Corona testim pozitif

Arkadaşın böyle bir akıl vermesi doğru degil o konuya katiliyorum ama coronanin tedavisinde kullanilan ilaç başka bir hastaligin tedavisinde kullanilan bir ilaç yani corona için uretilmemiş ve gercekten ciddi yan etkileri olabilen bir ilaç.Arkadasta yan etki yapmis olabilir agir gecirmedigi icinde doktoruda yan etkileri biliyordur birakabilirsin demistir karsidaki insan birakmak isteyince

Ben bugün rapor tarihime baktım. Tarihi yanlış hatırlıyormusum. Ben 22 ocak-25 Ocak arası 3 gün hasta olmuşum.tat ve koku kaybı hatırlamıyorum. Bence ülkeye girmiştir o tarihlerde sonrasında da malum patladı zaten..

Arkadaşlar malesef bağışıklık kazanmadigimizi biliyorum.. Ben pozitif ken esime test yapmamislardi esimle ayrı odalarda kalmamızı söylemişlerdi... Eşime birkaç gün sonra test yapıldı durumu kotulesince bu sefer beni aradılar siz negatife geçmiş olabilirsiniz eşiniz tekrar bulastirabilir ayrı odalarda kalın diye.. Buradaki bir formda okumuştum Ailesinden dolayı 4. Kez yakalandım yazmıştı bir bayan. Karantinamız bitti doktor eşime kendine çok dikkat et ilkini bu şekilde atlattin ikincisini kolay atlatamazsin bağışıklığın zayıfladı diye uyardı...

çok geçmiş olsun bu yazdıklarınızı okullar açılsın diye yırtınanlar okur umarım.kendinize dikkat edin sağlıkla kalın umarım bu son olur

çok geçmiş olsun bu yazdıklarınızı okullar açılsın diye yırtınanlar okur umarım.kendinize dikkat edin sağlıkla kalın umarım bu son olur
Çok teşekkür ederim durumun ciddiyetinin farkında değiliz malesef. Bugün kardeşimin eşinin teyzesi korona testi pozitif di akcigerine pıhtı attığını acilen yoğun bakıma alındığını duydum çok üzüldüm...Kadincagiz şeker hastası ve çok yaşlı da değildi..

Sonucunuz belli olmadı mı daha

Orayı ara, burayı ara en sonunda hastanenin mikrobiyoloji bölümüne ulaştım. Baktılar, tekrar numune alınacak diye not alınmış, santral hizmeti de o kadar zayıf ki, günlerdir arıyorum ben yoğunluktan diye geçiştiriyorlardı. Kendilerinin de bilgi vermek gibi bir adetleri yok. Halbuki adresim, tel no her şey ellerinde mevcut.

Siz nasıl oldunuz peki bu arada beklerken belirtileriniz azaldımı

Tekrar doktora kayıt açtırdım, durumdan bahsettim “ bazen böyle şeyler olabiliyor, 2.kez kaybedilecek kadar şanssız değilsinizdir herhalde değil mi” dedi

Testi yaptırdım yine beklemedeyim inşallah tekrar aynı şeyi yaşamam.

Sizi merak etmiştim çok sevindim. Bu neymis ya yaz günü bu kadar ishal agri geçmiş olsun

Bende bunu çok merak ediyorum gerçekten? Denize, havuza falan da gitmedim yakın zamanda..
Kol güçsüzlüğüyle geldi ağrı, sonrasında yanma, batma olarak devam etti 5 günde tüm vücudumda ağrılar oldu.
Kollarım hala ağrıyor, zor çalışıyorum..

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun ilaç kullandığınız için mi oldu hamileyken ilaç kullanmak yasak diye biliyorum çok yeni hamileyim hastalık bebeğe geçermiymiş

Çok geçmiş olsun ilaç kullandığınız için mi oldu hamileyken ilaç kullanmak yasak diye biliyorum çok yeni hamileyim hastalık bebeğe geçermiymiş
Hayır benimki bambaşka birşey herkeste olacak diye bir durum yok.doğar doğmaz kovid tedavisi gören bebekler var.benimki sadece doktorumun öngörüsüydü.her hamilenin bebeği benim durumumda olacak diye birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…