Corona testim pozitif

İnşallah, koku durumuna doktorunuzun dediği şey beni de korkuttu şu an açıkçası yüzde yüz böyle bir şey olacak denmez ama ihtimali bile kötü. Eşimle oğlumla aynı evdeyiz normalde fakat oğlum kendi babasına gidip geliyordu örneğin bayramın 2. Günü oraya gitti ve annem pozitif çıkmadan bir gün önce yeniden bana gelmişti. Hal böyle olunca bizim bulaş zincirimiz baya uzadı

Geçen hafta görümcem oldu.evde ve hafif geçirdi şükür.esi negatif.ayni yerde olsan dahi illa bulaş olmayabiliyor.gecmis olsun

Merhaba, hastanelerdeki test yoğunluklarının hepsi belirtilerinden veya şüphelerinden dolayı değil. Bayram dönüşü yurtdışına gidecek olan gurbetçilerimiz çok fazla... yurtdışına çıkışlarda negatif sonuç şartı var, özellikle almanya çok.. Eşim ankara şehir hastanesinde covid19 tanı biriminde çalışıyor, bayramdan önce günde 60-80 kişiye test yapıyordu, bugünki rekoru 260.. dediği de şu, çoğu yurtdışına giden kişiler... zaten bayramdaki ihmaller daha ancak bundan sonra ortaya çıkmaya başlar. Allah yardımcımız olsun.

Kızlar piskolojikmidir bilemedim bu sabah çok kötü uyandım geceden beri ciğerlerim de doluluk hissediyorum öksürme hissi var sürekli. Az öncede midem bulanarak çok halsiz uyandım. Korana da ilk belirtiler bu şekilde başlar mi yoksa burda çok fazla okuduğum için piskolojik mi. Cevap verirseniz çok sevinirim çok kötü hissediyorum kendimi

Belki psikolojik olabilir ama siz yinede takip edin kendinizi mide bulantısı halsizlikte belirtiler içinde ama başka rahatsızlıklardada olabiliyor inşallah değilsinizdir

Temas çevrenizde pozitif vaka varmı

Yok çok şükür zaten kimseyle görüşmüyoruz. Ama en son dışarı çıktığımda maskesiz birisi çok yakınımda hapsurmustu bende maske vardı tabiki ama yinede çok.taktim bu durumu. Acaba diyorum o yüzden kendimde piskolojikmen belirti mi arıyorum. Bide panik atak hastasıyım zaten şuan carpintim var nefesim o yüzdende düzenli değil

Sakinn olun öncelikle şüphelerin sizi yönetmesine izin vermeyin bugün takip edin kendinizi başka belirtileriniz olması durumunda test için başvurursunuz benim en büyük belirtim koku ve tat kaybıydı bulantı baş dönmesi ishal halsizlik 3. Ve 4. Günlerde başlamıştı

Teşekkür ederim. Takip ettim kendimi suanlik koku tat alma da sıkıntı yok. Diğer belirtileridir takip edip ona göre bı yol izlemem gerekiyo sanırım. Önce bı su ayak halimin geçmesi lazım sakinlesirsem gerisi gelir inşallah.

Merhaba, benimde kollarımda iğne batması şeklinde ağrı, güçsüzlük oldu dün öğle civarı. İlk defa böyle bir ağrı yaşadım. Sanki kemiklerim yanıyordu. Bu tarz ağrılarınız oldu mu? Akşam hastaneye gittiğimde ise batma sırt ve göğüs kısmında nefes alıp verirken de oldu. Hafif ishaldim ama koku ve tat alma duyumda hiç bir sıkıntı yok.

Yok canım batma gibi ağrıdan ziyade künt bir ağrı oluyor oda 3.4 günlerde ama herkesin belirtisi farklı şekilde ilerliyor kimi hiç belirti vermeden tarama testinde pozitif olduğunu öğreniyor çok değişik bir hastalık maalesef. Siz gittiniz mi doktora test yaptırdınız mı

Ben şikayetlerimi söyleyince direkt Covid-19 polikliniğine yönlendirmişler. Ben yeşil alan olarak değiştirdim önce doktorla görüşmek istedim. Başka bir şey olabilir diye. Akciğer röntgeni istedi ve ağrılar için iğne yaptırmam istedi, sonra da korona testi yaptırdım.

İnşallah negatifsinizdir hangi ildesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…