- 18 Mart 2018
- 109
- 122
- 53
- 38
- Konu Sahibi Helenistik08
-
Nasıl kaptım nereden kaptım hiç bir fikrim yok sadece 4 gün önce boğazda kaşıntı hissi ve koku kaybı şikayetim oluştu,akşam testimin pozitif geldiğini öğrendim şimdi de tomografi için bekliyorum eşim ve kızım ayrı binada onlarda hiç bir belirti yok test verecekler onlarda inşallah onlarda yoktur diye dua ediyorum artık.
Ayyy bu ara hep bu belirti deniyor ... Git doktoraBoğaz kaşıntısı oldu bir iki gün sonra koku duyum gitti şuan iki gün oluyo kokunun zerresi yok sanki burnum yok yani o derece bide hamileyim
Nasil test yaptirdiniz? Bende suphedeyim. Gitsem yaparlar mi?Nasıl kaptım nereden kaptım hiç bir fikrim yok sadece 4 gün önce boğazda kaşıntı hissi ve koku kaybı şikayetim oluştu,akşam testimin pozitif geldiğini öğrendim şimdi de tomografi için bekliyorum eşim ve kızım ayrı binada onlarda hiç bir belirti yok test verecekler onlarda inşallah onlarda yoktur diye dua ediyorum artık.
Ya sen hastahanedemisin kuzumÖncelikle çok geçmiş olsun Moralini yüksek tutki en hafif şekilde atlatabilesin.. Ben şuan tedavi gördüğüm hastaneden yazıyorum.. Belirtilerimiz aynı ve inşAllah ilerlemez rahatsızlığın erken farketmez iyi olmuş.. Kronik rahatsızlığın yoksa daha çabuk atlatırsın inşAllah
Bencede test yapmanızda fayda var ve çok çok korunaklı bi şekilde girip çıkın yoksa kapma ihtimalinizde yüksekBoğaz kaşıntısı oldu bir iki gün sonra koku duyum gitti şuan iki gün oluyo kokunun zerresi yok sanki burnum yok yani o derece bide hamileyim
Gidemem korkumdanAyyy bu ara hep bu belirti deniyor ... Git doktora
Yok canım bir haftadır hastanedeyim..Ya sen hastahanedemisin kuzumben evde biliyordum
Gidemem korkumdanBaşka bi rahatsızlığı yok ki ama daha kötü olmadan atlatırım belki hastane ilaç falan gebelikten dolayı korkuyorum ya gitmeye
Bilmiyorumki böyle devam ederse giderim şimdilik bekliyorum bakalım belki grip falandır diye ama burun akıntısı tıkanıklığı falan da yokBencede test yapmanızda fayda var ve çok çok korunaklı bi şekilde girip çıkın yoksa kapma ihtimalinizde yüksek
Geçmezse öyle yapıcam haftaya falan bakalımbebegin icin risk dogurabilecek bir surec. Ozel hastaneye git ama mutlaka test yaptir
Canım yapma belki başka şey yaparlar miden hassas değilse sabah akşam bir adet sarımsak at ağzınaGidemem korkumdanBaşka bi rahatsızlığı yok ki ama daha kötü olmadan atlatırım belki hastane ilaç falan gebelikten dolayı korkuyorum ya gitmeye
Bu sıralar normal grip de var ortada. Belki öyledir dikkat edin. Ailenizde başkasında belirti yoksa korona olmayabilirBilmiyorumki böyle devam ederse giderim şimdilik bekliyorum bakalım belki grip falandır diye ama burun akıntısı tıkanıklığı falan da yok
Yutuyimmi öyle direk, bebeğe zararı yokmudur canımCanım yapma belki başka şey yaparlar miden hassas değilse sabah akşam bir adet sarımsak at ağzına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?