Corona testim pozitif

Sırt ağrısı, kollarda güçsüzlük, yanma ve iğne batması gibi ağrılarım oluyor halsizlikle beraber, klavyeye basamıyorum, bir ara öksürükte eşlik etti ama kesildi. Ateşim de yok, koku ve tat da gayet iyi durumda, ama yine de bu akşam doktora gideceğim. Ağrılarımdan dolayı çok halsizim.

Teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için. Annemle temasta bulunalı bugün 9. Gün oldu. Ben de belirtiler 3.gün çıktı. Yorgunluk halsizlik daima vardı o yüzden onu hiç farkedemedim ama 3 gün önce uyandığımda göz çukurlarımda yoğun bir ağrı hissettim. Gece geç yattığım için oldu sandım gözlerimi hareket ettirdikçe ağrı hissettim bu ağrıyı yaşarken bir saate kadar burnumda bir iki kez sızlama oldu gözlerim yaşardı yine bir iki kez. Sonra burnumun içi yanmaya başladı koku duyumu tamamen kaybettim tat ise sadece bir şeyin tuzlu ekşi olduğunu anlıyorum fakat ne kadar tuzlu ne kadar ekşi ya da ne yiyorum anlamıyorum gözlerim görmese peçete yesem farkında değilim tadının. Yoğun halsizlik başladı. Aynı gün sağlık ekipleri aradı ve anneniz pozitif çıktı sizle teması olmuş dedi evet dedim tabi çok telaşlandım çok ağladım. Arayacağız sizi dediler dün acile gidecektim sabah sağlık ekipleri aradı yine ve test için eve geldiklerini söylediler. Kapının önünde test verdim. Sonuç bekliyorum. Tabi bu arada yengemde pozitif çıktı. Ailecek çok üzgünüz. Annemin iş arkadaşı hastaymış zaten annem kronik rahatsız ve maske dezenfektan falan kullanıyordu fakat iş arkadaşı belirtisiz yaşadığı için hastalığı annemle de aynı ortamda bulundukları için koronavirüs oldu. Tabi annemde eklem ağrıları halsizlik falan hep vardı romatizma olduğu için annem fark edemedi. Şu an annemin iş arkadaşını hastaneye yatırmışlar annem ise evde ilaçla tedavi altında.

Anladım teşekkür ederim şuan tek boğaz ağrım var çok çok hafif yorgunlukta var başka bir şey yok neye bağlasam diye düşünüyorum testi nasıl yapıyorlar olmazsa gidip baktırayım hafifken

Teşekkür ederim yorgunluk ve boğaz ağrım var çok hafif başka bir şeyim yok testi nasıl yaptırıyoruz yani kan mı alıyorlar başka şekil mi test yaptırayım bende

Ben sosyalleşmeyen gruptaki insanlardanım kızımı marttan beri parka götürmedim kimseye gitmedim kimseyi kabul etmedim sadece market ve bakkala gittim maske ve dezenfektan, bir kez de kanal tedavisi için dişçiye gittim çok fazla ağrım olduğu için inanın nerede kaptım hiç Bi fikrim bile olmadığından çok üzüldüm çok şaşırdım üzerine 3 yaşında kızımda pozitif çıktı dahada yıkıldım ama şuan daha iyiyim, kabullendim ve tedavimizi oluyoruz. Benim de sizin gibi tek şikayetim tat ve koku kaybıydı asla ne yediğimi bilmiyordum koku alamıyordum. Ve pozitif sonuç geldi. Soğukkanlı olun olsak atlatıcaz allahın izniyle. Annenizin tedavide kaçıncı günü ve nasıl şuanda

Teşekkür ederim yorgunluk ve boğaz ağrım var çok hafif başka bir şeyim yok testi nasıl yaptırıyoruz yani kan mı alıyorlar başka şekil mi test yaptırayım bende
Burundan sürüntü şeklinde yapıyorlar fakat sadece boğaz ağrısına yapmayabilirler testi benim koku ve tat kaybım olduğu için yapıldı şuan neredeyse en büyük belirti bu, eşim ve kızımda belirti yok diye yapmıyorlardı çok büyük uğraşlar sonucu yapabildik onlara testi

Çok haklısınız moral motivasyon diyor herkes fakat olayın şokunu hala henüz tam atlatamadık. Psikolojik olarak kabul etmeye çalışıyoruz. Çok geçmiş olsun umarım atlatırız ve eski sağlığımıza kavuşuruz hep birlikte bir şekilde yaşayacakmışız bunu gönül böyle olsun istemezdi sonuçta. Benimde 5 yaşında bir oğlum var onda semptom yok ve henüz test yapılmadı sizin çocuğunuz da semptom var mıydı acaba? Annemin bugün ilaca başlayalı ikinci günü öksürük var onda ayrıyeten, anneme kan sulandırıcı iğne vermişler birde karnından yapıyormuş kendisi şu an. Aynı zamanda astımı var ilaç mı öksürtüyor yoksa astım mı korona mı onu düşünüyor şu an. Bir de mide bulantısı oluyor ben de yazmayı unutmuşum arada bir sıcak basıyor ateşim 38in altında fakat aynı seyirde değil kas ağrısı oluyor sabah uyandığımda özellikle çok yorgun halsiz vücudum hassas uyanıyorum.

