- 26 Mart 2020
- 138
- 142
- 23
- Konu Sahibi Helenistik08
-
Tam anlamıyla bir düzelme yok malesef hala belki yüzde bir Bi koku almaya başladım oda kolonya yada vicks gibi keskin bir kokuysa belli belirsiz alıyorum, doktor koku gelmesi zaman alabilir testin negatife dönse bile gelmeyebilir deyip korkuttu beni inşallah bian önce eski sağlıklı günlere döneriz, oğlunuz eşiniz nerde aynı evdemisiniz
İnşallah, koku durumuna doktorunuzun dediği şey beni de korkuttu şu an açıkçası yüzde yüz böyle bir şey olacak denmez ama ihtimali bile kötü. Eşimle oğlumla aynı evdeyiz normalde fakat oğlum kendi babasına gidip geliyordu örneğin bayramın 2. Günü oraya gitti ve annem pozitif çıkmadan bir gün önce yeniden bana gelmişti. Hal böyle olunca bizim bulaş zincirimiz baya uzadı
[/QUOTE
Umarım onlara bulaşmamıştır eşinizede yada başka birinde olsa belirti vermeye başlardı artık yavaş yavaş benim kızım pozitif ama eşim negatif çıktı ki aynı süreyi beraber geçirdik yemeği ben hazırladım bilmiyorum sanırım bağışıklık yada virüs yüküyle alakalı bir durum, e nabız dan bakıyorsunuz dimi hala açıklanmaması çok enteresan yaa hangi şehir sizin bu arada?
Evet muhtemel psikolojik bende iyiyim şimdi burnum tıkanık biraz heralde üşüttüm grip olcamBenim dilimin acılıgı gitti gibi psikolojik olabilir ama bnm testim negatif çıktı
Geçen hafta görümcem oldu.evde ve hafif geçirdi şükür.esi negatif.ayni yerde olsan dahi illa bulaş olmayabiliyor.gecmis olsunNasıl kaptım nereden kaptım hiç bir fikrim yok sadece 4 gün önce boğazda kaşıntı hissi ve koku kaybı şikayetim oluştu,akşam testimin pozitif geldiğini öğrendim şimdi de tomografi için bekliyorum eşim ve kızım ayrı binada onlarda hiç bir belirti yok test verecekler onlarda inşallah onlarda yoktur diye dua ediyorum artık.
Kız hastaneye gitt!!Boğaz kaşıntısı oldu bir iki gün sonra koku duyum gitti şuan iki gün oluyo kokunun zerresi yok sanki burnum yok yani o derece bide hamileyim
Belki psikolojik olabilir ama siz yinede takip edin kendinizi mide bulantısı halsizlikte belirtiler içinde ama başka rahatsızlıklardada olabiliyor inşallah değilsinizdirKızlar piskolojikmidir bilemedim bu sabah çok kötü uyandım☹ geceden beri ciğerlerim de doluluk hissediyorum öksürme hissi var sürekli. Az öncede midem bulanarak çok halsiz uyandım. Korana da ilk belirtiler bu şekilde başlar mi yoksa burda çok fazla okuduğum için piskolojik mi. Cevap verirseniz çok sevinirim çok kötü hissediyorum kendimi
Belki psikolojik olabilir ama siz yinede takip edin kendinizi mide bulantısı halsizlikte belirtiler içinde ama başka rahatsızlıklardada olabiliyor inşallah değilsinizdir
Temas çevrenizde pozitif vaka varmıİnşallah gerçekten çok tuhaf hissediyorum ama anlamadım ne olduğunu.
Temas çevrenizde pozitif vaka varmı
Sakinn olun öncelikle şüphelerin sizi yönetmesine izin vermeyin bugün takip edin kendinizi başka belirtileriniz olması durumunda test için başvurursunuz benim en büyük belirtim koku ve tat kaybıydı bulantı baş dönmesi ishal halsizlik 3. Ve 4. Günlerde başlamıştıYok çok şükür zaten kimseyle görüşmüyoruz. Ama en son dışarı çıktığımda maskesiz birisi çok yakınımda hapsurmustu bende maske vardı tabiki ama yinede çok.taktim bu durumu. Acaba diyorum o yüzden kendimde piskolojikmen belirti mi arıyorum. Bide panik atak hastasıyım zaten şuan carpintim var nefesim o yüzdende düzenli değil ☹☹
Sakinn olun öncelikle şüphelerin sizi yönetmesine izin vermeyin bugün takip edin kendinizi başka belirtileriniz olması durumunda test için başvurursunuz benim en büyük belirtim koku ve tat kaybıydı bulantı baş dönmesi ishal halsizlik 3. Ve 4. Günlerde başlamıştı
Sakinn olun öncelikle şüphelerin sizi yönetmesine izin vermeyin bugün takip edin kendinizi başka belirtileriniz olması durumunda test için başvurursunuz benim en büyük belirtim koku ve tat kaybıydı bulantı baş dönmesi ishal halsizlik 3. Ve 4. Günlerde başlamıştı
Yok canım batma gibi ağrıdan ziyade künt bir ağrı oluyor oda 3.4 günlerde ama herkesin belirtisi farklı şekilde ilerliyor kimi hiç belirti vermeden tarama testinde pozitif olduğunu öğreniyor çok değişik bir hastalık maalesef. Siz gittiniz mi doktora test yaptırdınız mıMerhaba, benimde kollarımda iğne batması şeklinde ağrı, güçsüzlük oldu dün öğle civarı. İlk defa böyle bir ağrı yaşadım. Sanki kemiklerim yanıyordu. Bu tarz ağrılarınız oldu mu? Akşam hastaneye gittiğimde ise batma sırt ve göğüs kısmında nefes alıp verirken de oldu. Hafif ishaldim ama koku ve tat alma duyumda hiç bir sıkıntı yok.
Yok canım batma gibi ağrıdan ziyade künt bir ağrı oluyor oda 3.4 günlerde ama herkesin belirtisi farklı şekilde ilerliyor kimi hiç belirti vermeden tarama testinde pozitif olduğunu öğreniyor çok değişik bir hastalık maalesef. Siz gittiniz mi doktora test yaptırdınız mı
İnşallah negatifsinizdir hangi ildesinizBen şikayetlerimi söyleyince direkt Covid-19 polikliniğine yönlendirmişler. Ben yeşil alan olarak değiştirdim önce doktorla görüşmek istedim. Başka bir şey olabilir diye. Akciğer röntgeni istedi ve ağrılar için iğne yaptırmam istedi, sonra da korona testi yaptırdım.
İnşallah negatifsinizdir hangi ildesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?