkat edin. Ailenizde başkasında belirti yoksa korona olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…