Ya aslında psikolojik mi bilmiyorum tat alabiliyorum ama çok değil gibi koku da öyle belki kendime psikolojik yaptım bilmiyorum bugün de baş ağrım oldu ama uyudum uyandım geçti şimdi iyiyim biraz da klimalı odada uyuduk soğuk su çok içtik hep üşütmüşündür diyo eşim onda bir şey yok da doktor da belirti artmazsa gelmeyin test yerleri daha riskli dedi bekliyorum

Benim dilimin acılıgı gitti gibi psikolojik olabilir ama bnm testim negatif çıktı

Benim kızımda hiç belirti olmadı henüz inşAllah ta olmadan negatife döner dün sabahta dahil her sabah sizin gibi uyandım gün içinde toparladım, bende öksürük ateş yada gribal bir semptom olmadı tanı konduktan sonra kas ağrıları ve eklem ağrıları yorgunluk başladı bugün ilk belirtim olalı 7. Gün tanı konalı 5. Günüm Bi tık iyiyim bugün ağrı konusunda tat koku hala yoktu çok çok az alır gibi oldum koku ilk kez az önce

Annenizle ne kadar süre temas ettiniz, yengeniz ne kadar kaldı yanında, onun belirtileri neler

7.günden sonra biraz daha toparlanmaya başlandığını okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum ama tabi kişinin bağışıklık sistemi ile de alakalı. İnşallah negatife dönersiniz bir an önce sizde çocuğunuz da darısı da bize olur inşallah.

Annenizle ne kadar süre temas ettiniz, yengeniz ne kadar kaldı yanında, onun belirtileri neler

Annemle ben 3 gün aynı evdeydik. Yakın temasta ise anlık bulunduk 2 kez. Yengemle ise annem toplam 4 saat civarında aynı ortamda bulundular. Annemin belirtisi ateşi çıktı ben de yanındaydım aklımıza korona gelmedi hiç kurban bayramında cereyanda kalmıştı ondan sandık halsizlik oldu eklem ağrıları oldu onu da romatizma sandık maalesef. Elle tutulur bir belirti olmadı yani.

Bide ben evimde tedavi oldum, kendim kendimi tedavi ettim.. Eşim hastaneye gitti bi ara o kadar çok kan aldılar ki ondan değerleri baya düşmüştü hem onun hem kız kardeşimn halamın vs
Kendi kendinizi tedavi mi ettiniz kendi kendinize de ameliyat falan yapmaya kalkmayın sakın he

İnşaAllah annenizde en kolay şekilde atlatıcaz bu başlıkta annesi kayınvalidesi kayınpederi yenen Bi sürü arkadaş yazmıştı, test sonucunuz çıkar çıkmaz başlarsınız tedaviye, tat koku kaybınız hala aynımı

İnşallah hala beklemedeyiz bakalım ne olacak ama testi yapan personel sizde pozitif çıkacak çok yüksek ihtimalle dedi. Benim tüm belirtilerim aynı sabahları çok daha yoğun oluyor halsizlik kas ağrıları bulantı. Koku sıfır tat ise sadece tuzlu ise tuz tadı şeker ise şeker tadı ama ne olduğunu anlamıyorum yediğim şeylerin. Sizin nasıl biraz düzelme var mı?

Kızlar merhaba, şuan çok endişeliyim lütfen bilenleriniz cevap yazın. Bende de 4 gündür grip belirtileri var. İlk 2 gün boğazlarım aşşırı ağrıyordu yutkunamıyordum bile. Şu son 2 gündür de boğaz ağrım gitti, burnum akıyor ve hapşırıyorum. Şu an için başka bir belirti mevcut değil. Covid şüphesi olabilir mi bende? Allah aşkıma cevap verin, 1 hafta sonra yüksek lisans mülakatım var doktora gitsem 14 gün karantina, gitmesem ağırlaşırsam diye korkuyorum.
Evde bağışıklık güçlendirici neler yapabilirim? Bendeki gibi belirtileri başlayanlar oldu mu? Yoksa normal yaz nezlesi mi oldum ben endişe etmemeli miyi Allah herkese acil şifalar versin

Tam anlamıyla bir düzelme yok malesef hala belki yüzde bir Bi koku almaya başladım oda kolonya yada vicks gibi keskin bir kokuysa belli belirsiz alıyorum, doktor koku gelmesi zaman alabilir testin negatife dönse bile gelmeyebilir deyip korkuttu beni inşallah bian önce eski sağlıklı günlere döneriz, oğlunuz eşiniz nerde aynı evdemisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…